Eki Görüntüle 918817 Eki Görüntüle 918818 Eki Görüntüle 918819 Eki Görüntüle 918820
bu ürünler ne kadar olur toplam ? bide çanta kola geçiyomu acaba yani elde mi tutuluyo sadece yoksa omzuma asabilirmiyim normal çantalar gibi ?
Nar cicegi elbiseniz ne kadar ve satildimi ???
Eki Görüntüle 918762 Eki Görüntüle 918764 uzun ust cıtcıtını açınca dizin üstüne kadar gelen içi yumuşacık çizme sadece 25 tl
ÇOKLU ALIŞVERİŞLERİNİZdE İNdİRİM VARdIR
canım bu çizmenin numarası kaç bir de tam rengi nasıl bir resimde siyah bırınde gri gibi görünmüş:26:
cnm biri flashlı biri flashsız ya gun ışıgı koyu olan balkonda çekmiştim öle cıktı koyu gri gibi olan duman rengi gibi 38 numara ama ben 39 giyiyorm banada olmuştu yani 38ede oluyor 39ada
2. resim tam rengi yani
canım bu çizmenin numarası kaç bir de tam rengi nasıl bir resimde siyah bırınde gri gibi görünmüş:26:
37-38 numara babet varmı ya ürünlerinden begendiğim oluyor ama hep kargo parasına değmicek şekilde oluyor. koyu renk anneme babet bakıyorum da varsa eklersen sevinirim. sade bi model öyle yanii
var cnm annemin hiç gymediği bi ayakkabısı var onu ekleyim istersen babette var bnm siyah ve pembe renkte duz babetim
ıkı babette tarzı değil canım ya diğer ayakkabıyıda kullanamaz düz taban olması lazım ayagı rahatsızteşekkür ederim sağol zahmet verdim. takipteyim ürünlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?