July'nin 2.el Mağazası :) SON KALANLAR 94 ve 95. SAYFADADIR BİTİRİYORUZ

Kargo cok tutar ozaman ya su pembeli yesilli gomleginde hos ama iste kargo

.......................................

elimde kalan ürünlerin devamı sayfa 69... 70... bakabilirsiniz

Kirmizili kareli gomlek, fusya kareli gomlek, yesilli pembeli gomlek birde beshka kot ceketmi gomlekmi canm

Telden girdigm icin pek anlayamadim bu uc gomlekde 38 mi canm.gecenlerde ilkdefa bisey aldim 20 lira kargo tuttu sok oldum ondan kargo parasi korkutoyo

Telden girdigm icin pek anlayamadim bu uc gomlekde 38 mi canm.gecenlerde ilkdefa bisey aldim 20 lira kargo tuttu sok oldum ondan kargo parasi korkutoyo

o kargo şirketi başkadır buradakilerin geneli ptt kargo ile çalışır cunku en ucuz onun ödemesi herkes 6.5 6tl falan ödüyor gecen çaykahve makinası yolladm mesela ve 6fincan takımı o bile 8 9 tl bişi tuttu seninkiler kuş gibi hafif şeyler meraklanma sen

YENİ ÜRÜNLERİM MARKA KOTLAR HEPSİ BİR ARKA SAYFAdAdIR

ElimdE kalanları toparlıyorum .... diger sayfadakiler satılmıştır bilginiz olsun

Son düzenleme:
jully , sanırım bişi buldum
j.lopez kot kapri 28 beden açık mavi olan
o sanıyorum bana olacaktır,haftaya izmir de evimde olacağım,elden alabirim hatta sanada uygunsa
şalvar a da bakarım olacak gibi ise almak isterim

birde dıesel var etiketli beli lastikli 7 tl olan ,boydan resmi yok ,nasıl paçalar ve boyu uyar dersen onuda ayır bana canım.haftaya hesaplaşalım,izmir de, ben bornova'dayım

cnm o beden giyiyorsan salvar zaten tarzı bol iyice düşer canım tamamdır j lo sana getiriyorum :) etiketi duruyor hala begenirsen alırsın

birde dıesel var etiketli beli lastikli 7 tl olan ,boydan resmi yok ,nasıl paçalar ve boyu uyar dersen onuda ayır bana canım.haftaya hesaplaşalım,izmir de, ben bornova'dayım

bende bornovadayım diesel süper bişi ogun ekledm sandım ama boydan olanı atmamışım o arada biliyorsun az zamanda ekleme yapıp yazmak gerekiyor süre olayı onuda getiriyorum onun bel içine sanki boxer giymişsin havası cok iyi ama ablama dar gelmişti inşallah sana olur ve sana 1 tane daha kot getiricem ona ben hastayım dar paça süpriz olsun onuda belki begenirsin

Tamam canım anlaştık o halde görüşmek üzere haberleşiriz haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…