E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
- #2.061
videolara şu an bakamıyorum ama dayımlara gidince mutlaka izlerim bu arada slagonumu söylemek istiyorum
TÜM VANESSALARA ÖLÜMMMMMMMMMMMMMM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BURCU BUNU SNEDNE BEKLEMEZDIM EMIN OL ARTIK SENIN YAZIDKLAFRINIDA OKIMICAM AYRICA SNE BANA KARISAMAZZZSIZZZZZZZZZklava:klava:
türkçeni düzelt de gel sen bana karısamazsınız değil sen bana karısamazsın olcaka:1closedeyes:
videolara şu an bakamıyorum ama dayımlara gidince mutlaka izlerim bu arada slagonumu söylemek istiyorum
türkçeni düzelt de gel sen bana karısamazsınız değil sen bana karısamazsın olcaka:1closedeyes:
KEISNLIKLEE HADE HEP BERABERR VANESSALARA OLUMMMMM VANESSLARA OLUMM:dance::Roflol:Çok üzgünüm çoook
KAVGA SEZİYORUM KANIMCA
LAN Bİ KAVGA ÇIKARIN JOHNNY DEPP İN HEDİYESİ OLAN USTURMLA HEPİNİZİ GÜZEL Bİ TRAŞ EDER SONRA BODRUMA UÇURURUM LEN Kötü KazenKötü KazenKötü Kazen
sırnaşık şeysırnaşık şey
%100 VANESSALARA ÖLÜM KILAP ÖĞRENCİLERİ COŞUN ÖMİLLET
VANESSA PARADİS BİZİ BEKLE SENİ VARAY 100 PARÇAYA BÖLÜP 4000 LE ÇARPIP 9000 İLE TOPLAYIP 6000000 DEN ÇIKARIRIM LAN Kötü KazenKötü KazenKötü KazenKötü Kazen
KAVGA ETMEDEN DÖVÜŞÜN EVLADIM LÜTFEN KAVGA ETMEDEN DÖVÜŞMELERİNİZİ MSN E SAKLAYIN LÜTFEN Kötü Kazen
yardıma gelıyımmı dıcem ama bana bırakmıcan kı sole bı sacını basını yolduktan sonra kafasını usturayla kazıyıp sırtını kestıkten sonra johnny onune al sırtı ve sacı dıyıpp johnny nın onuen atsam artık bu karı ıse yarmaz desede sonra johnny alsammm olur muu
ben sana mı sorcam nasıl turkce konuscagımııı karsında bı ablanın olduguna unutma ıstersennnKötü Kazenklava:
:1closedeyes:abla bilmiyosa öğretmek küçüğe kalır snin gereksz kavgalarn yüzündn cedocumun kılapının kapanmasını istemem:1closedeyes:
hahahahaha alemsin ya:Roflol:
süpper fikir ama CADIARZU saçlarını usturayla kazıyıp CADIARZU barda filmindeki gibi sırtını falan parçalamakCADIARZU dur ben bunu bi düşüniyim CADIARZUbelki bir gün uygularım vanesa denilen gerkesiz pis kişiliğin ta kendisine jeyyarCADIARZU
Kötü KazenSHUT UPKötü Kazen