• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

July'nin 2.el Mağazası :) SON KALANLAR 94 ve 95. SAYFADADIR BİTİRİYORUZ

canım o tarz bende de var gratisten almıştım çeyizime koydum.sedefli far ve eyeliner arıyorum renkli ve renkli rimel arıyorum mesela yeşil mor falan oluyo..deri ceket var mı peki çapraz fermuar ya da farklı stilde.

maalesef cnm deri ceket kullanıyorum ama satışta yok

7 tl cnm olur sen bak ölç ona göre konuşuruz :31:

bi de sen izmirdeydin canım dimi bilirsin belki tavsiye edebilcğin gzl kuaför var mı burayı işgal etmeyelim özelden yaz.fiyat vs için özellikle röfleyi gzl yapan bi yer bornova vs falan olur ya da bildiğin yerler neresi

bi de sen izmirdeydin canım dimi bilirsin belki tavsiye edebilcğin gzl kuaför var mı burayı işgal etmeyelim özelden yaz.fiyat vs için özellikle röfleyi gzl yapan bi yer bornova vs falan olur ya da bildiğin yerler neresi

cnm ben saç işlerimi kendim hallettiğim için herhangi bi kuaföre gitmiyorum maalesef bu konuda yardımım olamıcak :31: sen arastır bulursn elbet gzl bi yer

canım kaçtım ben ii geceler tşkler yordum seni:54:

bir de çay kahve mak. herhangi bir sorunu var mı ne kadar kullanıldı=
onu alana yukardan bir ürün hediye demişsin, bence ne düşündüğümü tahmin edebilirsin şu an :P

:9: çok akıllıca bir seçim sizi tebrik ediyorum... kahve çay makinası tertemiz cnm cayı tiryaki sevenler ve kahveyide yapsın diyenler içinmiş o makina biz açık çay içeriz o yuzden bize agır geliyor onun yaptıgı çay ayrı bi çay makinası aldık o duruyordu dedim satayım yani sorunsuzdur yukarda filtresine koyuyorsunuz kahve yada çayı o kendi demleyip aşşasındaki cama dolduruyor siz su bölümünü koymanız yeterli oluyor o şekilde bir üründür markası delonghi bakabilirsinz netten görsellik açısından

bir de çay kahve mak. herhangi bir sorunu var mı ne kadar kullanıldı=
onu alana yukardan bir ürün hediye demişsin, bence ne düşündüğümü tahmin edebilirsin şu an :P

sadece 35 tl kaçırmayın hanımlar çay tiryakileri için.. yanında cok guzel FUŞYA BAHARATLIK hediyesi ile :) normalde bu şekilde bi yayın yapmıştım kendim seçmiştim hediyesini siz hangisini begenirseniz sorun değil yollarım :31:

:9: çok akıllıca bir seçim sizi tebrik ediyorum... kahve çay makinası tertemiz cnm cayı tiryaki sevenler ve kahveyide yapsın diyenler içinmiş o makina biz açık çay içeriz o yuzden bize agır geliyor onun yaptıgı çay ayrı bi çay makinası aldık o duruyordu dedim satayım yani sorunsuzdur yukarda filtresine koyuyorsunuz kahve yada çayı o kendi demleyip aşşasındaki cama dolduruyor siz su bölümünü koymanız yeterli oluyor o şekilde bir üründür markası delonghi bakabilirsinz netten görsellik açısından

anladım canım.
ya benim niyetimde hiç yoktu çay makinası filan ama sende uygun fiyata görünce aslında alsam işime yarar dedim.
çay içmiyorum ben pek. kahve için alıcam daha çok, gördüğün üzere şekil a, genelde geceleri filan ayaktayım çalışıyorum, kahve bol tüketiyoruz haliyle. her seferinde kalk su ısıt bi bardak yap filan çok zaman zahmetli geliyor artık.
şöyle bi litre yapayım gece boyu içerim em de sıcak kalır sürekli diye düşündüm.
bu dediklerimi karşılıyorsa özellik olarak talibim :)

anladım canım.
ya benim niyetimde hiç yoktu çay makinası filan ama sende uygun fiyata görünce aslında alsam işime yarar dedim.
çay içmiyorum ben pek. kahve için alıcam daha çok, gördüğün üzere şekil a, genelde geceleri filan ayaktayım çalışıyorum, kahve bol tüketiyoruz haliyle. her seferinde kalk su ısıt bi bardak yap filan çok zaman zahmetli geliyor artık.
şöyle bi litre yapayım gece boyu içerim em de sıcak kalır sürekli diye düşündüm.
bu dediklerimi karşılıyorsa özellik olarak talibim :)

hı hııı anlıyorum tam size göre ozaman dediğim gibi üst filtreye kahvenizi koyacaksınız ve kendisi suyu kaynattıktan sonra kahvesiyle birlikte süzer cam kasesine sizede afiyetle içmesi kalır :77:

Back