• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

juligu'nun da çeyizi var:)

Beraber bekleriz öyle olursa duygum:)bizim biraz olasılıklara bağlı canım ama neyyse:24: bu sene üniversiteden mezun olucak inş,o zaman gidicek artık yazmı olur sonbaharamı kalır bilemiyorum.Hele birde mezun olamama ihtimali varki onu hiç sorma,ben en iyisini düşünüyorum şu an:18:
Senin erkek arkadaşın kısa dönemmi yapıcak canım?

Bizim kısa dönem ama,olsun canım ya sayılı gün çabuk geçer,tez zamanda hayırlısıyla gidip gelsin hiç anlamayın inş:38:

Saol canımm o senin zevkin:48:En çokta nevresim takımlarının sonu gelmiyor zaten.Daha gözüme kestirdiğim 2-3 tane daha var,onlarıda alırsam ekliycem:40:

çok zevkli secimler yapmıssınız ceyiziniz cok guzel özellikle linens nevresim takımlarınıza bayıldım güle güle kullanın :nazar:

Çeyizimiz aynı olsaymışşş :) Bu kadar olur tuzluğuna kadar aynı çeyizimizz :)

Gerçektenmi,aynı yerlerde aynı şeyleri beğenmişiz desene:16:

çok zevkli secimler yapmıssınız ceyiziniz cok guzel özellikle linens nevresim takımlarınıza bayıldım güle güle kullanın :nazar:

Çok teşekkür ederimm,linensin desenlerini çok hoş gerçekten,beğenmene sevindim...:29:

Son düzenleme:
Bardak takımımı eklemeyi unutmuşum kızlar:17:

$canba.webp

canım herşeyin çok çok güsel,aşkla kullanmayı nasip etsin Allahım.. bu bardak takımını nerden aldın acaba,gümüş renkli olanı var mı ve fiyatı nedir acaba çok hoşuma gitti de:16:

çok şık bir bardak takımı. ben de bu takımı beğenmiştim ancak detaylı bilgi alamamıştım. Nereden, kaç parça ve fiyatını öğrenebilir miyim acaba?

Tüm eşyalarınız çok şık, çok zevkli. güle güle kullanın :)

çok teşekkür ederim kızlar ya:71::97:Bardak takımının markası canba,İstanbulda üretiliyor,Ben Bursa'da bi bayisinden aldım,benimkide gri renk canım resimde öyle çıkmış heralde.Fiyatıda 12 bardak 12 kadeh+1 karaf 700 Tl'ye aldım canım

:93:

Son düzenleme:
evet canım senin topiğine yazdım ben,al bence:34:kulanmak için sabırsızlanıyorum:66:

Saol canım,teşekkür ettim:34:fabrikasyon bir ürün değilmiş özel siparişle yapılıyormuş,banada pahalı gelmişti ama uygun taksit imkanı olunca dayanamadım işte:61:

Back
X