• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

juligu'nun da çeyizi var:)

Kırmızı ağırlıkta bir çeyiz topiği daha tam benlik :9: Güle güle kullan canım :16:

Planlı olarak almadım ama bir baktım ki elim hep kırmızılara gidiyor:1:Çook teşekkür ederim canım

Kırmızı tutkusu ayrı bişey sanırım julicim şimdi benim de elim hep kırmızılara gidiyo :16:

Öyleymiş vallahi,ben normalde pembeyi çok severim,ama mutfakta kırmızı daha canlı duruyor,bence doğru seçimi yapmışız:21:Sende aldıklarını iyi günlerde kullan inş tatlım

Öyleymiş vallahi,ben normalde pembeyi çok severim,ama mutfakta kırmızı daha canlı duruyor,bence doğru seçimi yapmışız:21:Sende aldıklarını iyi günlerde kullan inş tatlım

Sağol canım hepimize iyi günlerde kullanmak nasip olur inşallah :16:

Çok sağol canım,inş hepimiz güzel mutlu mesut günlerde ve en kısa sürede kullanırız:3:

öncelikle herşeyin çok güzel güle güle kullanırsın inş.... :1:
benim gibi kırmızı almışın herşeyini benim daha bitmedi ama olanlarda kırmızı :1: :nazar:
maşallah maşallah :34:

öncelikle herşeyin çok güzel güle güle kullanırsın inş.... :1:
benim gibi kırmızı almışın herşeyini benim daha bitmedi ama olanlarda kırmızı :1: :nazar:
maşallah maşallah :34:

Sağol canım ne güzel yazmışsın öyle:16:
Çok feci bir şeymiş bu kırmızı merakı,kırmızı olan herşeyi alasım var,çok hoş duruyor ama,sende güle güle kullan şekerim :31:

Back
X