Jinekolojik muayene korkum ve gizlilik.

Arkadaşlar öncelikle merhabalar benide aranıza kabul edersiniz umarım:asigim: Arkadaşlar benim çok büyük bir sorunum var,sitelerde dolaşırken siteyi gördüm,ve gerçekten süper paylaşımlar var,umarım bana yardımcı olursunuz...Arkadaşlar ben yeni evli bir bayanım.Eşimle ikinci kez tam olarak ilişkiye girerken -kızlık zarından değil- bir kanamam oldu.Kanama ne az ne de çoktu.Eşim korunuyordu ve kanamadan dolayı devam etmedik.Daha sonra idrarımda damla damla kanama ve sık idrara çıkma şikayetimle ilaç kullanmaya başladım ve 1-2 güne bu şikayetim geçti.Sorum şu arkadaşlar,benim adetim 4 gün gecikti,ilişkidende 21-22 gün geçti diye düşünüyorum,2 kez hamilelik testi yaptım -idrar yoluyla- her ikiside negatif çıktı.
Ancak vajinal akıntım var,normal renginde her zaman adetten önce olduğu gibi,ayrıca göğüslerim şişti ve acıyor ve şu var ki yumurtalıklarım son 2 gündür feci acıyor sanki bıçak saplanır gibi,ayrıca şişkinlik sorunu yaşıyorum aşırı derecede...senağlama miğde bulantısı,baş dönmesi gibi şikayetlerim yok.Sizce hamile olabilir miyim?hamile olsam anlaşılır mıydı o iki testte?Henüz çok erken bi hamilelik istemiyorum daha...:1no2:Dış gebelik olabilir mi?Ya da kanamam olduğu için adetim gecikebilir mi?Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar... :Saruboceq:

2009 yılında da aynı konu geçmiş.
:26:

Son düzenleme:
Arkadaşlar öncelikle merhabalar benide aranıza kabul edersiniz umarım:asigim: Arkadaşlar benim çok büyük bir sorunum var,sitelerde dolaşırken siteyi gördüm,ve gerçekten süper paylaşımlar var,umarım bana yardımcı olursunuz...Arkadaşlar ben yeni evli bir bayanım.Eşimle ikinci kez tam olarak ilişkiye girerken -kızlık zarından değil- bir kanamam oldu.Kanama ne az ne de çoktu.Eşim korunuyordu ve kanamadan dolayı devam etmedik.Daha sonra idrarımda damla damla kanama ve sık idrara çıkma şikayetimle ilaç kullanmaya başladım ve 1-2 güne bu şikayetim geçti.Sorum şu arkadaşlar,benim adetim 4 gün gecikti,ilişkidende 21-22 gün geçti diye düşünüyorum,2 kez hamilelik testi yaptım -idrar yoluyla- her ikiside negatif çıktı.
Ancak vajinal akıntım var,normal renginde her zaman adetten önce olduğu gibi,ayrıca göğüslerim şişti ve acıyor ve şu var ki yumurtalıklarım son 2 gündür feci acıyor sanki bıçak saplanır gibi,ayrıca şişkinlik sorunu yaşıyorum aşırı derecede...senağlama miğde bulantısı,baş dönmesi gibi şikayetlerim yok.Sizce hamile olabilir miyim?hamile olsam anlaşılır mıydı o iki testte?Henüz çok erken bi hamilelik istemiyorum daha...:1no2:Dış gebelik olabilir mi?Ya da kanamam olduğu için adetim gecikebilir mi?Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar... :Saruboceq:

2009 yılında da aynı konu geçmiş.
:26:

ayy bu ne ya yine mi kandırılıyoruz

bir arada hamile kalmışsin ne oldu o bebek aldırdın mi? Onu gizlediysen bekar olupta zar olmamasından mi çekiniyorsun ve çok merak ediyorsun ailem öğrenir mi diye o bebekten haberleri oldu mu? O bebekle ilgili her şartta doktora gitmişsindir aldırdıysanda da düşük olduysa da her türlü doktora gitmişsindir şimdi zar olayı mi seni utandırıyor?

