July'nin 2.el Mağazası :) SON KALANLAR 94 ve 95. SAYFADADIR BİTİRİYORUZ

fzebru msj kutunu boşaltırmısın cnm ben smdi bakıyorm bende cok guldum :)))) eklicem az sonra sana uygun olanları

Son düzenleme:
bel 42 boy 82

bel 40 boy 80

diger kotlarım bel hepsi 40 ve altı cnm dediğin şekil ölcünce

43 bel boy 75

44bel 73 boy

canım beyaz omzu derili kazağın boyunda tereddutte kaldım onu ayırtmıştım sana ama alamayacağım gibi:26:
ama gri yün kazaktan vazgeçemedim, bu iki elbise aynı değil mi ?boyunu yazabılır mısın, m/l beden mi bu da s bedende çok mu salaş durur ?

Eki Görüntüle 925702 Eki Görüntüle 925703

Son düzenleme:
Merhaba lastikli kot mont 42 bedene kadar esner mi,bir de 42/44 beden lcw erkek kaban mı canım

ben 40 bedenim bana oluyor kollarınız topluysa 42ye olmaz bedeni hafif açık kalabilir tam kapanmaz...lcw bayan kaban cnm :) 25 e duşurdum onu harika bi kabandır tavsiye ederim

Son düzenleme:
Merhaba lastikli kot mont 42 bedene kadar esner mi,bir de 42/44 beden lcw erkek kaban mı canım

kapıda ödeme imkanı ile alabilirsinz bugun kargoya gidicem cvbınızı bekliyorum

Son düzenleme:

ben 40 bedenim bana oluyor kollarınız topluysa 42ye olmaz bedeni hafif açık kalabilir tam kapanmaz...lcw bayan kaban cnm :) 25 e duşurdum onu harika bi kabandır tavsiye ederim .. birtanede koyu kahverengi 42 bedene uyumlu kabanım var dilerseniz yuklerim onuda yepyenidir

Son düzenleme:

aynı elbise cnm birini öle birini öle çektim ben sana hem bel hem boy ölceyim yazayım ona göre kararını mezurayla ölc verirsin kendinden

elbise boy : koltuk altından 69cm eni yere yatırıp ölçtum 44 cm esneme payı oldugu için bedenlerini o şekil yazıyorum evet S bedenede oluyor
salaş durmaz kumaşından dolayı yapışır zaten bedene hafif

deri omuzlu olan koltuk altından 48 cm uzundur yani

Son düzenleme:
bgn sitede yada bnm internette sorun var sanırım her cvb 2 kez gitmiş kusura bakmayın

KALÇAYI ÖRTER İKİ YANINdA ALTIN RENGİ İŞLEME KEMERİ BULUNUR 40 42 BEdENE UYUMLU KAÇIRMAYIN :) TERTEMİZ KABAN/MONT

RENK : SİYAHA YAKIN KOYU KAHVERENGİ
BOY : TAMAMI 78 CM

Son düzenleme:
yarın mont gelecek bana o zaman kasrar veririm,düz çizmeye ne diyorsun,uzxun olan

onuda 25e indirmiştim zaten 50 yapıyor ve bedeninize göre hediye yolluyorum .. yarın bana haber verirsiniz kargoya gönderirim ister kapıda ödemeli ister şubeden almalı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…