tamam canım izmirden 2 günde gelir heralde dimi
evet canım bugun çay kahve makinasınıda kargoya vericem için arkadasım gelicek yardıma agır oldu kargolar var makina falan yoksa bende simdi cıkıverirdim ama koca koliyle yollarda olmaz ikimizede hayırlı olsun
tşkler canım .kolay gelsin sanada
evet canım bugun çay kahve makinasınıda kargoya vericem için arkadasım gelicek yardıma agır oldu kargolar var makina falan yoksa bende simdi cıkıverirdim ama koca koliyle yollarda olmaz ikimizede hayırlı olsun
.........................
..............................
canım leopar takımı ayırırmısın banaaaa-------------------- GECELİK VS-------------------------
Eki Görüntüle 945141 Eki Görüntüle 945149 mor taytlı takım 8 tl kullanılmamış M beden
Eki Görüntüle 945148 Eki Görüntüle 945145 Eki Görüntüle 945147 10 tl pembe leopar M beden
Eki Görüntüle 945143 Eki Görüntüle 945144 Avon az kullanılmış vucut spreyi tanesi 4 tl (teninize sıkmanız yeterli banyodan yeni cıkmışcasına ferah çiçek kokuları kalıcıdır)
Eki Görüntüle 945156 Eki Görüntüle 945157 saten mor mini şortlu takım M beden L'de uygun 10 tl
Eki Görüntüle 951363 Eki Görüntüle 951364 Mbeden leopar tayt yanları siyah bacakları ince gösterir sıfır ürün
Eki Görüntüle 951366 Eki Görüntüle 951367 sıfır ürün sandık 15tl
Eki Görüntüle 951368 Eki Görüntüle 951365 çanta 10 tl - atkı 7 tl
KALAN ÜRÜNLERİMİ 69-70. SAYFAdA TOPLAMAYA ÇALIŞTIM dİĞER SAYFALARdA SATILANLAR KALMIŞTIR BU 2 SAYFA KALANLARdIR
cnm kargom geldi fırsat bulup yazamadım ürünler için çok teşekkür ederim hediyen içinde öyle çok sorunsuz ve güzel bir alışverişti
canım leopar takımı ayırırmısın banaaaa
ayırırım canım tamamdır
ayırırım canım tamamdır
ama ben daha yeniyim ve özel hakkım yoko pembe leopar gecelik takımını çok beyendimmmmm. nasıl alabilirim yardımcı olabilirmisin?
ama ben daha yeniyim ve özel hakkım yoko pembe leopar gecelik takımını çok beyendimmmmm. nasıl alabilirim yardımcı olabilirmisin?
Canım bahsettiğin pembe çiçekli badi M/L bedenede uyumlu arkası komple lastikli boyundan baglamalıdır duruyor eteklerde 28 beden olan var elimde ... leopar takımım içinde bana adres tel isim soyisim bırakmalısın özelden msjla ben kapıda ödemeli kargo yollarım sana
tatlım kıyafetlerinden bi kaç parca beyenmiştim onların yanında üçlü bilekliğini ve 14 lü 2 bilezik takımıni almak istiyorum ama fiyatı sen belirle. kaç aldım bilmiyorum hakka girmek istemem canım cevap bekliyorum
Canım bahsettiğin pembe çiçekli badi M/L bedenede uyumlu arkası komple lastikli boyundan baglamalıdır duruyor eteklerde 28 beden olan var elimde ... leopar takımım içinde bana adres tel isim soyisim bırakmalısın özelden msjla ben kapıda ödemeli kargo yollarım sana
tatlım o pembe elbisenin altında iki adet bluz var biri mavi agarlıklı cicekli digeri de pembe. pembe olanı istiyorum alt kısmı taşlı eteği istiyorum bide. leopar şifon takımı istiyorum ama özel hakkım yokson on mesaj daha sonra acılacak özel hakkım. senin de kafanı şişirdim kusura bakma ama çok beyendim
tatlım o pembe elbisenin altında iki adet bluz var biri mavi agarlıklı cicekli digeri de pembe. pembe olanı istiyorum alt kısmı taşlı eteği istiyorum bide. leopar şifon takımı istiyorum ama özel hakkım yokson on mesaj daha sonra acılacak özel hakkım. senin de kafanı şişirdim kusura bakma ama çok beyendim
onları satmak için buradayım begendiğinede cok sevindimteşekkür ederim evet hepsi guzel ürünler bikaç yere sohbet odalarınada yazı yaz açılır canım o zaman yollarsın adresini fiyatını ona göre ayarlar hediyede koyar yollarım
onları satmak için buradayım begendiğinede cok sevindimteşekkür ederim evet hepsi guzel ürünler bikaç yere sohbet odalarınada yazı yaz açılır canım o zaman yollarsın adresini fiyatını ona göre ayarlar hediyede koyar yollarım
çok teşekkür ederim ilğin için ben şimdi kotamı doldurayım ozaman :) en kısa zamanda görüşmek üzere
çok teşekkür ederim ilğin için ben şimdi kotamı doldurayım ozaman :) en kısa zamanda görüşmek üzere
rica ederimbekliyorum canımm
juli elinde deri ceket var mı ya da kot ceket canım.bi de yeni ürün ne zman koycaksın:)
tatlım galiba kotamı doldurdum. şimdi özelden nasıl mesaj atabilirim sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?