Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Joie Serina 2 in 1 Ana Kucağı Petite Trees Kullananlar

karsiyakali1912

1kedi+1bebek
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
611
547
39
Joie Serina 2 in 1 Ana Kucağı Petite Trees kullanan var mı? Ürünü çok beğendim ama almakta kararsızım. Özellikle ilk 3 ay için gece uykusu için de kullanılabilir mi? Tecrübeli anneler ve ürün kullanıcıları yorumlarınızı bekliyorum...

Çok fazla kullanışlı değil. belki gündüz uykuları olabilir ama gece uykusu için kesinlikle önermem bebek rahat edemiyor. ilk başta bende görünce çok beğenerek almıştım ama çok fazla kullanamadım. ayrıca 9 kiloya kadar kullanımı öneriyorlar. benim bebeğim biraz hızlı büyüdü. o yüzden 4. aydan sonra kullanmadım.

Çok teşekkür ederim yorumun için koca internette ne İngilizce nede Türkçe bir cevap bulamamıştım soruma. Bu yoruma göre başka birşey alırım artık. Benim de içimde bir kuşku vardı ama markanın ürünlerini beğendiğimiz için alalım diyorduk.

Eşimle çok tartıştık. O bundan alalım dedi. Ben mamaroo marka istedim. Ama mamaroo nun ikinci eli bile joienin sıfırından Pahalı. Ben benim istediğimi aldım. Çünkü 12 kiloya kadar KULLANILIYOR mamaroo yani ortalama 1 YAŞ. Joie ise en fazla 5-6 ay kullanılır. Ve ebatları daha küçük. Telefona bağlanabilme özelliği de var mamaroo nun. Ayrıca anne Karnı içindeki sesleri verebiliyor. Ben yeni Doğan pediyle beraber 450 liraya ikinci el aldım. Ama yeni gibi az kullanılmış. İnşallah biz de memnun kalırız

Joie Serina 2 in 1 Ana Kucağı Petite Trees kullanan var mı? Ürünü çok beğendim ama almakta kararsızım. Özellikle ilk 3 ay için gece uykusu için de kullanılabilir mi? Tecrübeli anneler ve ürün kullanıcıları yorumlarınızı bekliyorum...

Merhaba, bu ürünü almayı planlıyordum fakat yorumlardan sonra vazgeçicem sanırım :)

Farklı yatak yanı için bulduğumuz ürün var mıdır ? karar verebildiniz mi ?

Merhaba, bu ürünü almayı planlıyordum fakat yorumlardan sonra vazgeçicem sanırım :)

Farklı yatak yanı için bulduğumuz ürün var mıdır ? karar verebildiniz mi ?
Biz bu üründen vazgeçtik yatak yanı için otomatik sallanan beşik aldık. Aslında hediye geldi. Biz sunnybaby nin sallanan beşiğini beğenmiştik ama doguma yetişmedi. Baby&plus aldık. Baby plus icin yorum yapmak gerekirse biraz hızlı sallıyor 1. Seviyeden sonrasını kullanacağımızı sanmıyorum. Ninni melodileri çok kısa ve yanlış notalar var ayrica ses seviyesi çok yüksek ve müdahale edilemiyor. Işık ise çok gereksiz ve işlevsiz sanki çocuğu uyandirmak icin yapılmış gibi. Gormeden alma derim. Ben sunnybaby yi gormustum yikanabilmesi falan cok hosuma gitmişti. Kendimiz almadığımız ve alan kişinin son anda almak istemesi nedeni ile sadece pembe renkte teşhir ürünü olduğundan istemedik. Ama oyuncakları ve sallanması falan kumas kalitesini de cok beğenmiştik.

bebeğim 3,5 aylık oldu. doğduğu günden beri kullanıyorum. çok geceler kurtarıcım olmuştur. uyumayan bebeğim hep onunla uyuyor.gaz sancısı oldu mu da açıyorum titreşimini.

