*July'nin Magazası & Özenle Hazırladığım Yeni Ürünlerime Buyrun*

Bunların fiyatları nerede yazıyor göremedim de..

arka sayfalarda var die yazmadım tekrar cnm kalanları kombinliyorum salaş tül tunik (çagla şikel badisi deniyor) 15 tl her bedene uyumludur beli tamamen lastiklidir...zara etek satışta değil babetler 10 tl 38 no

arka sayfalarda var die yazmadım tekrar cnm kalanları kombinliyorum salaş tül tunik (çagla şikel badisi deniyor) 15 tl her bedene uyumludur beli tamamen lastiklidir...zara etek satışta değil babetler 10 tl 38 no

Bu parçayı ayırdığın birisi var mı..
Çok hoşmuş birde üzerine uygun bolera tarzı bir şeyin var mı ? Hepsine bakamadım pazartesi eve geçtiğimde bakacağım hepsine..

Şöyle yazın cıvıl cıvıl giyilecek bir şeyler , mesela bunu akşam vakti giysem üzerime bir şey almam lazım o yüzden var mı bolera salaş tarzı bir şeylerin..

bakayım cnm ekliorm olanları zaten bakarsn girince

badi m beden sırtı dantel kolları hafif karpuz cok şirin 10 tl ... şort 20 tl 38/40 beden.... parmak arası sandalet 38no 15 tl... kemer colins marka 13 tl

Son düzenleme:

Badi 10 tl s/m uyumlu pantolon agsı duşuk tarz uzerimde olan fotosu atılır alıcılara 20 tl dar paça 38 beden .. ayakkabı 25 tl 37 no detaylı görseli arka sayfalarda bulabilirsinz...

Son düzenleme:
canım bunu badi m beden sırtı dantel kolları hafif karpuz cok şirin 10 tl ve bunu elbise 15 tl m beden sırtı lastiklidir Lyede olabilir beğendim msj attım sana konuşuruz. diğer eklediklerine de bakacağım

canım bunu badi m beden sırtı dantel kolları hafif karpuz cok şirin 10 tl ve bunu elbise 15 tl m beden sırtı lastiklidir Lyede olabilir beğendim msj attım sana konuşuruz. diğer eklediklerine de bakacağım

canım kombinlere takasım yok maalesef msj sürem vardı cvblayamadım almak istersen beklerim

leopar üst salaş severlere 15tl iç badisi 5tl lcw nin pudra pembe pantolon 40 bedene uyumlu 15 tl

Son düzenleme:
konçitam çok zevklisin kombinlerin insanı zarara sokacak kadar şık ..iyice sevdim seni

beli fiyonklu siyah etek 36 38 uyumlu 15 tl pembe straplez 7 tl esnektir ...

konçitan yesin seni sağolasın canım yazlıkları pek eklemek istemiyordum yeni konuyla grişcektim ama dayanamadım artıkburdan devam

valla ürünlerimden sana uygun bişi yok yoksa bak takas edelim yine bişiler diycem ama olmicak..ben en iyisi maddi gücümü kuvvetlendireyim ve senin kapıyı çalayım bayıldım çok şık şeyler var..giyim tarzımda değişiklikleryapmaya başladım zaten kısa bi süre önce düşündüğüm tarza da hitap ediyorsun takipçinim

tamam canım herzaman beklerim seni baştan yaratalım çok öptüm ii satışlar sanada canım bnm

Badi 10 tl s/m uyumlu pantolon agsı duşuk tarz uzerimde olan fotosu atılır alıcılara 20 tl dar paça 38 beden .. ayakkabı 25 tl 37 no detaylı görseli arka sayfalarda bulabilirsinz...

slm canım bu badi hoş fakat esnekmi acaba:))

tamam canım herzaman beklerim seni baştan yaratalım çok öptüm ii satışlar sanada canım bnm
evet evet eşim gördü senin ürünleri işte böyle olmalısın diyor ben rahat giyinmeyi seven biriydim yavaş yavaş kadınsı şeyler giymeye başlıyorum ..spor ve rahatlıktan yanayımdır ama senin kombinlerin cezbetti benide eşimide..teşekkür ederim sanada iyi satışlar diliyorum

cok teşekkür ederim size canım sağolun her zaman beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…