julia İle Sohbetkolik :)

:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
Hu huuuuuuuuuu nasılsınız kızlarrrrrrrrr:KK54:
Bu topik yeni miii kzı Juliaa? Hayırlı olsunnnn:KK34:

İyi geceler tatlımm:KK54:

İyiyim Vuslat ablacım sen nasılsınnnn:KK48:
Kurbanımın son hediyesini düşünüyorum ne olsa diyeee aklıma hiç bişi gelmiyoooo:44::KK37:

bende iyiyim bitanemmm:KK19:kızz kaç tane hediye aldın ki:26:ben daha bi tane aldım durumlar sakat biraz bizde
bende düşünüyorum bir şeyde daha alıcamda ne alsam acep:26:

bende iyiyim bitanemmm:KK19:kızz kaç tane hediye aldın ki:26:ben daha bi tane aldım durumlar sakat biraz bizde
bende düşünüyorum bir şeyde daha alıcamda ne alsam acep:26:

2 tane aldım canım ufak tefek var aklımda onları da alıcam yarın çıkıncaa:KK9:
Yine kar yağdı ama malese gece inşallah don olmaz yoksa inemem bu dağ başındannnn:KK52::KK52:

aayyy tweestiimmm gelmişşş:KK16:merhaba bitanem hoşgeldinn nasıl geçiyor tatil :21:

güzell geçiyoorrr ablaaa sizz nasılsınzz yaa bizim topic boşboşşş bendee bakınırken sizi gördmm:KK53:kurbanımaaa hediyelerimi tamamladım benn göndercem pazartesii yeter heraldee

güzell geçiyoorrr ablaaa sizz nasılsınzz yaa bizim topic boşboşşş bendee bakınırken sizi gördmm:KK53:kurbanımaaa hediyelerimi tamamladım benn göndercem pazartesii yeter heraldee

sorma tatlım beren gitti yavrular dağıldı:KK50:bende bir iki gün içinde tamamlıcam:KK31:
nazar boncuğunuda aldım:nazar:pakete koyucam:KK49:

Hoşgeldinnn tatlımmmmmmmmmmm:KK48::KK48::KK48: Naberrrr,, ne zaman göndercen bakim hediyemiiiii:KK52::KK52::KK52::KK52:

Maltepe deyim canım:KK1::KK1: Medeniyetten bihaber yaşayıp gidiyorum:KK1::KK1:

:KK1::KK1:benim abimde bi aralar maltepede oturmuştu
tamda tren yolunun yanıdaydı evi tren geçtikçe sallanıyorduk zangır zangır:KK52:

sorma tatlım beren gitti yavrular dağıldı:KK50:bende bir iki gün içinde tamamlıcam:KK31:
nazar boncuğunuda aldım:nazar:pakete koyucam:KK49:

yarından itibarenn geliyormuşş berenn:KK52:ablaaa benn parfüm aldımm mutfak önlüğüü diktimm süsledimm annemlee çokk güzel olduuu:KK53:sonraaa birdee elbise aldımm yeter dimii şal örmüştmdee o hatalı olmş sanırım annemm söktrdüü bende bıraktm kaldı o:KK52::KK52::KK52:

X