July'nin 2.el Mağazası :) SON KALANLAR 94 ve 95. SAYFADADIR BİTİRİYORUZ

tamamdır cnm .. benimdir ozaman cekette musait olunca bunları konuşalım yılbaşı sonrası yollarız birbirimize ürünleri öptüm

Arkadaşlar fiyatlarda özelden indirim yapıyorum elimden geldiğince ilginize teşekkürler :)

topluca sorulan msja yanıttır..

canım beyaz hırkayı bana ayırmıştın eşim beğenmedi satabilirsin iyi satışlar bol kazançlar

ürünlerin pek güzelmiş:) nar çiçeği elbisenin markası nedir acaba? mickeyli mango tisört ve altlardaki pembe ve yaka fırfırlı bluz duruyor mu?

ürünlerin pek güzelmiş:) nar çiçeği elbisenin markası nedir acaba? mickeyli mango tisört ve altlardaki pembe ve yaka fırfırlı bluz duruyor mu?

evet cnm duruyor elbiseyi netten almıştım tozlu die bi firmadan yazın.

tamam canım 2 bluzu almak istiyorum o zaman ptt hesabın var mı? bir de bluzlar ne kadar giyildi?

evet cnm bugn babam açtırdı hesap .. 1 kez giydim pembe olanı evde denedm digeri sıfır cnm hiç giyilmedi yıkanmadılar zaten anlarsın yeni kokusundan :)))) özele adresini atarsan yollarım bugun

VE dAHA BİRCOK SÜPRİZ HEdİYELERİM OLUCAK :) FİYATLARdA EN MAKUL İNdİRİMİ YAPIYORUM BİLGİNİZ OLSUN

İNdİRİMLİ FİYATI 25 TL
İNdİRİMLİ 15 TL
Eki Görüntüle 915126 İNdİRİMLİ 5 TL
İNdİRİMLİ 5 TL
İNdİRİMLİ 20 TL
İNdİRİMLİ 10 TL
İNdİRİMLİ 10 TL
İNdİRİMLİ 10 TL
İNdİRİMLİ 15 TL
İNdİRİMLİ 5 TL
İNdİRİMLİ 15 TL
5 TL
5 TL
İNdİRİMLİ 20 TL
1 KEZ GİYİLdİ 20 TL
5 --- 5 TL
İNdİRİMLİ 1 KEZ GİYİLdİ 30 TL (((99.90TLYE ALINdI)))
25 TL
10TL 10TL 10TL 10TL
25TL 25TL

PTT HESABIM MEVCUTTUR KAPIdA ÖdEMELİ SİPARİŞLERİNİZİ BEKLİYORUM TOPLU ALIMLARdA İNdİRİM YAPARIM :)

Eklentiler

• $Resim 677.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…