Arkadaşlar merhaba.
İlk defa jinekolojik muayene olacağım. Evli degilim ancak bakire de değilim. Babam emekli ve Özel Kızılay merkezlerinden semtimde olana gitmeyi düşünüyorum.Babamın emekliliği üzerinden sigortadan yararlanıyorum. İlaç fiyatlarının yaklaşık bir 30TL kadar maaştan kesildiğini biliyorum. Bana tahlil içinde olmak üzere emekli muayenenin 18 TL oldugunu söylediler. Oraya gitmeyi düşünüyorum. Size sorularım,öncelikle cok korkuyorum. Bir süredir ilişki yaşıyorum (Yaklaşık 1 yıldır) ve bi kaç kez canım feci şekilde yandı bugun de biraz kanamam oldu ilişki sırasında.
Bende doktora gitmeye karar verdim ancak cok ama cok korkuyorum. Bana ne gözle bakılır,bu durumdan çekiniyorum. Tek başıma gidicem,kan tahlili istenir mi? Tansiyonum cok cabuk dusuyor ve bayılmaktan korkuyorum. Yardımcı olun lütfen.
Ayrıca,bu durumdan ailemin haberi olur mu? Bu muayene herhangi bir belgeye yansır mı? Tahlillerden sonra büyük bir düşüş olurmu maaşta ? Lütfen yardımcı olurmusunuz sabah gitmyi düşünüyorum...
Bu yasa kadar ilk defami jinokolojik muayane olacaksin¿
Her ay duzenli gitmen gerekmiyor mu¿
Yani cok sasirdim...
Benim yasadigim yerde her ay gitmen gerekiyor...
20 yaşındayım...................
Genel muayene icin once kan ve idrar aliyorlar. Daha sonra TR de aynimi bilmiyorum catal denen koltuga yatiyorsun alttan muayene ediyor,akintindan alip tahlil yapiyor okadar...
Çok can yakıyor mu? Kan tahlili yapılıyor mu hani biraz bilgi verirmisiniz
bende ilk muayenemi 22 yaşında olmuştum. eşim sigortalıydı onun üzerinden muayene oldum. ama eşime dışardan bilgi verilmedi bu konuyla ilgili, babanızın da duyacağını sanmam...
muayeneye gelince, acılı değil, kasmayın ama kendinizi ...
Peki kan tahlili istenirmi?
bu muayeneyı bence bırseyden habersız babanın uzerınden degıl
bırlıktelıgı yasadıgın sahıs uzerınden gıtmelısın yanı ozel bır klınıge gıdın eeee okadar da goturmeli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?