- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
bende rahatsızlığımdan dolayı muane olmalıydım ve 1 yıldır da erteliyordum..geçen hafta gittim muane oldum..canım acıdı ama dayanılmayacak kadar da değildi..birde doktorra sürekli yavaş olunf falan filan diyip durdum.)) neredeyse yalvarıyordum..bayağıda bağırdım artık hastane inledi..ama oldu bitti..valla nasıl oldu bitti anlamadım.)) ki ben çok korkak biriyimdir.))
canim o kadarmi canin yandaki bagirdin ve hastane inledi kafamçokkarıştı
ay o kdr bagırtcak bişi yok valla
en fazla bi ıh dersiniz
valla gidince korktugunuza degmıcenı anlarsınızzyerimseniben
prenses dr u ıyı sec canın acımaz...tamamen dr un ınsafına kalmıs. ben cok arastırdım. canım cok kıymetlı mınıcık dokunmadan acı cekerım ben. ama doktorum sagolsun cok rahatlattı benı.
canım acımadı. acımaz zaten ıhtıyacın varsa hemen gıt baktır Allah korusun ılerlemesın olumsuz bısı varsa
ben ümraniyede bir özel hastaneye gittim.evlendikten sonraki ilk jinekolojik muayenemdi.Allahtan doktor bayandı cok stres olmadım.tahlil için tüp gbi bişiy soktu rahmime sonra orada kulak deldirme gbi ani bir sesle rahmimden doku aldı.burda okudugumda cok acıyacak galiba die cok stresliydim doktor güldü resmen cünkü hiç acımıyo normalde dedi ki öyle de oldu.bu forumlarda okudugum bir cok seye karsı korku beslemeye basladım lazerli epilasyona da gidicektim ama burda acıyo die okuyunca ona da gitmemiştim.bence burda okudugun herseyi cok ciddiye alma benim gibi.sonucta herkesin acı eşiği farklıdır ve beni bıyıgım sir ağdayla alınırkenki gibi acıtan hiçbişiy olmadı güzellik sağlık adına:)
tşk ederim..ege üniv deymiş dr..sağolprf.dr.erol tavmergen.i tavsiye ederim.....
arkadaşilar eğer özel bir hastane ya da muayenehaneye gitmezseniz durum değişiyor.bende konuya bu açıdan bakmak istedim.doktor geliyor zaten isteksiz,açıyor aleti langur lungur daldırıyor senin canın yanar mı ne hissedersin umrunda olmuyor.hele hele genel durumuna hiç bakmıyor mantar var mı,genel durumda bir bozukluk sözkonusu mu v.s. elle muayeneye gerek bile duymuyor.sadece şikayetin ne ise akıntı mı mantar mı şöyle bir göz atıp geçiyor.geçmiş olsun bile demiyor..bunlar galiba ettikleri hipokrat yeminini unutuyorlar.
ben de jinekolga gitmeliyim ama açıkçası çekiniyorum. bir de devlet hastanelerinde nasıl muayene ederler, ilgilenirler mi vs. bılmıyorum. sanırım ben yıne ertelıycem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?