- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
bence abartmışlar elinin hepsini niye soksun ayrıca çok nadir durumlarda sokuyo parmağınıcanimcim ilgin icin cok tsk ederim ben bahcesehirdeyim avrupa yakasindayim goztepeye gidip gelmem zor olur oyuzden avrupa yakasindan onerebilceniz varsa cok memnun olurum cokta tedirginim elimden geldigince jiletle aliorum ama ic kisimlara jilet degdiremiyom kescem diye o yuzden kil kalioo bide cok korkuyom nasil muayene olcam bi alette sokuomus sanirim bide parmakmi sokuoo elin hepsinimi sokuoo cok tedirginim
Bekarlarda muayene nasıl yapılıyo alttan yapmak İsterse nasıl tepkı verıcem
merhaba ben ilk muaynemi olcam gebelik için alttan muay. ediyolar mı tesekkürler
merhaba sirinegzm,benim ailemin hatta yakın çevremin bütün hanımları şerare hanım'a gidiyor.(ablam,yengelerim kuzenlerim hepsi doğum dahil tüm muyenelerine) çok sıcak,sempatik ve oldukça deneyimli bir doktor,kısacası tavsiye ederim ..:lepi:
Kızlar merhaba,
Dragos şifa hastanesine muayeneye gitmeyi düşünüyorum.bebek düşündüğümüz ve evime çok yakın olması nedeniyle eğer beğenirsem doğumu da orada yapmayı düşünüyorum.ama Şerare hanım ve Mine hanım arasında kararsız kaldım.Aranızda ikisinden birine muayeneye giden var mı?Bilgi verirseniz çok sevinirim.
muayeneyi yapacak doktorun çok anlayışlı olması lazım. bazıları çok kaba olup can yakabiliyor. doktorunuzu dikkatli seçin arkadaşlar yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?