• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jodie Foster kız arkadaşıyla evlendi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
$jodie-foster-kiz-arkadasiyla-evlendi-4298601.Jpeg

Oscar ödüllü ABD'li yıldız Jodie Foster'ın, 44 yaşındaki kız arkadaşı Alexandra Hedison ile evlendiği açıklandı.

Jodie Foster kız arkadaşıyla evlendi
Oscar ödüllü oyuncunun sözcüsü Jennifer Allen, 51 yaşındaki Foster'ın haftasonu 44 yaşındaki fotoğrafçı kız arkadaşı Alexandra Hedison ile dünyaevine girdiğini açıkladı.

Allen, konuyla ilgili daha fazla bilgi vermedi.

Foster, 2008 yılında uzun süre ilişki yaşadığı kız arkadaşı Cydney Bernard'dan ayrılmıştı. Foster ve Bernard'ın iki oğulları var. milliyet

hep saklıyordu. özelini basınla paylaşmazdı. ama tabii belliydi lezbiyen olduğu.
burada son noktayı koymuş.

Son düzenleme:
En azından kendi için yaşaması güzel. Toplum baskısı için değil…

Nasıl bir şey merak ediyorum ben karşı cins varken hemcinsine karşi duygu beslemek,yolda yürürken kalem gibi çizilmiş bir delikanlıya göz ucuyla bakmak yerine bir hatuna iç geçirmek. :26:Allah allah.

jodie foster zaten lezbiyn olduğunu daha önceden açıklamıştı
Hayatını izledim bir kanalda. hiçbir zaman bu konulara girmemiş. ve açıklamada bulunmamış. özelini göz önüne sermedı diyordu. sonra açıklama yaptımı bilemem.

Son düzenleme:
Jodie Foster cinsel tercihini 70. Altın Küre gecesinde 2013 yılında açıklamıştı.

Eşcinsellikle çocuk sahibi olmanın ne alakası var?
Belki kendi doğrularınca yetiştirecekleri insanlara sahip olmak istediler.
Belki yalnızlıktan sıkıldılar.
Belki hayatlarına renk katmak istediler.
İlla straight olanlar çocuk yapacak diye bir kanun yok.

Son düzenleme:
Ben konuya yorum yapiyorum, kisi hizini alamayip bana yorum yapiyor. Herkes kendi yorumuna baksin. Ben lezbiyenligi normal karsilasam da cocuk yapmalarini dogru bulmuyorum. Bazi secimler fedakarlik gerektirir.

Son düzenleme:
Ben de doğru bulmuyorum açıkçası. Bunun tam tersi örneği de oldu bunlarda.
Ama kendi hayatlarına renk katarken küçük bireylerin hayatlarını nasıl etkileyeceklerini düşünmek lazım. Kaldı hayatına renk katacak bir tek bu renk mi kalmış?
Lezbiyen olabilir ama iş evlenme noktasına geliyorsa çocuk sahibi olmayı kesinlikle onaylamıyorum.

freddie mercury e duyduğum hayranlıktan sonra artık tercihleri farklı olan insanlara ılımlı yaklaşmaya başladım

onayladığımdan değil, bana göre hep yanlıştı ve öyle de kalacak

ama artık kimseyi yargılamıyorum

Evlenmelerine karşı değilim ama böyle evliliklerde bu ailelerin evlat edinmelerine karşıyım açıkçası.

Ben de lezbiyen bir annem olsun istemezdim sahsen..

Back