beybim bunlar ne kadar olur baa hediye gönderemez misinEki Görüntüle 926129 Eki Görüntüle 926116 Eki Görüntüle 926112 Eki Görüntüle 926128 Eki Görüntüle 926114
1--- takı askılıgımı satıyorum herşeyi asabilirsiniz oldukça kullanışlı ve neon pembe şık duruyor
2--- suni deri cok gzl bir pembe gül şeklinde bozuk para cüzdanı yeni
3--- 3 bileklik bir arada sadece 5 tl (bnm gibi pembe aşığı olanlara göre)
bearshka dan aldıgım küpeler bordo buyuk kupe hiç kullanılmadı leoparlı 1 kez taktım
14lü ince bileklikler cok şık şıkırşıkır severler için ..
kravat şeklinde harika renkleri olan kolye uzundur komple boynu kaplar fotoda pek belli olmadı iyi bir paraya alınmıştır..
FİYATLARI KENdİNİZ BELİRLERSİNİZ BİR UCRET KOYMAdIM ALIŞVERİŞİNİZİN YANINA GÖNdERİRİM İYİ ALIŞVERİŞLER
bu arada oralarda bi yerde bi kitty mi gördüüm sanki
o ne o ne onu da satıyon mu julyy
aynı elbise cnm birini öle birini öle çektim ben sana hem bel hem boy ölceyim yazayım ona göre kararını mezurayla ölc verirsin kendinden
elbise boy : koltuk altından 69cm eni yere yatırıp ölçtum 44 cm esneme payı oldugu için bedenlerini o şekil yazıyorum evet S bedenede oluyor
salaş durmaz kumaşından dolayı yapışır zaten bedene hafif
deri omuzlu olan koltuk altından 48 cm uzundur yani
resimde kısa gibi duruyo da kararsız kalmıştım kol altından 48 cm se rahat olur oyleyse ,
elbisenin ölçüleri de uygun gibi oof of bu bit pazarı zarara sokcak beni satamıyorum hep ben alıyorum
elbise penye mi?
aynen cnm bende kazandıklarımı buraya harcıyorum hatta gecen sıkıştım bile paraya :)))) elbise penye değil cok kaliteli bir triko cnm ürünlerimin hiçbrinde penye yok zaten hep triko var .. ablamındı giymiyo satıyorum bende
tabi niye dolapta dursun ben de yakında annemın kıyafetlere el atıcam bır suru gıymedıgı kıyafetı var satayım aileye ek gelir olsun
benimkiler de pek satılmıyor
acaba ben de anneminkileri mi eklesem daha hoş şeyleri var
cnm senin en süperleri ilk ben kapıyorumda ondan satış yapamıyosun hahahaanneninkileride koy annem vızır vızır siteyi geziyor yanımda ona bişey bulamıyorz 42 44 bedene uygun ne varsa koyarsın kimse almasa biz alırız :)))
july hayırlı satışlar canım ama hiçbiri benim tarzım deil kapalı oldugum için ama gözüm kalmadı deil:2: canım benim çocukların ciclerini taıcam konu acıyorum ama resim nerden yüklüycem yardımcı olursan sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?