*July'nin Magazası & Özenle Hazırladığım Yeni Ürünlerime Buyrun*

elbise M beden cnm zaten etiketlerini çekebilirim istersen ama ben L giydiğim için banada oluyor ya o yuzden satışlarda Lyede uygunlugunu belirtiyorum mesela ablam 36 38 giyiyor onada oluyor yapısı o şekil tuniklerimin

cnm 5 dkkaya kaldım sen noyu yolla bn ararım senı özelden

ayakkabılar çantalar ve ürünlerin devamı için 34. sayfa devamına bakınız

Son düzenleme:
yukarıda ayrıltılan ürünlerim SATILMIŞTIR ... toprağım iyi gunlerde kullansın inşallah

SALAŞ YUMUŞACIK KULLANILMAdI 15TL
ETEK VE CEP dANTEL dETAYLI YUMUŞACIK 10 TL M

Son düzenleme:

cnm spor babet olarak bunlar var elimde diğer sayfalarada göz atabilirsin msj sürem var

Son düzenleme:
ürünlern güzel ama bana beden olark uyanı yok be güzelm ya:) bol satışlar olsun

cnm butun salaş gördüğün tunikler sana olurda bilmiyorum begenirmisin o tarz omzu duşuk falan.teşekkür ederim bitanem sanada bol satışlar

cnm butun salaş gördüğün tunikler sana olurda bilmiyorum begenirmisin o tarz omzu duşuk falan.teşekkür ederim bitanem sanada bol satışlar

yok cnm ben kendımı bılıyosam olmaz gibi:) üste hep xl beden oluyorm oturmasın dar olmasın diye.tşk ederm cnm bakalm beklemedyz canta ve ayakkabılarda:)

yok cnm ben kendımı bılıyosam olmaz gibi:) üste hep xl beden oluyorm oturmasın dar olmasın diye.tşk ederm cnm bakalm beklemedyz canta ve ayakkabılarda:)

ya bi urun begensende alsan takas olsada kapsam o cici ayakkabını haha bende onu bekliyorum

ya bi urun begensende alsan takas olsada kapsam o cici ayakkabını haha bende onu bekliyorum

canm takasa kapalıyım bu ara ihtiyactan.keske yapabilseydk.anca öyle ucuz fiyata elden cıkarıyorum o tarza cok iyi fiyat.sat sat bişeylerde ,al benden kaçırma seni bekliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…