- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
zaten bakire olana yapılmaz ki jinekolojik muayene,tabi ki kızlık zarı yırtılır:uhm:
cnm doktoruna göre değişiyor konuşması.parmakla muayene aslında mutlaka yapılmalı ama çoğu doktor yapmıyor direkt spekulumla başlıyor.spekulumu sokarken biraz acıyor ama nasıl diyeyim,hani cinsel ilişkinin en başında biraz zorlanma olur ya onun gibi.yani korkacak birşey yok.zaten doktor bu işi günde kaç kişiye yapıyor,eli alışmış oluyor.a.s
bakirelere makattan yapilio muayene
bakirelere makattan yapilio muayene
makattan muayene ederse vajinayı nasıl görecek bu doktor???
makatla vajina çok farklı yerler. ultrasonla muayeneyi anlıyorum da makatla muayeneyi aklım almadı
evet makattan muayene yapılması gerekiyor bakirelerde ve de normalde bakire olmayanlarda da parmakla vajinal muayene yapılması gerekiyor ama ben tıp okuyorum ve kadın doğum stajında polklinikte dururken asistanlardan hiçbiri bu muayeneyi yapmıyordu,spekulumla bakıp gerek gördüklerini ultrasona yolluyorlardı sadece.ben 3 doktora gittim 3ü de parmakl muayene etmedi.:1no2:
prenses ben 1 kere özel hasteneye gittim bir kere kendi okudugum oklda muayene oldum en son da ablamın kadın doğumcusuna gittim muaynehaneye ve memnun kaldım.sanırım hep ona gidicem artık.herşeyi açıklıyor güzel gğzel anlatıyor.özel hastanedekini hiç sevmemiştim resmen nemrut suratlıydı.bizim okldaki ise hocamdı benim utanmıştım kadından biraz gerçi
makattan muayene ederse vajinayı nasıl görecek bu doktor???
makatla vajina çok farklı yerler. ultrasonla muayeneyi anlıyorum da makatla muayeneyi aklım almadı
prenses valla hala aklımda çok net bişi yokyani çocuğu sevdm ama cderrahi de çok gzl bilemyrum valla kafam karışık bu konudaa.s
cnm özel hastane doktorlarının da başı çok kalabalık oluyor artık,şimdi ssk ve bagkurlulara da baktıklarından çok fazla hastaları oluyor,özen göstermiyorlar o kdr.en iyisi muaynehane benceyerimseniben
evet cnm bence de benm doktorum bakırköyde sana yakında eğer yollarım adını özeldena.s.
prenses teşekkür ederim. bugün muayene oldum. doktor vajina içinde ufak bir yara tespit etti. fitil verdi. bayram dönüşü inş kontrol edicek. ayrıca smear alıcak... Allahım inş bişi çıkmaz. ben aynı zamanda soğan suyu da içicem iyileşmesi için.
bir de labiaplasti yapıcak. normalde bu işlemi kadın doğumcular yapmalıymış haberiniz olsun yoksa çok ciddi komplikasyonlar oluyormuş. 1300 ytl ye yapıcak doktor. vajina iç dudağım sarkık ve rengi koyu. eşim rahatsız olmasa da bana hiç hoş gelmiyor.....
gecmis olsun tatlim muayene nasil gecti acidimi neler hissettin bende cok korkuorum bide labiaplasti nedir tatlimm
Prensesfb hiç muayeneye gitmedin sanırm. Benim çok aktif bi cinsel yaşantım yok, bugüne kadar çok fazla ilişkiye de girmedim, alışkın değilim o yüzden ancak spekulum ile muayenede sadece ilk 3-4 sn canın acıyor, o da korktuğuna ve muayeneyi ertelediğine değecek bir acı değil inan bana. Benim kadar korkan var mıydı bilmiyorum ama ben harika bir erkek arkadaşa sahibim neyse ki. Yakınınızdaki birinden size destek olmasını isteyin çok korkuyorsanız. :)
Utananlar da vardı, ben de çok utanıyordum. O çatala oturmak kim bilir ne zordur diyordum ama ben çatala otururken doktorum (erkekti) benimle muhabbet ediyordu, sanki cafede karşılıklı oturmuşuz gibi, o an siz de o hisse kapılıp nerede nasıl durumda olduğunuzu unutuyorsunuz. :)
bende rahatsızlığımdan dolayı muane olmalıydım ve 1 yıldır da erteliyordum..geçen hafta gittim muane oldum..canım acıdı ama dayanılmayacak kadar da değildi..birde doktorra sürekli yavaş olunf falan filan diyip durdum.)) neredeyse yalvarıyordum..bayağıda bağırdım artık hastane inledi..ama oldu bitti..valla nasıl oldu bitti anlamadım.)) ki ben çok korkak biriyimdir.))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?