E
enri_mıss
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
- #1.321
BURA BENIM SON GELISIM SIZIN IYI KOTU ARKADASLIKLARIMIZ OLDU(SEDEFLEE)AMA HEPINIZI COOOOOKKKKKKKK SEVDIIIGIMI BELIRTIYIMM ARTIK SEDEF BENIM ICIN BITMISTIRRRRRR VEDE BEN BI DAHA ONUN YAPTIGI YERLERE GIRMEMMMBURCUCUM HEP BENIM KOTU ZAMANIMDA OLDUGUN ICIN COK TESKKUR EDERIM SENI COKKK SEVIYORUM AŞKIM BENIM 2. AŞKIM 1.JOHNNY DEPP ZATEN KIRILMAZSIN HERHALDE 2.OLDUGUNA HEPINIZ COK SEVIYORUM 1 KISI HARIC HEPINIZE BYYYYYYYY
BURA BENIM SON GELISIM SIZIN IYI KOTU ARKADASLIKLARIMIZ OLDU(SEDEFLEE)AMA HEPINIZI COOOOOKKKKKKKK SEVDIIIGIMI BELIRTIYIMM ARTIK SEDEF BENIM ICIN BITMISTIRRRRRR VEDE BEN BI DAHA ONUN YAPTIGI YERLERE GIRMEMMMBURCUCUM HEP BENIM KOTU ZAMANIMDA OLDUGUN ICIN COK TESKKUR EDERIM SENI COKKK SEVIYORUM AŞKIM BENIM 2. AŞKIM 1.JOHNNY DEPP ZATEN KIRILMAZSIN HERHALDE 2.OLDUGUNA HEPINIZ COK SEVIYORUM 1 KISI HARIC HEPINIZE BYYYYYYYY
acaba burcu kimi seçecek :dilcikar:
ben seçimimi yaptım :dilcikar:
çok da mutluyum :1rolleyes:
betül seniseviyorum aşkım :asigim: :asigim: :sm_cool:
benim seçimimi yapmam çok zor olacak ikisiinede seviyoru ama kimin ağır bastıgını nasıl sölesem bilemiyorum yada biliyorummmmjeyyar
çatlak niye söyemiyon o zaman bak bana örnek al
betülümmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
valla benim yaşıma pek uygun bir klüp deyil ama seni kırmamak için geldim canım hayvan sevginle benim kalbimde taht kurdun sevgiler
ben yaşlanmışım galiba bunlar kim ya ben çocuk büyütürken hayat kaymış gitmiş ben en son tarkan hayranıydım öyle hayrandım ki bi keresinde babam beni bu yüzden dövmekle tehdit etti adamın burnundan getirmişim demekki tarkanla otur tarkanla kalk
sonra babam öldü ben üniversiteye başladım sonra iş evlilik çocuk piyasadan kopmuşum yani hayat mücadelesinin içinde
daha gençsiniz arkadaşlar eğlenin bakalım hayat çok zorlaşıyo büyüdükçe
:asigim:
merabalar herkese,çok fazla sayfa olduğu için hepsine bakamadım ama inşAllah bu resimler eklenmemiştir.daha önce eklediyseniz özür dilerimyerimseniben favori fotoğraflarımı eklemeye devam edicem.gerçi johnny bütün fotoğraflarına ayrı bir hoş ama bazı fotoğraflarına bitiyorum.yerimseniben
Ve karşınızda kadınlar kulübünün tüm sanal alemin en çok konuşulacak serisi orlando bloom foto galeri serisi -4-
annem insanları melekler yapar derdide inanasım gelmezdi ama şimdi inanıyorum orlandonun her yerinde melekleerin imzası var hemde o güzel gözleri melek gözlü orlandom benimmmm...
o kadar şirin ve tatlı ki gülünce güzel gözleri kayboluyor yerine melekler geliyor sanki
Ah Ahhh acaba benimde böyle şirin bir yarin olabilecekmi acaba senağlama
melek gözlü melek yüzlü meleğimsin sen benim orlando >>yüreğimin meleği orlando >>>
söyleyecek daha söz yok benim için
bir melek için söylenebilecek en güzel şeyleri dile getirdim zannediyorum
söz sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?