- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
Bunların fiyatları nerede yazıyor göremedim de..
arka sayfalarda var die yazmadım tekrar cnm kalanları kombinliyorum salaş tül tunik (çagla şikel badisi deniyor)15 tl her bedene uyumludur beli tamamen lastiklidir...zara etek satışta değil babetler 10 tl 38 no
Bu parçayı ayırdığın birisi var mı..
Çok hoşmuş birde üzerine uygun bolera tarzı bir şeyin var mı ? Hepsine bakamadım pazartesi eve geçtiğimde bakacağım hepsine..
Şöyle yazın cıvıl cıvıl giyilecek bir şeyler , mesela bunu akşam vakti giysem üzerime bir şey almam lazım o yüzden var mı bolera salaş tarzı bir şeylerin..
Julycımm ayakkablar kaç numara
Yeni konu actım hosuna gıdecek urunler vardır baksanda takas ypsak hayırlı satıslar
canım bunu badi m beden sırtı dantel kolları hafif karpuz cok şirin 10 tl ve bunu elbise 15 tl m beden sırtı lastiklidir Lyede olabilir beğendim msj attım sana konuşuruz. diğer eklediklerine de bakacağım
konçitam çok zevklisin kombinlerin insanı zarara sokacak kadar şık ..iyice sevdim seni
konçitan yesin senisağolasın canım yazlıkları pek eklemek istemiyordum yeni konuyla grişcektim ama dayanamadım artıkburdan devam
valla ürünlerimden sana uygun bişi yok yoksa bak takas edelim yine bişiler diycem ama olmicak..ben en iyisi maddi gücümü kuvvetlendireyim ve senin kapıyı çalayım bayıldım çok şık şeyler var..giyim tarzımda değişiklikleryapmaya başladım zaten kısa bi süre önce düşündüğüm tarza da hitap ediyorsun takipçinim
evet evet eşim gördü senin ürünleri işte böyle olmalısın diyor ben rahat giyinmeyi seven biriydim yavaş yavaş kadınsı şeyler giymeye başlıyorum ..spor ve rahatlıktan yanayımdır ama senin kombinlerin cezbetti benide eşimide..teşekkür ederim sanada iyi satışlar diliyorumtamam canım herzaman beklerim seni baştan yaratalımçok öptüm ii satışlar sanada canım bnm
slm canım bu badi hoş fakat esnekmi acaba:))
evet evet eşim gördü senin ürünleri işte böyle olmalısın diyor ben rahat giyinmeyi seven biriydim yavaş yavaş kadınsı şeyler giymeye başlıyorum ..spor ve rahatlıktan yanayımdır ama senin kombinlerin cezbetti benide eşimide..teşekkür ederim sanada iyi satışlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?