tamam cnm az sonra leoparlı şalı beyaz cok guzel abercombi gömlekle çektim onlarada bakarsın begeneceginizi umuyorum :)
tamam ben 36 beden giyiyorum bunlar bana uyar mı ? birde önceki sayfalardaki puma varya oda duruyosa düşünebilirim
36 bedenseniz kot pantolon size uyar 29 bedendir dar paça kemeri hediyesi 15 tl
pumada size uyar bedeni tamamen sardıgı için likralı kumaşı üzerinde M yazıyor
kot ceket bol gelebilir M / L beden için fakat ucuzlattıgım için belki sevdiginz biri için bile alabilirsinz kaçırmamanızı öneririm fotograftanda gzl :)
ben kotta 26 giyiyorum bol olmasın yaa çokta hoşuma gitti :26:
Kot ceketi de çok beğendim likralı mı ? likralıysa bol olmaz
puma zaten bol olsa da sorun değil eşofman tarzı.
Eki Görüntüle 935530 Eki Görüntüle 935531 Eki Görüntüle 935532
bunlar cnm özelden yazdıklarım...bdn ve fiyat bilgisi verir misin yanlışlık olmasın diye alıntıladım cnm...
nike üst renkli o satıldımı
onun fiatı nedir cnm.. bdn... ürün çooook resim çok fiat bdn göremiom kusura bakma cnmm..montu kotu almak istiyorum bide puma uygunsa onuda alıcam cnm aama kota talip olan arkadaş almıosa alıcam sorun olmasın ...
onun fiatı nedir cnm.. bdn... ürün çooook resim çok fiat bdn göremiom kusura bakma cnmm..montu kotu almak istiyorum bide puma uygunsa onuda alıcam cnm aama kota talip olan arkadaş almıosa alıcam sorun olmasın ...
cnmmmm mont 40 42 bdn miş bakındım şimdi be 36 38 bdnm o kalacak sanırımkırmızı L bdn bana bayağı büyük kalacak. uygunsa bu etek kot ve pumayı almak istiyorum diğerleri kalacak sanırım
Eki Görüntüle 935559
bunun bdn ve bel boy ölçüsü fiatı nedir duruosa eğer :)
tamam puma bnm ...kotlara bakayım ..pumayı ayır cnm çıkıcam birazdan detaylı bakamıyorum şuan.
tamam puma bnm ...kotlara bakayım ..pumayı ayır cnm çıkıcam birazdan detaylı bakamıyorum şuan.
jannifer lopez capri bdn fiyat... eteğin fiatı nedir ? bide ben siyah üst mont bakıyorum elinde varsa cnm...resim eklersen sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?