July'nin 2.el Mağazası :) SON KALANLAR 94 ve 95. SAYFADADIR BİTİRİYORUZ

KAZAK / ŞAL / FLAR / KEMER / yada TAKI / siz seçin ben yollayım

KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER JULYY

1--- takı askılıgımı satıyorum herşeyi asabilirsiniz oldukça kullanışlı ve neon pembe şık duruyor
2--- suni deri cok gzl bir pembe gül şeklinde bozuk para cüzdanı yeni
3--- 3 bileklik bir arada sadece 5 tl (bnm gibi pembe aşığı olanlara göre)
bearshka dan aldıgım küpeler bordo buyuk kupe hiç kullanılmadı leoparlı 1 kez taktım
14lü ince bileklikler cok şık şıkırşıkır severler için ..
kravat şeklinde harika renkleri olan kolye uzundur komple boynu kaplar fotoda pek belli olmadı iyi bir paraya alınmıştır..

FİYATLARI KENdİNİZ BELİRLERSİNİZ BİR UCRET KOYMAdIM ALIŞVERİŞİNİZİN YANINA GÖNdERİRİM İYİ ALIŞVERİŞLER

beybim bunlar ne kadar olur baa hediye gönderemez misin
daha önce görseydim kargoyu bekletirdim biraz
bilekliklerden sadece öndeki beyazlı pembeli olanı istiyorum ama

bu arada oralarda bi yerde bi kitty mi gördüüm sanki
o ne o ne onu da satıyon mu julyy

haha aynam cnm o makyaj aynam satayım onuda yeni almıştm ama olsun cok begendiysen satarım bebem simdi süper puma spor ayakkabımı ve daha bikaç ayakkabımı koyucam hemen konuşuruz cnm sana yollucagım kargonun üzerine anlaştıgımız fiyatı eklerim

1--- GERCEK PUMA 38 NO 2 KEZ GİYdİM BEYAZ BOYA GEREKİYOR MAKİNAdA YIKAYINCA CIKTI AZ BİYERİ ONLERdE..
2--- NİŞANIMdA 1 KEZ GİYdİM SİMLİ TOPUKLU GİYEMEdİĞİM İÇİN SATIYORUM TERTEMİZ 38 39AdA OLUR
3--- SIFIR ETİKETİ ÜZERİNdE 38 MİNİK BİR TOPUGU VAR SÜET
4--- MAVİ BANTLI AYAKKABILAR TOZLU SİLİNMESİ GEREK ÖLE dURUYORdU 37 NO YENİ
5--- SİYAH dERİ YANdAN BANTLI TOPUGU COK RAHAT AYAKKABIM dAR PAÇA KOTLARLA MUKEMMEL AYAGI SARIYOR KENdİNdEN KIRIŞIK 38 NO
6--- BABETLERİM TEMİZ 38 /39 SÜET
7--- ANNE TERLİĞİ COK RAHAT SIFIR ANNEME HEdİYE GELdİ SATIYORUM YANLARI SİMLİ FOTOdA CIKMAMIŞ 39 NO

FİYATLARdA ANLAŞIRIZ ÖZELdEN ULAŞIRSINIZ

Son düzenleme:

CNM BİLEKLİGİ TEKMİ İSTİYORSUN HEdİYEM OLSUN BEN HEPSİ SANdM :26: AYNAYIdA İSTİYORSAN ONA GÖRE MSJ ATARSN CNM YARINKİ KARGONA EKLERİM ONLARIdA

Son düzenleme:

kargonuzu yarın sabahtan gönderiyorum iyi gunlerde giymeniz dileğiyle

resimde kısa gibi duruyo da kararsız kalmıştım kol altından 48 cm se rahat olur oyleyse ,
elbisenin ölçüleri de uygun gibi oof of bu bit pazarı zarara sokcak beni satamıyorum hep ben alıyorum
elbise penye mi?

resimde kısa gibi duruyo da kararsız kalmıştım kol altından 48 cm se rahat olur oyleyse ,
elbisenin ölçüleri de uygun gibi oof of bu bit pazarı zarara sokcak beni satamıyorum hep ben alıyorum
elbise penye mi?

aynen cnm bende kazandıklarımı buraya harcıyorum hatta gecen sıkıştım bile paraya :)))) elbise penye değil cok kaliteli bir triko cnm ürünlerimin hiçbrinde penye yok zaten hep triko var .. ablamındı giymiyo satıyorum bende

tabi niye dolapta dursun ben de yakında annemın kıyafetlere el atıcam bır suru gıymedıgı kıyafetı var satayım aileye ek gelir olsun

tabi niye dolapta dursun ben de yakında annemın kıyafetlere el atıcam bır suru gıymedıgı kıyafetı var satayım aileye ek gelir olsun

Ben anneminkilere coktan el attım ikimizede bol satışlar cnmm begendiysen ben sana ayırayım elbiseyi ne zmn istersen yollarım haber verirsin bana

benimkiler de pek satılmıyor
acaba ben de anneminkileri mi eklesem daha hoş şeyleri var

benimkiler de pek satılmıyor
acaba ben de anneminkileri mi eklesem daha hoş şeyleri var

cnm senin en süperleri ilk ben kapıyorumda ondan satış yapamıyosun hahaha anneninkileride koy annem vızır vızır siteyi geziyor yanımda ona bişey bulamıyorz 42 44 bedene uygun ne varsa koyarsın kimse almasa biz alırız :)))

kıyafetleri koymaz da bi ara ayakkabılar gece çantaları filan var onları ekleyim bari

july hayırlı satışlar canım ama hiçbiri benim tarzım deil kapalı oldugum için ama gözüm kalmadı deil:2: canım benim çocukların ciclerini taıcam konu acıyorum ama resim nerden yüklüycem yardımcı olursan sevinirim..

cnm konu açtıgın zaman aşşada eklenti ekle yeri var oraya tıklıyorsun minik bi pencere açılıyor hemen orda dosya ekle bölümünden ekliceksin ve altında + + var ona basıcaksın kaç foto yukluceksen + yapıp dosya ekle dieceksin daha sonra aşşada dosyaların bitince yani fotografların o karede sag altta ekle ve bitir yazıyor ona tıklıcaksn konuna eklenmiş olucak zaten fotograf linklerin sonra yayınlayabilirsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…