July'nin 2.el Mağazası :) SON KALANLAR 94 ve 95. SAYFADADIR BİTİRİYORUZ

tamam cnm az sonra leoparlı şalı beyaz cok guzel abercombi gömlekle çektim onlarada bakarsın begeneceginizi umuyorum :)

tamam ben 36 beden giyiyorum bunlar bana uyar mı ? birde önceki sayfalardaki puma varya oda duruyosa düşünebilirim

tamam ben 36 beden giyiyorum bunlar bana uyar mı ? birde önceki sayfalardaki puma varya oda duruyosa düşünebilirim

36 bedenseniz kot pantolon size uyar 29 bedendir dar paça kemeri hediyesi 15 tl
pumada size uyar bedeni tamamen sardıgı için likralı kumaşı üzerinde M yazıyor
kot ceket bol gelebilir M / L beden için fakat ucuzlattıgım için belki sevdiginz biri için bile alabilirsinz kaçırmamanızı öneririm fotograftanda gzl :)

ben kotta 26 giyiyorum bol olmasın yaa çokta hoşuma gitti :26:
Kot ceketi de çok beğendim likralı mı ? likralıysa bol olmaz
puma zaten bol olsa da sorun değil eşofman tarzı.

ZARA KETEN BEYAZ dAR PAÇA S /M BEdEN
ABERCROMBİE GÖMLEK KEMERLİ 15 TL uzundur L beden salaş severler için M yede uyar .. (şal satılmıştır)

Son düzenleme:

bunlar cnm özelden yazdıklarım...bdn ve fiyat bilgisi verir misin yanlışlık olmasın diye alıntıladım cnm...

ben kotta 26 giyiyorum bol olmasın yaa çokta hoşuma gitti :26:
Kot ceketi de çok beğendim likralı mı ? likralıysa bol olmaz
puma zaten bol olsa da sorun değil eşofman tarzı.

Ablama dar geliyor kot likralı değil sizi uygun olur yapısı dar aldıgında açılır die almıştı fakat açılmadı.. evet bende hastayım o pantolona cok tarz duruyor cepler düşük falan .. kot ceket likralı değil cnm likralı olan berschka var L beden ama sarıyor bedeni blazer tarzıdır 30. sayfamda görebilirsiniz ilk sıradadır kot ceketim 2 tane zaten tabi onun fiyatı 25 tl

Eki Görüntüle 935530 Eki Görüntüle 935531 Eki Görüntüle 935532
bunlar cnm özelden yazdıklarım...bdn ve fiyat bilgisi verir misin yanlışlık olmasın diye alıntıladım cnm...

en baştaki içi polar cnm yumuşak uzundur kalcayı örter 15 tl
ortadaki ceket yanda altın rengi ufak kemerleri var cok koyu kahverengidir içi elyaf astarlı 20tl ye dusurdum L bedendir fakat M yede uyar buyuk bir yapısı yok ceketin kumaşı yeri cok kaliteli guzel ama pek kumaşlardan anlamadıgm için ismini bilmiyorm.. markası southblue
kot pantolonuda ustteki bayan begendi almazsa msjdada söylediğim gibi S bedendir cnm

onun fiatı nedir cnm.. bdn... ürün çooook resim çok fiat bdn göremiom kusura bakma cnmm..montu kotu almak istiyorum bide puma uygunsa onuda alıcam cnm aama kota talip olan arkadaş almıosa alıcam sorun olmasın ...

onun fiatı nedir cnm.. bdn... ürün çooook resim çok fiat bdn göremiom kusura bakma cnmm..montu kotu almak istiyorum bide puma uygunsa onuda alıcam cnm aama kota talip olan arkadaş almıosa alıcam sorun olmasın ...

size çoklu alışveriş yapacagınz için 25e vericem pumayı .. tabiki almazsa sizindir kot 15 tl ve gzl bir hediye gönderiyorum kemer yada şal ne ihtiyacınız varsa özelden söylersiniz

canım kot satıldı bayan aldı digerlerini dusunurseniz özelden ulaşabilirsiniz kapıda ödemeli yollarım :) başka kotlarımda var size uygun S ve M bedenlerde 14. sayfada ve 30. sayfada duruuyorlar ordanda begenebilirsiniz sadece 10 tl bikaçtanesi yenidir.

cnmmmm mont 40 42 bdn miş bakındım şimdi be 36 38 bdnm o kalacak sanırım kırmızı L bdn bana bayağı büyük kalacak. uygunsa bu etek kot ve pumayı almak istiyorum diğerleri kalacak sanırım

bunun bdn ve bel boy ölçüsü fiatı nedir duruosa eğer :)

Son düzenleme:

tamam cnm bu kot etegi bir bayan arkadasımız dun gece sordu ölçmuştum bel boy ölcüsünü arka sayfada hemen bakıyorum

tamam puma bnm ...kotlara bakayım ..pumayı ayır cnm çıkıcam birazdan detaylı bakamıyorum şuan.

tamam puma bnm ...kotlara bakayım ..pumayı ayır cnm çıkıcam birazdan detaylı bakamıyorum şuan.

askeriyeli bel 39cm yere yatırıp ölçüyorum bilgin olsun o şekil boy 33

taşlı olan bel 42 cm boy 31 cm

beyaz kot etekte bel 41 cm boy 37 cm

eteklerimin ölcüleri bunlar (esneme payları var )cnm tamam ayırıyorum

Son düzenleme:
jannifer lopez capri bdn fiyat... eteğin fiatı nedir ? bide ben siyah üst mont bakıyorum elinde varsa cnm...resim eklersen sevinirim...

kotun bel basen ölçüsünühmn yazarsan sevinirim.sonra hesap için özelden görüşelim cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…