julia İle Sohbetkolik :)

Çok kişi kullanmıyor bu sohbet kısmını desene :)
Değişik ve ortak olan konular bulmak lazım,
Okuyormusun çalışıyormusun önce bu sorularla başlayalım o halde

Çok kişi kullanmıyor bu sohbet kısmını desene :)
Değişik ve ortak olan konular bulmak lazım,
Okuyormusun çalışıyormusun önce bu sorularla başlayalım o halde

kullanıo cnm bnm başka topiğim vardı daha keşfedemedi kızlar yeni topiğimi yakında dolar gene burası çalışıorum cnm ben muhasebeciyim 24 yaşındayım ya sen :KK16::KK16:

kullanıo cnm bnm başka topiğim vardı daha keşfedemedi kızlar yeni topiğimi yakında dolar gene burası çalışıorum cnm ben muhasebeciyim 24 yaşındayım ya sen :KK16::KK16:
Duyuralım o zaman herkese buraya, sıkılan toplansın:)
bende 27 yaşındayım, araştırma görevlisiyim. Ama asla muhasebeci olamazdım muhtemelen, para hesabı çok karışık işler değilmi?

Duyuralım o zaman herkese buraya, sıkılan toplansın:)
bende 27 yaşındayım, araştırma görevlisiyim. Ama asla muhasebeci olamazdım muhtemelen, para hesabı çok karışık işler değilmi?

vallaaa bnm mesleğim olduğu için çok zor gelmio ama beynim çok yoruluo cnm yaaaa :KK16::KK16:

daha iyiyim cnmmm ama o artık yokkk ve çok iyi bi halde deil

üzülme bitanem hayırlısı olsun
zaman en iyi ilaç canım hiç belli olmaz belki burnu sürtülüp
daha da kıymetini anlamış olarak tekrar beraber olabilirsiniz:KK31:kendine zaman ver tatlım üzülme olur mu:KK16:

üzülme bitanem hayırlısı olsun
zaman en iyi ilaç canım hiç belli olmaz belki burnu sürtülüp
daha da kıymetini anlamış olarak tekrar beraber olabilirsiniz:KK31:kendine zaman ver tatlım üzülme olur mu:KK16:

bilmiorum ki biraz zor artık bnm açımdan o bugün döner deli gibi pişman ama işte aynı şeyleri yaşamaktan korkuorum cnm

X