• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*July'nin Magazası & Özenle Hazırladığım Yeni Ürünlerime Buyrun*

julyy elbiseler geldi canım.. gercekten çok temiz ve kaliteli ürünler oldugunu söylemeden gecemicem :16::16: hayırlı satışlar canım..

julyy elbiseler geldi canım.. gercekten çok temiz ve kaliteli ürünler oldugunu söylemeden gecemicem :16::16: hayırlı satışlar canım..

canım cook mutlu oldum gule gule guzel gunlerde giy inşallah yazlıklarımla gelicem bu konu artık bitiyor azcık esya kaldı kalanları takaslıyorum tekrar beklerim bitanem :16: :54:

canım cook mutlu oldum gule gule guzel gunlerde giy inşallah yazlıklarımla gelicem bu konu artık bitiyor azcık esya kaldı kalanları takaslıyorum tekrar beklerim bitanem :16: :54:

tamam canm takipteyim sabırsızlıkla bekliyorum:3:

elbiseler etekler şortlar badiler tişörtler oh oh ahahha dolu şey var herşeyi cıkarttım vallaha yine uygun fiyattan sana yine hediyelerle tabi :54: öptüm coook

hahah öyle dersen sabredemem ki:17::17: tez zamanda bekliyorum iyi geceler canım :16:

canımcım o satıldı maalesef kalan kazaklarım arka sayfadakiler :(
öteki 2si duruyor canım beyaz badi s m l herbedene uyuyor cunku yapışıyor bedene bana dar oldugu için 1 kez giyebildim :9: açılmadıda nalet olasıca sana kısmetmiş,, boyundan olanda duruyor M uyumlu gule gule giy canımcım
boyundan bağlamalı duruyorsa sorun yok yuppiiiii:52::52:
boyundan bağlamalı ile beyaz badinin totali ne yapıyor kuzuş

julyy im süper kombin yapmışsın
mini giyebilecekler kaçırmasın bence :16::16::16:

keten pantolon 38no 20 tl parmak arası 15 tl (badi görseldir)

Son düzenleme:
rayban işlemeli bluz 15 tl ltb balon etek 20 tl (ben yaptım uclarına renkrenk kumaşları :17:)

Son düzenleme:
Back