Zaten kimse yadırgamadı ki yol gösterdi ama eski konuları gerçekten çok çetrefilli .

anlamadığım nokta madem başka başka konular açacaksın
birini açmadan diğerini niye sildirmezsin ki
hiç akıl yok mu bunlarda :37:

Bence amaç dikkatleri üzerine çekmek her konu hemen hemen cinsellik, yogunluk gören konu da genelde cinsellik olduğu için işi biliyor böyle kendisiyle ilgilenildigini görmekten tatmin oluyordur belki. Gerçek hayatta pek ilgi cekmiyorsa burda dikkatleri üzerine toplamak konu sahibinin egosunu tatmin ettiriyor olabilir

Merhaba canım:3:
Jinekolojik muayene yılda bir kez yapılmalıdır.Şikayetin olsun yahut olmasın...
Evvela yaşın mesleği medeni durumu ilişki durumu geçirdiğin hamilelikler düşükler.doğumlar ameliyatlar kürtaj adet düzenin adet süresi ve miktarı detaylıca sorulur....

Sonra çatal koktuğuna oturursun.Göbekten aşağısını örtmen için beyaz örtü verilir.Dilersen onu örtersin.

Hemen ardından doktor gelir.Ve spekulum denen bir aletle vajinana bakar.Bu alet özellerde plastik devletlerde demirdir.Ördek gagası gibidir ağzı.Vajinana girdiğinde doktor aleti açar ve rahim ağzında mikrop yara veya bakteri vs olup olmadığına bakar...
Kendini kasmassan ağrılı bir işlem değildir.

Kimi doktorlar spekulum muayenesnden sonra elle de muayene etmek ister.Bunun için doktor iki parmağını kullanır bu işlemi gerçekleştirmek için.Diğer eliyle hafiften karnına bastırır.Bu işlemde de yumurtalıklarına bakılır.

En sonda iki parmak kalınlığındaki bir ultrason cihazıyla muayeneni olursun.Mikrop için endişelenme bu cihaza prezervatif geçiriyor doktor.
Bu cihazla sağ ve sol yumurtalığını kontrol eder.Amaç yumurtalıklarda kist ve benzeri şylerin olup olmadığıdır.

Bütün işlemlerde kendni rahat bırakmalısın.

İlaveten;

-Doktora gitmeden bir gün evvel ilişkiye girme...
-Doktor odasına girmeden tuvaletini yap.Mesanen boş olunca rahim içi daha net görülüyor.
-Muayeneden çıkınca akıntın olacaktır.Bu gayet normal endişe etme.
-Kan ve idrar tahlilini hamilelkten şüphe ederse yaptırır.
-Ailene asla haber verilmez.

Başka sorun varsa yardımcı olurum.:31:

Öyle bi'anlatmışsın ki yaşadım resmen burda:9::9: Ben ilerde gidemem galiba tırstım:18: Neyse vakti gelince düşünürüm:9:

Bu arada enfeksiyon ya da mantar gibi sizin anlattıklarınız. Normalde idrarda yanma olduğunda benden idrar ve kan testi istemişlerdi ama benim gittiğim bölüm farklıydı tabii:26:
Aileye haber verilmiyo 18den büyük olduğun için ama işlemler sigortadan dolayı vs eczanecinin gördüğü kısma yazılıyo. İşini garantiye al ilaçlarını kendin almaya git.
Keşke babana da yalan söylemeseydin 20 yaşındasın genel kontrol derdi annen, baban anlamazdı ki zaten neye bakılıyo, napılıyo...

Ohooo bundan sonra konuyu okuduğum anda eski konulara bakmaya karar verdim .
2008'de evliymiş arkadaşlar bu yalancı insan ... Hey Hat!!

Sen de mi brütüs :ssz:
Önceki konularını inceledim az evvel :68:
Burada bekarım diyorsun.Önceki konunda evliyim demişsin.
Hamile olduğunu yazmışsın.
Anlamıyorum ki insanları kandırınca ne kazanacaksın acaba?
Bilmen gerekir ki önceden açtığın konular daima forumun hafızasında.
Hiç bakılmayacak sandı galiba.
Buraya dürüst yazsaydın emin ol dürüst cevaplar alırdın hatta aldın bile.
Geçenlerde bir arkadaşımız konu açtı
Bu kızımız şuan bekar.Bilmem kaç kere erkeklerle beraberlik yaşamış.
Ve tövbe etmiş. Şuan pişman geçmişe sünger geleceğe selam çekmiş biri.
Geldi buraya konu açtı.Konusu kaç sayfa ama biri de çıkıp yerden yere vumadı.
Yargılamadı..aşağılamadı..
Anladık ona göre yaptık yorumumuzu .
İsterdim ki onun kadar cesaretli açık ve dürüst ol.
Sen buraya gelip de evlilik dışı ilişki yaşadım hamileyim deseydin sana kızan seni aşağılayan olmazdı.
Belki tek tük çıkardı.Ama sen kötü olan taraf olmazdın.
Yanlış olan taraf olmazdın.
Bak şuan yanlış hatalı olan tarafsın..Çok yazık...
Ama bu konu şuraya yorum yapan yardım etmek isteyen herkesin kulağına küpe olsun.
Konu açan herkesin evvelki konularına bakıp öyle yorum yapacağım bunda kelli.
Hiç olmazsa dürüst insanlara dürüst yorumlar yaparız.
Yalan dolansız bir forum diliyorum herkese.

