- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
yok canım zaten kürtaj yaptırcaksın demedim...
yani kürtaj çıkıyo ilerde o acıdan dikkat et şimdiden dedim...
nerde oturuyosunki 50yede 100 ede özel muayenesi olan doktorlar var...
bence bu korkuyla yaşayacağına daha sonradan acaba haberleri olurmu dye düşüneceğine özele git kendimden biliyorum
bekarken petden tahriş olduğum için gitmiştim muayeneye ve bakireydim...
aradan 2 sene geçti eşimle nişanlıyken ilişkimiz olmuştu ve tekrar aynı polikiniğe gittik ordan salak kızın biri rahatsızlğınızmı tekrarladı dedi ve dosyamı koydu önüme
eşime okuttum zorla aklında bişey kalmasın diye...
böyle yerlerde rapor tutuluyor bilgine...
27 yasındayım ilkkez gecen yıl gittim jinekologa.utana sıkıla...gitmeden de kendım teshısı koymustum zaten mantar olmusum.yeni evlilerde olurmus:)
onun dısında henuz gitmedim........6 ayda bir falan ne gerek var ki bir sorun yoksa?
Bisi sorabilir miyim mantar nasi oluyor bilmiyorum da bir de yeni evlilerde olurmuş dediniz de dikkatimi çekti
Kizlar cok kararsiz kaldim simdi gitsem mi gitmesemmi ailemin haberi olurmu. Ozel doktora gitsem testler kac para tutar bilmiyorum kararsizim napicam :-(
Canim muayene sorun degil de o testler falan kac para tutar bunu merak ediyorum
İlişki sırasında canım yanmaya başlamıştı,önemsemedim,ilişkiden sonra idrarımda yanma olmasını da önemsemedim. Bugun kanama gelince korktum.
İstanbulda,dediğim gibi özel kızılay tıp merkezleri var her semtte onlardan birinde olacağım.
Doktor tanıdık değil.
Maaşıdan olacak kesinti için cildiyeye gittiğimi söyledim.
smear testi alır doktor büyük ihtimalle oda 100 den fazla tutmaz sanırım...
ama enfeksiyon varsa birde sana fitil falan vercek onları saklamakta zor olucak senin için kesinlikle...
umarım önemli bişeyin yoktur...
Fitil dediginiz nedir ? Ve saklamak zor olucak derken ?
kızın gözünü korkutmayın kızlar :) fitil 1000lik antibiyotik büyüklüğünde bir ilaç saklamak da niye zor olsun çantana atarsın. bende de sık sık oluyor hala şu an bile var enfeksiyon doktor gelmene gerek yok ilişkiden sonra fitil kullan demişti iki de ilaç verdi bunları kullanırsın yanman oldukça diye. inan korkacak bir şey yok bence özele git dediğim gibi senin için en iyisi o olur anlaşmalı özel hastaneler var fark ücreti verirsin. istanbul dışındaysan çok fazla da tutmaz.
Ya bu işlerden pek anlamam da canım annene reglim düzensiz falan desen . Sonuçta kadın-doğuma gideceksin . Ortaya çıkması durumunda annen ben biliyordum der utanmaman için kapatır konuyu .
Arkadaşlar merhaba.
İlk defa jinekolojik muayene olacağım. Evli degilim ancak bakire de değilim. Babam emekli ve Özel Kızılay merkezlerinden semtimde olana gitmeyi düşünüyorum.Babamın emekliliği üzerinden sigortadan yararlanıyorum. İlaç fiyatlarının yaklaşık bir 30TL kadar maaştan kesildiğini biliyorum. Bana tahlil içinde olmak üzere emekli muayenenin 18 TL oldugunu söylediler. Oraya gitmeyi düşünüyorum. Size sorularım,öncelikle cok korkuyorum. Bir süredir ilişki yaşıyorum (Yaklaşık 1 yıldır) ve bi kaç kez canım feci şekilde yandı bugun de biraz kanamam oldu ilişki sırasında.
Bende doktora gitmeye karar verdim ancak cok ama cok korkuyorum. Bana ne gözle bakılır,bu durumdan çekiniyorum. Tek başıma gidicem,kan tahlili istenir mi? Tansiyonum cok cabuk dusuyor ve bayılmaktan korkuyorum. Yardımcı olun lütfen.
Ayrıca,bu durumdan ailemin haberi olur mu? Bu muayene herhangi bir belgeye yansır mı? Tahlillerden sonra büyük bir düşüş olurmu maaşta ? Lütfen yardımcı olurmusunuz sabah gitmyi düşünüyorum...
Canım öncelikle şunu söyliyim, eğer babanın e-devlet şifresi varsa, orada ki 4A emeklilik işlemleri - emeklilik kesintileri bölümünden tek tek maaşından ne kesildiği yazıyor. Muayene olduğun hastaneye, hangi eczaneden saat kaçta ilaç aldığına dair. Eğer bilgisayarla haşır neşirse, hiç bence bu ssk olaylarını karıştırma derim, hele de bu denli çekiniyorsan.
Bizim evin burada da kızılay var, cildiye / göz tarzı şeyler için çok sık gittim. bütün muayene fiyatları aynı diye biliyorum ssk indirimi olunca, 18 değil, 6.50'e düşüyor diye biliyorum ben, buradaki öyle en azından.
Kızılayda tahliller pahalıya geliyordu, bir kaç kan testi yaptırmıştım, çoğunu ssk kapsamamıştı.. Maddi yönü düşünüyorsan, bence bir öğren önce arayıp.
Ben ssk olayını hiç katma derim. Normal muayene fiyatını ver derim bu denli ailenden çekiniyorsan. Ama adet düzensizliğim oluyor, jinekologa kontrole gidicem deyip annene söylersen, bir sorun olmaz.
Arkadaşlar merhaba.
İlk defa jinekolojik muayene olacağım. Evli degilim ancak bakire de değilim. Babam emekli ve Özel Kızılay merkezlerinden semtimde olana gitmeyi düşünüyorum.Babamın emekliliği üzerinden sigortadan yararlanıyorum. İlaç fiyatlarının yaklaşık bir 30TL kadar maaştan kesildiğini biliyorum. Bana tahlil içinde olmak üzere emekli muayenenin 18 TL oldugunu söylediler. Oraya gitmeyi düşünüyorum. Size sorularım,öncelikle cok korkuyorum. Bir süredir ilişki yaşıyorum (Yaklaşık 1 yıldır) ve bi kaç kez canım feci şekilde yandı bugun de biraz kanamam oldu ilişki sırasında.
Bende doktora gitmeye karar verdim ancak cok ama cok korkuyorum. Bana ne gözle bakılır,bu durumdan çekiniyorum. Tek başıma gidicem,kan tahlili istenir mi? Tansiyonum cok cabuk dusuyor ve bayılmaktan korkuyorum. Yardımcı olun lütfen.
Ayrıca,bu durumdan ailemin haberi olur mu? Bu muayene herhangi bir belgeye yansır mı? Tahlillerden sonra büyük bir düşüş olurmu maaşta ? Lütfen yardımcı olurmusunuz sabah gitmyi düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?