yeri agır duran bir trikodur hiçbir kusuru yok dolap bekleyenlerden kullanılmadı esnek yapısı var ve boyu 85 cm rengi vizon
85 cm çok uzunmuş cnm yaa olmaz bana o zamn mallesf çok güzel ama çok uzun olur saol yinede.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeri agır duran bir trikodur hiçbir kusuru yok dolap bekleyenlerden kullanılmadı esnek yapısı var ve boyu 85 cm rengi vizon
85 cm çok uzunmuş cnm yaa olmaz bana o zamn mallesf çok güzel ama çok uzun olur saol yinede.
july işleri büyütmüşsün yazlıklara da goz attım da canım şu iki ürünün bedeni nedir ve ne kadar acaba?
ya sorma vallaha canım ilk baştaki kat kat olan elbisem 20tl diger beyaz tül elbisede 15tl bedenleri 38, beyaz tül olan 36 ve 38 uyumludur ve ayrıca esnek vucuda yapışır
en pahalısı 20 tl ben de onu bulmuşum kendimi tebrik ediyrm neyse ben july indirim günlerini bekleyeyim bu fiyat aşar beni hayırlı satışlar
canım o elbiseyi yanık tenle giymeyi cok seviyorum ihtiyac olmasa satmam yaz geliyor ya kaldırıcam satılmazsa cnku cok gzl duruyor fotosu şöle 20cok cok az ona ama hatta 25tlde sana 20dedim burada böle işte insanlar giymediklerini kolayca cıkartıo elden ama ben giydiklerimide koyuyorum
Eki Görüntüle 985950 Eki Görüntüle 985951 bu şekil takım yapıyorum işte
sana çok yakışmış canım tam izmir elbisesi :) ben bir kez belki giyebilirim tatilde .. daha çok kullanabiilecek biri alır snen de işin görülür inşallah
Eki Görüntüle 986101 Eki Görüntüle 986104 Eki Görüntüle 986102
Eki Görüntüle 986105 Eki Görüntüle 986106
BEN SANA SALAŞLARI KOYdUM ONA GÖRE BAKARSIN HEPSİ ESNEKTİR NEWYORK TUNİK İLK RESİMdEKİ RENKTİR MANGO KOTON MARKA ÜRÜNLER RAKAMLI KAZAK VE ÇİZGİLİ HARİÇ
Hee newyork gibi bende bol da ondan es geçmişim
Rakamlı olanın boyu benim istediğim gibi mi canım? Öyleyse o olabilir..
I ıhh rakamlı kalcanda kalır her yöne esniyor ama çekiştirmek olmaz of :/ şans işte bnm begendiklerim ne kadar tutuyor peki
şık kombinler
1.MANGO CEKET 20TL--SİYAH BLAZER CEKET 20TL..TOMMY GÖMLEK 15 TL 38 BEdENE UYUMLUdURLAR
Etekler 10, pantolon 15 lira canım..35 yani
ben bu kombinleri birde o dantel beyaz elbiseye bayıldım kargo sanamı ait ödeme şekli nasıl msj atarmısın bu arada topigin hayırlı olsun
teşekkür ediyorum tatlım kombinlerim satılmıştı kalan mango siyah ceketle içindeki abercombie salaş beyaz gömlek dantel elbisede duruyor. adres isim soy isim bırakıyorsun ben evine yolluyorum canım sen seç begen hallederiz canım
ben bu kombinleri birde o dantel beyaz elbiseye bayıldım kargo sanamı ait ödeme şekli nasıl msj atarmısın bu arada topigin hayırlı olsun