Sen de mi brütüs :ssz:
Önceki konularını inceledim az evvel :68:
Burada bekarım diyorsun.Önceki konunda evliyim demişsin.
Hamile olduğunu yazmışsın.
Anlamıyorum ki insanları kandırınca ne kazanacaksın acaba?
Bilmen gerekir ki önceden açtığın konular daima forumun hafızasında.
Hiç bakılmayacak sandı galiba.
Buraya dürüst yazsaydın emin ol dürüst cevaplar alırdın hatta aldın bile.
Geçenlerde bir arkadaşımız konu açtı
Bu kızımız şuan bekar.Bilmem kaç kere erkeklerle beraberlik yaşamış.
Ve tövbe etmiş. Şuan pişman geçmişe sünger geleceğe selam çekmiş biri.
Geldi buraya konu açtı.Konusu kaç sayfa ama biri de çıkıp yerden yere vumadı.
Yargılamadı..aşağılamadı..
Anladık ona göre yaptık yorumumuzu .
İsterdim ki onun kadar cesaretli açık ve dürüst ol.
Sen buraya gelip de evlilik dışı ilişki yaşadım hamileyim deseydin sana kızan seni aşağılayan olmazdı.
Belki tek tük çıkardı.Ama sen kötü olan taraf olmazdın.
Yanlış olan taraf olmazdın.
Bak şuan yanlış hatalı olan tarafsın..Çok yazık...
Ama bu konu şuraya yorum yapan yardım etmek isteyen herkesin kulağına küpe olsun.
Konu açan herkesin evvelki konularına bakıp öyle yorum yapacağım bunda kelli.
Hiç olmazsa dürüst insanlara dürüst yorumlar yaparız.
Yalan dolansız bir forum diliyorum herkese.

Arkadaslar. Birincisi. Konu acil oldugundan hesabimdan arkadasimin yazmasina izin vermistim. Ikincisi. Kimseyi kandirma gibi bi niyetim yok. Buraya bir arkadasimin diye sorundan
Bahsetseydim. HEPTE ARKADAS OLUR ZATEN denirdi. Durustce geldim yazdim. Hamile olsam hamileyim de yazardim. X,Y veya Z konuda ben burdan yardim istiyorum. Tutun ki baska bir arkadasim adina istedim ben diye anlattim ne fark eder ? Fake konu mu actim. Birine hakaret mi ettim? Ogrenmek istediklerimi sordum tesekkur ettim. Asil sizsiniz insanlara karsi ikiyuzlu davranan !

Arkadaslar. Birincisi. Konu acil oldugundan hesabimdan arkadasimin yazmasina izin vermistim. Ikincisi. Kimseyi kandirma gibi bi niyetim yok. Buraya bir arkadasimin diye sorundan
Bahsetseydim. HEPTE ARKADAS OLUR ZATEN denirdi. Durustce geldim yazdim. Hamile olsam hamileyim de yazardim. X,Y veya Z konuda ben burdan yardim istiyorum. Tutun ki baska bir arkadasim adina istedim ben diye anlattim ne fark eder ? Fake konu mu actim. Birine hakaret mi ettim? Ogrenmek istediklerimi sordum tesekkur ettim. Asil sizsiniz insanlara karsi ikiyuzlu davranan !

Forum hesabını başkasına kullandırmak forum kurallarına aykırı arkadaş.
Bilmiyordun öğrendin ama iş işten geçti.

Kızlar bu enfeksiyon diye bahsettiğiniz idrar yolu enfeksiyonu mu oluyor ?

Back