- 3 Ekim 2007
- 14.418
- 35.477
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
-
ya o kadar korkuyorum ki bir türlü gidemedim muayeneye.aslında bebek planlıyoruz önümüzdeki ay ama 2 aydır diyorum bir türlü gidemedim doktora.bi niyetleniyorum,sonra amaan annem bize doktor kontrolünde mi hamile kaldı deyip vazgeçiyorum.inşallah bi sıkıntı olmaz.
Öncelikle geçmiş olsun.Hiç kimse suratını ekşitmez merak etme :) Sonuçta herkesin kendi özel hayatı kimseyi ilgilendirmez. Rahat ol.
sonunda muayene oldum vajinamda enfeksiyon warmış:s iki tane fitil bi tane de antibiyotik verdi... fitili kullanırken cok iğreniorum kendimdensanki fitili yerine koyduktan sonra geri çıkmış gibi bi his oluyo daha once kullanan varsa cewap werebilir mi? herkestemi ole oluo yoksa ben mi beceremedim yapmayı 1 saat once ilk kez yaptım. eğer yanlış yapıorsam o kadar uğraşıpta faydalı bi sonuç alamamakktan korkuyorum yardım edin
canım öncelikle sakin ol ve ilaçlarını kesinlikle kullan onlar bir kaç gün içinde seni rahatlatır o fitillerden bende kullandım biraz can sıkıcı olyor ama tedavi için şart.muayene olurken dr sorular sorun sizinle konuşsun ben muayene olurken konuşuyorum valla aklıma geleni soruyorum dr ben böyle rahatlıyorum.
kendinizi rahat bırakmaya çalışın ordaki demirleri sıkın kasınca insanın canı daha çok acıyor
nasılki iğne olurken kendimizi kasmamamız gerekiyor bu da aynı canım çok geçmiş olsun
hijyene çok dikkat edinn ıslak kalmasın ve bence bir müddet ilişkiye girmeyin derim zaten fitille olmazda
umarım yardımcı olabilmişimdir sevgiler.
geçmiş olsun üzülmeyin bakın aslında bir bakıma şanslısınız ki erken teşhis olmuşsunuz allah korusun ya bir de farkında olmadan sorununuz ilerleseydi o zaman daha çok üzülürdünüz acil şifalara.sa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?