E
enri_mıss
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
- #2.021
3 SUNUN EN COK SEVDIGIM YERLERINDNE BIRISI GERCI ASKIM OLDUGU SURECE HERSEY GUZELDEEE AMA O ZIPLAYISINDAKI O BAGRISI SUPER YA EE ASİ MELGIMDE SES VARR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
wallahi hatırlarmısınız bilmem ama bir aralar bu sitede yazın o fan clup senin bu fan clup benim gezen bir deli wardı ilk girdiği fan clupın adı orly we johny sewwerler cluptı ama daha sonra bu kız ortadan yok oldu derken birdeh baktım buradayım ilk başladığım yerde eee bayanlar özledinizmi bu deliyi!!!!!a.s.a.s.a.s.
JOHNNY DEPP BENIMDIR VEDE BNEIM OLCAK ABLACIM BENDEN BUYUK OLMAN BIIS FARKEZMEZ AMA BU SITEDE HERKES TEK BIS BILRI VEDE SOLER JOHNNY VEDE MISS YANE TMM HAYRANI OLABILIRSIN AMA BENIM JOHNNYME(ASKIMA)SOLEDIGIM SOZLERI SENDE SOLEYINCE YANI OLMUYOO YURTDISINDA OLMANDA SUPERR VEDE ARMIZA HOSGELDINN OZR DILERIM BUNLARI SOLEDIGIM ICIN AMA JOHNNYM BENIM ABLAMMM VEDE KIMSE BUNU IDDA EDIYORUM KIMSE JOHNNYE BNEIM KADAR ASIK OLAMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZsengözlerimebaksanabyerimseniben
:1ninca:kusura bakma yeni gelen arkadaşımız çok şeker biri ve johhny depp sadece senin değilonu dışlamaya geldiği ilk günden kızmaya hakkın yoook:1ninca:Kötü Kazen
BEN DISLAMIYORUM SADDE BILMESINI ISTIYORUMM:dilcikar:
yalnız ben olayı anlayamadım kötü bişi yapmadım inşallah yinede özür maksadıyla mr.wonderful ımın resmini koyuyorum süpper bayılacaksınız
KOTU BIIS YAPMADIN ABLAM AMA BENIM JOHNNY YE SOLEDIGIM SZOLERI SOLEYLUYON HALA VEDE SUNU DIOM JOHNNY DEPP I BEN DAHA COK SEVIYOMM:1closedeyes:YANI OLAY BUU ISTERSEN KAPISADA BILRISIZ BEN JOHNNY IICN HER ZMAN BURDAYIM Çok üzgünüm çoook SAKA BI YANA COK TATLI BIRISIN BELLI ABLAM YAZILARIN DAN AMA SOLEDIGIM GIBI JOHNNY DEPP ASİ MELEGIM MR.WONDERFUL MUM CANDYMAN NIM VEDE SUMMER LOVEM ROCK SATRIM JACKIM KORSANIM KOVBOYUM KIZILDERILIM JÖNÜM BENIMM AYRICA OZR DILEMENE HIC GEREK YOK SADECE JOHNNYI ENISTE OLARAK GOR YETER BANA INANNNNNNNN
nazzz abblllaaa keşke üye olsaydın çok kaynak olurdu bu forumOrli ve kankası:Roflol: Tipe bakın yha
+
Kadir İnanır Orlinin yanında halt etmiş peeehh Sırf karizma yha
+
+
+
+
Çekimlerin gülü Orli:asigim: