July'nin 2.el Mağazası :) SON KALANLAR 94 ve 95. SAYFADADIR BİTİRİYORUZ

tamam canım izmirden 2 günde gelir heralde dimi

evet canım bugun çay kahve makinasınıda kargoya vericem için arkadasım gelicek yardıma agır oldu kargolar var makina falan yoksa bende simdi cıkıverirdim ama koca koliyle yollarda olmaz ikimizede hayırlı olsun

evet canım bugun çay kahve makinasınıda kargoya vericem için arkadasım gelicek yardıma agır oldu kargolar var makina falan yoksa bende simdi cıkıverirdim ama koca koliyle yollarda olmaz ikimizede hayırlı olsun

tşkler canım .kolay gelsin sanada

cnm kargom geldi fırsat bulup yazamadım ürünler için çok teşekkür ederim hediyen içinde öyle çok sorunsuz ve güzel bir alışverişti

..............................

tatlım kıyafetlerinden bi kaç parca beyenmiştim onların yanında üçlü bilekliğini ve 14 lü 2 bilezik takımıni almak istiyorum ama fiyatı sen belirle. kaç aldım bilmiyorum hakka girmek istemem canım cevap bekliyorum

HANIMLAR ELİMdE KALANLAR SAdECE 69. VE 70. SAYFALARdAKİ ÜRÜNLERdİR. ÇOK SAYFAYA BAKIP YORULANLAR İÇİN YAZIYORUM MSJ SÜREM MAGLUM CVB VERİCEM AZ SONRA TEK TEK

hepsi duruyor canım duz hesap yaparız bişeyler yollarım gule gule kullanırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…