evet cnm o pantolon digeri 28 zaten bu biraz daha geniş 28 yani bel 39 cm
canım o tarz bende de var gratisten almıştım çeyizime koydum.sedefli far ve eyeliner arıyorum renkli ve renkli rimel arıyorum mesela yeşil mor falan oluyo..deri ceket var mı peki çapraz fermuar ya da farklı stilde.
bel 39 basen 52 idi galiba dimi aklımda öle kalmış sayfa sayfa gezip aramıyım dedim yazılanı
maalesef cnm deri ceket kullanıyorum ama satışta yok
basen 52 bel 39 dimi o pantolonun yarın pantolonlarımı ölçiyim haber verim sana canım bi de fiyatı neydi o pant.
basen 52 bel 39 dimi o pantolonun yarın pantolonlarımı ölçiyim haber verim sana canım bi de fiyatı neydi o pant.
tamam fiyatı neydi peki
bi de bahart takımı var ya onu çok beğendim yarın kotu ölçerim eğer olursa baharat tk. ve kotu alırım canım
7 tl cnm olur sen bak ölç ona göre konuşuruz
bi de sen izmirdeydin canım dimi bilirsin belki tavsiye edebilcğin gzl kuaför var mı burayı işgal etmeyelim özelden yaz.fiyat vs için özellikle röfleyi gzl yapan bi yer bornova vs falan olur ya da bildiğin yerler neresi
bi de sen izmirdeydin canım dimi bilirsin belki tavsiye edebilcğin gzl kuaför var mı burayı işgal etmeyelim özelden yaz.fiyat vs için özellikle röfleyi gzl yapan bi yer bornova vs falan olur ya da bildiğin yerler neresi
selam :)
bi neskafe takımı vardı ya satıldı mı o acaba?
canım kaçtım ben ii geceler tşkler yordum seni
canım kaçtım ben ii geceler tşkler yordum seni
bir de çay kahve mak. herhangi bir sorunu var mı ne kadar kullanıldı=
onu alana yukardan bir ürün hediye demişsin, bence ne düşündüğümü tahmin edebilirsin şu an
bir de çay kahve mak. herhangi bir sorunu var mı ne kadar kullanıldı=
onu alana yukardan bir ürün hediye demişsin, bence ne düşündüğümü tahmin edebilirsin şu an
çok akıllıca bir seçim sizi tebrik ediyorum... kahve çay makinası tertemiz cnm cayı tiryaki sevenler ve kahveyide yapsın diyenler içinmiş o makina biz açık çay içeriz o yuzden bize agır geliyor onun yaptıgı çay ayrı bi çay makinası aldık o duruyordu dedim satayım yani sorunsuzdur yukarda filtresine koyuyorsunuz kahve yada çayı o kendi demleyip aşşasındaki cama dolduruyor siz su bölümünü koymanız yeterli oluyor o şekilde bir üründür markası delonghi bakabilirsinz netten görsellik açısından
anladım canım.
ya benim niyetimde hiç yoktu çay makinası filan ama sende uygun fiyata görünce aslında alsam işime yarar dedim.
çay içmiyorum ben pek. kahve için alıcam daha çok, gördüğün üzere şekil a, genelde geceleri filan ayaktayım çalışıyorum, kahve bol tüketiyoruz haliyle. her seferinde kalk su ısıt bi bardak yap filan çok zaman zahmetli geliyor artık.
şöyle bi litre yapayım gece boyu içerim em de sıcak kalır sürekli diye düşündüm.
bu dediklerimi karşılıyorsa özellik olarak talibim :)
sadece 35 tl kaçırmayın hanımlar çay tiryakileri için.. yanında cok guzel FUŞYA BAHARATLIK hediyesi ile :) normalde bu şekilde bi yayın yapmıştım kendim seçmiştim hediyesini siz hangisini begenirseniz sorun değil yollarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?