*July'nin Magazası & Özenle Hazırladığım Yeni Ürünlerime Buyrun*

kiremit rengi salaş tunik mini elbise olarakta kullanılıyor esnektir 15 tl... ayakkabı görsel...

Son düzenleme:
lacoste kumaşından m/l uyumlu spor elbise sadece 15 tl :) ayakkabılar görseldir...

elbise m/l uyumlu 20 tl.. melek kanadını hediye yollayacagım ve parmak arası terlik 15 tl 38no

Son düzenleme:
canım kargom geldi hepside üstüme oldu çok teşekkür ederim

ayyy ne guzel yaa bizim bugun burası kapalı :2: ben alamadm ptesiye artık gule gule kullan guzel gunlerde giy cok sevindimm
canım çok teşekkür ederim çok beğendim hepsini ne durumda görünüyor ki kargo?

canım çok teşekkür ederim çok beğendim hepsini ne durumda görünüyor ki kargo?

canım kargo simdi geldi kapı çaldı kalbimz temizmiş hahah şaşırdm ctesi kargo gelmezdi bana seninkilerde mukemmel vallahi tertemizzz bikiniler tam bana göre veee o guzel kolyen için tam tarzım uzun kolye çooook teşekkür ederim cok incesinzzz

çok sevindim konçitam :)) güzel günlerde kullan beğenip giyerken beni hatırla :)) şanslıyız sanırım bugün kargonun gelmesi konusunda

çok sevindim konçitam :)) güzel günlerde kullan beğenip giyerken beni hatırla :)) şanslıyız sanırım bugün kargonun gelmesi konusunda

hemde coook :)) yazın sahilde guneşlenirken seni hatırlıcam haha öptüm ck görüşmek üzere bol satışlar canım

beli fiyonklu siyah etek 36 38 uyumlu 15 tl pembe straplez 7 tl esnektir ...

badi m beden sırtı dantel kolları hafif karpuz cok şirin 10 tl ... şort 20 tl 38/40 beden.... parmak arası sandalet 38no 15 tl... kemer colins marka 13 tl

Badi 10 tl s/m uyumlu pantolon agsı duşuk tarz uzerimde olan fotosu atılır alıcılara 20 tl dar paça 38 beden .. ayakkabı 25 tl 37 no detaylı görseli arka sayfalarda bulabilirsinz...

leopar üst salaş severlere 15tl iç badisi 5tl lcw nin pudra pembe pantolon 40 bedene uyumlu 15 tl

kaşe pembe ceket 20 tl s/m uyumlu

15 tl m (leopar kayışlı saat yanına verilicek) ayakkabı 15
elbisede gölgem cıkmış

elbise 15 tl m beden sırtı lastiklidir Lyede olabilir

salaş her bedene uyumlu 15tl kaşe şort 38 beden 15 tl

kazak 15 tl esnektir

zara pembe kanvas 38 40 uyumlu 15 tl ... bershka ışıl payetli badi 10 tl .... torba çanta 5 tl (ben yaptım)

keten pantolon 38no 20 tl parmak arası 15 tl (badi görseldir)

rayban işlemeli bluz 15 tl ltb balon etek 20 tl (ben yaptım uclarına renkrenk kumaşları )

m beden tunik 15tl pantolon 10 tl...
elbise 15 tl... sandalet görseldir...

Son düzenleme:
işte en sevdiklerimm

ayakkabı ve çanta görsellik için..

kiremit rengi salaş tunik mini elbise olarakta kullanılıyor esnektir 15 tl... ayakkabı görsel...

lacoste kumaşından m/l uyumlu spor elbise sadece 15 tl :) ayakkabılar görseldir...

elbise m/l uyumlu 20 tl.. melek kanadını hediye yollayacagım ve parmak arası terlik 15 tl 38no

mango ceket 15 tl m/l uyumlu (etek ve çanta ayakkabı görselll)

bershka kot ceket ile pantolon olan kombin satılmıştır ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…