Oscar ödüllü ABD'li yıldız Jodie Foster'ın, 44 yaşındaki kız arkadaşı Alexandra Hedison ile evlendiği açıklandı.
Jodie Foster kız arkadaşıyla evlendi
Oscar ödüllü oyuncunun sözcüsü Jennifer Allen, 51 yaşındaki Foster'ın haftasonu 44 yaşındaki fotoğrafçı kız arkadaşı Alexandra Hedison ile dünyaevine girdiğini açıkladı.
Allen, konuyla ilgili daha fazla bilgi vermedi.
Foster, 2008 yılında uzun süre ilişki yaşadığı kız arkadaşı Cydney Bernard'dan ayrılmıştı. Foster ve Bernard'ın iki oğulları var. milliyet
Nasıl bir şey merak ediyorum ben karşı cins varken hemcinsine karşi duygu beslemek,yolda yürürken kalem gibi çizilmiş bir delikanlıya göz ucuyla bakmak yerine bir hatuna iç geçirmek. :26:Allah allah.
Hayatını izledim bir kanalda. hiçbir zaman bu konulara girmemiş. ve açıklamada bulunmamış. özelini göz önüne sermedı diyordu. sonra açıklama yaptımı bilemem.
Eşcinsellikle çocuk sahibi olmanın ne alakası var?
Belki kendi doğrularınca yetiştirecekleri insanlara sahip olmak istediler.
Belki yalnızlıktan sıkıldılar.
Belki hayatlarına renk katmak istediler.
İlla straight olanlar çocuk yapacak diye bir kanun yok.
Ben konuya yorum yapiyorum, kisi hizini alamayip bana yorum yapiyor. Herkes kendi yorumuna baksin. Ben lezbiyenligi normal karsilasam da cocuk yapmalarini dogru bulmuyorum. Bazi secimler fedakarlik gerektirir.
Ben de doğru bulmuyorum açıkçası. Bunun tam tersi örneği de oldu bunlarda.
Ama kendi hayatlarına renk katarken küçük bireylerin hayatlarını nasıl etkileyeceklerini düşünmek lazım. Kaldı hayatına renk katacak bir tek bu renk mi kalmış?
Lezbiyen olabilir ama iş evlenme noktasına geliyorsa çocuk sahibi olmayı kesinlikle onaylamıyorum.