Erkek arkadaşıma söyledim teklif ediyor zaten özele gitmeyi hemde ama öğrenci oldugu ıcın öyle 300 TL lik bir ucret ödemesini istemiyorum cunku onu bu durum sarsar. Ve ne kadar yanımda olsa da sonucta o spektulumla onu kontrol etmicekler :)
Rahim ağzında enfeksiyon..
Lezyonlar...
Sana büyük.ihtimal smear testi yapılır.
Spelum ile bakılırken bir çubukla rahimden sıvı alınır.Bu tahlile gönderilir.Özellerde 2gün çıkıyor sonucu.
Kuruluk da var diyorsun iltihap ve enfeksiyon büyük ihtimal.
Buarada sadece senin temiz olman yetmez.Sevgilin de temiz olmalı.O da bulaştrabilir sana mikrobu.
Yarın gidince sonuçları buraya yazarsan senin gibi raatsızlığı olanlarada bilgi olur.
Bu yasa kadar ilk defami jinokolojik muayane olacaksin¿
Her ay duzenli gitmen gerekmiyor mu¿
Yani cok sasirdim...
Benim yasadigim yerde her ay gitmen gerekiyor...
bırde smear testı bakırelere asla yapılmaz evlılere yanı bakıre olmayana yapılır cunku vajınanın ıcın den ornek alıyorlar bakıreye alttan kontrolö dahı olmaz. smaer testı yaptırdım felan dersen anlayabılırler .zaten bakıreye asla yapılmaz o test ilişkiye baslandıktan sonra 6 ayda bır yaptırılmalıdır
Bu yasa kadar ilk defami jinokolojik muayane olacaksin¿
Her ay duzenli gitmen gerekmiyor mu¿
Yani cok sasirdim...
Benim yasadigim yerde her ay gitmen gerekiyor...
Rahim ağzında enfeksiyon..
Lezyonlar...
Sana büyük.ihtimal smear testi yapılır.
Spelum ile bakılırken bir çubukla rahimden sıvı alınır.Bu tahlile gönderilir.Özellerde 2gün çıkıyor sonucu.
Kuruluk da var diyorsun iltihap ve enfeksiyon büyük ihtimal.
Buarada sadece senin temiz olman yetmez.Sevgilin de temiz olmalı.O da bulaştrabilir sana mikrobu.
Yarın gidince sonuçları buraya yazarsan senin gibi raatsızlığı olanlarada bilgi olur.
bence bukadar stres yapıcağına özel bir muayeneye git ordan bişey çıkmaz ayrıca çok can yakan bir olay değil ama benim için herzaman erkek jinekologun eli daha hafif kadınlar bana lambur lumbur muayene ediyor ve canımı haddinden fazla acıtıyor gibi geliyor...babanın sigortası söz konusu ve sen o sigortadan yararlanıcaksın illaki çıkar biyerden...
sen beni dinle özel bir muayeneye git...
buarada korunma yöntemine çok dikkat et çünkü bildiğim kadarıyla bu muayene çıkmasa bile kürtaj çıkıyo diye biliyorum...
Düzenli bi ilişkin varsa mutlaka smear testi yaptırmalısın
doktor muayneden önce sorar zaten kızlara muayne olmuyor ama sizin durumunuz farklı bi engeliniz olmadığını söyleyin
genital siğil yara enfeksiyon mantar artık herneyse teşhisini koysun
eğer condom kullanmadan ilişkiye giriyorsanız çift olaraka tedavi olmanız gerekebilir
ben sizin yerınızde olsam özele giderdim....
ben evleneli 2 yıl olmak üzere.gecenlerde memleketıme gittiğim zaman devlet hastanesıne gittim....neyse sıra bana geldi muayane oldum eczaneye gittim ilaç vermediler.....fişe bir baktım kızlık soyadım....git danısmadan değiştir dediler tmm dedim....yeni fiş aldım adam seceremi saydı bir de kağıt verdi kagıtta en son ne zaman hangı polikinliğe gelmişim hepsi yazıyor.....
gerçi jinekologa gitmek ayıp değil her konuda görüşmek için gidebilirsin.....idarrım da yanma vardı dersin....sonucta bekar evli vs fark etmez bu durumda.......
Duzenli bir iliskim yok
Arkadaşlar merhaba.
İlk defa jinekolojik muayene olacağım. Evli degilim ancak bakire de değilim. Babam emekli ve Özel Kızılay merkezlerinden semtimde olana gitmeyi düşünüyorum.Babamın emekliliği üzerinden sigortadan yararlanıyorum. İlaç fiyatlarının yaklaşık bir 30TL kadar maaştan kesildiğini biliyorum. Bana tahlil içinde olmak üzere emekli muayenenin 18 TL oldugunu söylediler. Oraya gitmeyi düşünüyorum. Size sorularım,öncelikle cok korkuyorum. Bir süredir ilişki yaşıyorum (Yaklaşık 1 yıldır) ve bi kaç kez canım feci şekilde yandı bugun de biraz kanamam oldu ilişki sırasında.
Bende doktora gitmeye karar verdim ancak cok ama cok korkuyorum. Bana ne gözle bakılır,bu durumdan çekiniyorum. Tek başıma gidicem,kan tahlili istenir mi? Tansiyonum cok cabuk dusuyor ve bayılmaktan korkuyorum. Yardımcı olun lütfen.
Ayrıca,bu durumdan ailemin haberi olur mu? Bu muayene herhangi bir belgeye yansır mı? Tahlillerden sonra büyük bir düşüş olurmu maaşta ? Lütfen yardımcı olurmusunuz sabah gitmyi düşünüyorum...
Kurtaj yaptirmicam ki. Muayene yalnizca ve ozel muayene masraflarini karsilayamam diye dusunuyorum yari ozel gittigim yer. Kafam cok karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?