Eşimle çok tartıştık. O bundan alalım dedi. Ben mamaroo marka istedim. Ama mamaroo nun ikinci eli bile joienin sıfırından Pahalı. Ben benim istediğimi aldım. Çünkü 12 kiloya kadar KULLANILIYOR mamaroo yani ortalama 1 YAŞ. Joie ise en fazla 5-6 ay kullanılır. Ve ebatları daha küçük. Telefona bağlanabilme özelliği de var mamaroo nun. Ayrıca anne Karnı içindeki sesleri verebiliyor. Ben yeni Doğan pediyle beraber 450 liraya ikinci el aldım. Ama yeni gibi az kullanılmış. İnşallah biz de memnun kalırız

bebeğim 3,5 aylık oldu. doğduğu günden beri kullanıyorum. çok geceler kurtarıcım olmuştur. uyumayan bebeğim hep onunla uyuyor.gaz sancısı oldu mu da açıyorum titreşimini.
Kolik bebegim var.uykusundan dahi gaz nedeniyle uyaniyor.surekli salliyorum.kendi kendine uyuyamiyor.once graco sweet peace gordum cok begendim ama tr de satisi yok.arastirirjen joie yi gordum benzerler diye.simdiki yorumda da mamirooyu inceledim.ancak soyle bir mantik yuruttum.ikisinin sallama prensibi cok farkli.evet belki mamaro ebevy hissi veriyo gibi gorunsede sanki hwr salkanma fonksiyonu sakin bebekler icin tasarlanmis gibi.gazli ve son ayarda aglayan bi bebegi icine koydugunda hic sakinlesecege benzemiyor.ayrica videosunda agir dalga sallantida bile oyuncaklarin salkantisi dengesuz gibi gorunuyo.bizim bebegim gaz cirpinislarinda nasul dayanir tereddut ettim dogrusu.sanki joie daha dogtu secim gibi.yanlis da yorumlamis olabilirim.ucuzda degil pisman olmak istemiyirum.zira 600 tl ye aldigim besigi bir kez kullanip kaldirinca.ikinci yanilma sansim kalmadi malesef

Kolik bebegim var.uykusundan dahi gaz nedeniyle uyaniyor.surekli salliyorum.kendi kendine uyuyamiyor.once graco sweet peace gordum cok begendim ama tr de satisi yok.arastirirjen joie yi gordum benzerler diye.simdiki yorumda da mamirooyu inceledim.ancak soyle bir mantik yuruttum.ikisinin sallama prensibi cok farkli.evet belki mamaro ebevy hissi veriyo gibi gorunsede sanki hwr salkanma fonksiyonu sakin bebekler icin tasarlanmis gibi.gazli ve son ayarda aglayan bi bebegi icine koydugunda hic sakinlesecege benzemiyor.ayrica videosunda agir dalga sallantida bile oyuncaklarin salkantisi dengesuz gibi gorunuyo.bizim bebegim gaz cirpinislarinda nasul dayanir tereddut ettim dogrusu.sanki joie daha dogtu secim gibi.yanlis da yorumlamis olabilirim.ucuzda degil pisman olmak istemiyirum.zira 600 tl ye aldigim besigi bir kez kullanip kaldirinca.ikinci yanilma sansim kalmadi malesef
2.el sitelerinden daha uyguna alabilirsiniz. Zaten uzun sure kullabilan urunler degil. En fazla 6 ay. Mesela joie 9 kgya kadar. Biz 6 kg olduk bile. Kullandiktan sonra iyi durumdaysa siz de satabilirsiniz hatta

Tesekkurler cevapladiginiz icin.evet cok uzun sure kullanilmamasi en olumsuz yaniTE="mariapdr, post: 45355699, member: 431987"]2.el sitelerinden daha uyguna alabilirsiniz. Zaten uzun sure kullabilan urunler degil. En fazla 6 ay. Mesela joie 9 kgya kadar. Biz 6 kg olduk bile. Kullandiktan sonra iyi durumdaysa siz de satabilirsiniz hatta[/QUOTE]

X