Jinekolojik Muayene

Evet arkadaşlar hiç korkacak bişi yok.
ben üç ayda bir gidiyorum muayeneye dr.çağırıyor bi sonraki
tarihi sölüyor kimse ihmal etmesin benim ufak şikayetlerim
vardı onlar geçti çok şükür eğer gitmeseydim daha kötü olurdum.
hepimize geçmiş olsun sevgilerra.s.:1hug:

Arkadaşlar işin ucunda sağlık olunca utanılacak korkulacak bişey olmaması gerek.bu söktörde çalışan bir insan olarak söylüyorum bunu.

jinekolojik muayene korkulucak bişy değil emin olun bnd ilk çok korkuyordum aman nolcak napıcak derken karşıma zaten dünya tatlısı bir doktor çıktı gayet anlayışlı ürktüğümün farkındaydı beni sadece ultrason ile muayene etti :) ama emin olun bakire bile olmasanız canınızı hiç acıtmadan kontrolünüzü yaparlar.Sağlık herzaman başta gelir kızlar

bence abartmışlar elinin hepsini niye soksun ayrıca çok nadir durumlarda sokuyo parmağını

fisfisfis

Bekarlarda muayene nasıl yapılıyo alttan yapmak İsterse nasıl tepkı verıcem

bekar oldugunu söyledigin takdirde zaten alttan muayene yapmaz. Ancak istersen dış genital bölgeni inceler ki bu çok önemlidir. Mantar tarzında enfeksiyonlar o şekilde teşhis ediliyor bekar insanlarda.

selam kızlar,ben yarın doktora gidicem. alttan muayene edecek. onun dışında kan testi ister mi sizce?

Kızlar merhaba,
Dragos şifa hastanesine muayeneye gitmeyi düşünüyorum.bebek düşündüğümüz ve evime çok yakın olması nedeniyle eğer beğenirsem doğumu da orada yapmayı düşünüyorum.ama Şerare hanım ve Mine hanım arasında kararsız kaldım.Aranızda ikisinden birine muayeneye giden var mı?Bilgi verirseniz çok sevinirim.

arkadaşlar benim yumurtalığımda kist var ameliyat olacağım 9 gün sonra ya sorum şu ki illa jinakolojik muayene yapmaları gerekiyor mu bi bilginiz var mı? ultrason yeterli olmuo mu?

Eğer bakireysen vajinal muayene yapmazlar zaten. Değilsen ultrasonun uç kısmını vajinanın içine sokup oradan yumurtalıklarının durumunu görebiliyorlar. En sağlıklı sonuçlar bu yolla alınıyormuş ama bekarsan ultrason da idare ediyor. İlla vajinal muayene olmana gerek yok yani.

merhaba sirinegzm,benim ailemin hatta yakın çevremin bütün hanımları şerare hanım'a gidiyor.(ablam,yengelerim kuzenlerim hepsi doğum dahil tüm muyenelerine) çok sıcak,sempatik ve oldukça deneyimli bir doktor,kısacası tavsiye ederim ..:lepi:

Bugün ilk jinekolojik muayenemi oldum... Oh be rahatladım.. Hiç de korkulduğu gibi değilmiş... Henüz hiç muayene olmamış olanlar lütfen ertelemeyin. Ya içiniz benim şu anda olduğum gibi rahatlar ya da bir sıkıntınız varsa tedavisine başlarsınız. Çok önemli, hem de çok.

Eğer tercihin bu hastaneyse , Şerare hanımı tercih etmeni öneririm hem de kesinlikle .Sevgiler.......

muayeneyi yapacak doktorun çok anlayışlı olması lazım. bazıları çok kaba olup can yakabiliyor. doktorunuzu dikkatli seçin arkadaşlar yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…