July'nin 2.el Mağazası :) SON KALANLAR 94 ve 95. SAYFADADIR BİTİRİYORUZ

çok incesin cnm cok sağol 2 3 ufak şeylerin hediyelerin lafı bile olmaz bu kargondada başka bir hediye gelicek sen onu bekle çok öptm

sizin şansınıza da neyi beğenseniz julyyimle biz almış olduk :)
her zaman beklerim inşallah beğendiğiniz bişi olursa alışveriş yaparız

çok incesin cnm cok sağol 2 3 ufak şeylerin hediyelerin lafı bile olmaz bu kargondada başka bir hediye gelicek sen onu bekle çok öptm

valla artık senden kargo geleceğini bildiğimde heyecanla bekliyorum
hediyen bile tarz arkadaş napacaz biz senle

canım kızına hediye vericem ben üzülmesin o kıyamam ona onun odasını doldurcak kadar evde birsürü ayıcıklarım var olmadı öyle gönlünü alırım
saol kuzum bir öpücük kızıma bana bir kahveyle hoş sohbet yeter kuzum...ne zaman istersen başım üstüne canım...

VE bu ürünlerim mevcut aralarında son eklediklerimde satılanlar oldu iyi alışverişler dilerim

TOPARLAMAK ZOR OLSAdA BUTUN ÜRÜNLERİM BU KAdAR SANIRIM siz yinede bakarsınız sayfalara

Son düzenleme:

yumuşacık içi polar ister taytla dışarda giy ister evde esofmanınla :) L beden uzundur 15 tl...

Eki Görüntüle 929904 Eki Görüntüle 929903 Eki Görüntüle 929905

KOTLAR SAdECE -------------------->>>> 10 TL

AYAKKABI ÇİZME VE TAKILARIM İÇİN 30. SAYFAYI ZİYARET ETMEYİ UNUTMAYIN CANLARIM
İndirim yapılır dememe gerek yok herkes biliyor artık özelden herkese makul indirimler yapılıyor zaten :) keyifli alışverişler

Son düzenleme:
Canlarım yarın tadilat var evde kargolarınızı p.tesi göndericem çunku ctesi kargo kapalı oluyor bilginiz olsun cok öperim verdigim gibide msjla takip nolarınızı yazarım

YENİ EKLEdİĞİM ÜRÜNLERİM BİR ÖNCEKİ SAYFAdAdIR

Son düzenleme:

dİGER ÜRÜNLERİME 30...... SAYFAdAN BAKABİLİRSİİNİZ KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER

Eki Görüntüle 936249 Eki Görüntüle 936250

kot etekleri 10 tl yaptım BU AYRILTILdI... digerleri için sayfa 30a bakınızzzz

Eki Görüntüle 935046 Eki Görüntüle 935047

kot eteklerimide kotlarımıda 10 tlye düşürdüm bu kot ceket ile güzel bir kombin yapabilirsiniz sadece toplamda 20 tl ödeyerek hanımlarrrr

VEEE YENİLERRR toplu siparşlerinizde indirim vardır keyifli alışverişler

Makyaj sandığının yanındaki ayakkabının numarasını ve fiyatını öğrenebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…