Hoşgeldinnn tatlımmmmmmmmmmmNaberrrr,, ne zaman göndercen bakim hediyemiiiii
benim abimde bi aralar maltepede oturmuştu
tamda tren yolunun yanıdaydı evi tren geçtikçe sallanıyorduk zangır zangır
yanlışın var şekeriiimmmm bana göndericeeeekkkk
yarından itibarenn geliyormuşş berennablaaa benn parfüm aldımm mutfak önlüğüü diktimm süsledimm annemlee çokk güzel olduuu sonraaa birdee elbise aldımm yeter dimii şal örmüştmdee o hatalı olmş sanırım annemm söktrdüü bende bıraktm kaldı o
hoşbuldukk melezimm pazartesii yolluycammm sen eline geçincee bana mesaj atarsın artıkkk
Ben tepede otuyorum canım Süreyyapaşa göğüs hast. hastanesi var, onun üst tarafı. Dağ sayılırr
Kırışırız canım aramızdaaaa
orası öylee tabii ablacımmellermlee hazırladm hediyemi amaa bnm kutum janjanlı olmadııı vallaaa kutumu süslesem bidee bilemedimm hiçte canım istemiyoo kaç gündr dikiş örgü yapıyom sıkldmm sankiiyeter tabiki tatlım yahediye bahane maksat arkadaşlığımız pekişsin
Atarım tabi canımmm içine numaranı koymayı unutmaa
Ayyy çok heyecanlandımmmmSon hediyemi de yarın
alim de hemen gönderim ben deeeee
orası öylee tabii ablacımmellermlee hazırladm hediyemi amaa bnm kutum janjanlı olmadııı vallaaa kutumu süslesem bidee bilemedimm hiçte canım istemiyoo kaç gündr dikiş örgü yapıyom sıkldmm sankii
sen neler aldın bakıyımm melezimmmmmm
keşke bende elimde birşey örseydim ya hiç aklıma gelmedi ne güzel olurdu:26:
Etek ve bluz aldım ben canım. Yarın çıkıp bişiler daha alcam ama ne alsam bilemedimmm:44:
Nazar boncuğu da aldımmmmm
senn hamilesinn ablacımmm uğraşmaa boşverrrbendee ayda yılda bir içimden gelince yaparım zatennn yoksaa hayattaa almam elimee şiş dikişide yeni öğrendimmm tatil başlaynca annemle kursuna gittim annemnn orda gösterdi hocalarıı acemiyim amaa güzel oldu resmini çekip atarmm burayaaa yarınn
yok tatlım ben normaldede örgü çok yapıyorumhatta şu anda oğluma hırka yapıyorum
daha bebişe yelekler hırkalar patikler... yapcem çok işim var çooookk
nazar boncuğunu nasıl aldınz ben almadım boncukk falannntatlım birde takı gibi bişey all yeter benceee benn yüzüklee kolyee ucu aldım birdeee amaa gümüş falan değill elbisenin rengindee
A nazar boncuksuz olmaz amaa, o zorunluydu canımmm
Süs de olabilir ufak bir biblo da takı da, yeter ki nazar boncuklu olsun.
Takı ya da ruj, oje falan bişi alcam sanırım canım
ben onu unutmştumm neyse alıyım barii bulurum inşallahh nazar boncuklu bişeyy
Hediyeleri tamamlasam da paket faslına geçsemmmmm,, ayy bayılıyorum paket yapmayaaa
kızlarr ben kaçtımuyku bastırdı iyi geceler
öpüldünüüzzzz