Jinekolojik muayene derdi

Çok candan yazmissiniz tesekkur ederiz :) Arkadasimin endisesi eger ailesinden habersiz jinekolojik muayeneye gider ve bu ortaya cikarsa aile "neden annensiz gittin" diye sorgulayip suphelenebilir.

Hiçbir korunma yöntemi yüzde yüz garantili değil tabi ki...

Cinsel ilişki yaşayacak kadar büyük bir kadın nasıl oluyor da annesiz jinekolojik muayene bile olamıyor? Annesi her yere peşinden geliyorsa ilişki nasıl yaşamış? Gebelik testi nasıl yapmış?
Kimseye söylemesine gerek yok, gitsin doktora olsun muayenesini. Babası sorarsa da ben muayene oldum der olur biter.
Koca kadınlar ne zamandan beri anneleriyle doktora gidiyor?

Aman hanımlar arkadasim da okuyor şu an :) tek basina gidecek dedigimiz, yaninda bir aile uyesi olmadan gidecek. Yoksa nisanlisi gelir tabi ki kiz isterse ama ciddi bir sey degil hamilelik şuphesi falan yok yani.

Arkadaşınıza merhaba o halde :)
Muhafazakar bir ailede yaşıyorsa olası birtakım sıkıntılara karşı daha tedbirli davranması gerektiğini,hamilelik şüphesi yoksa doktora gitmesinin gereksiz olduğunu,nişanlısının onu özel muayenehaneye götürmemesi sebebiyle cimri bir adamla evlenmek üzere olduğunu iletiverin size zahmet

Hahahaha :) tamam . Özel de olabilir o problem degil fakat özellerde de sigorta anlasmasi oluyor, o açıdan..

Ben de anlamadim. Aynilarini söyledim "annem tutturdu işte napabilirim" diyor... bu arkadasim 24 yasinda...

Çok candan yazmissiniz tesekkur ederiz :) Arkadasimin endisesi eger ailesinden habersiz jinekolojik muayeneye gider ve bu ortaya cikarsa aile "neden annensiz gittin" diye sorgulayip suphelenebilir.
Annesiyle de gidebilir hiç endişelenmesin. Dediğim gibi doktora da annesinin bildiği kadarını aktaracak zaten. Ayrıca devlet hastanesine giderse annesi zor girer muayeneye çok kalabalık oluyor doktor istemiyor içeride hasta yakını..

Neyse annesinin bildiği şeyleri söyler. Bekarım, bakireyim. Adet olamıyorum. Kistim mi var a doktor?

Oda ya kist varsa doğum kontrol hapı verir. Hem işini de görür. Bir taşla iki kuş

Yoksa bişey ya bekle der ya adet söktürücü verir. Hiiiiç korkmasın. Hem belki kisti vardır erken tespit edilirse evlendiğinde falan çocuk istediğinde sıkıntı yaratmaz.

Hahahaha :) tamam . Özel de olabilir o problem degil fakat özellerde de sigorta anlasmasi oluyor, o açıdan..

SGK anlaşması olmayan bir hastaneye gitsinler,versin nişanlı bey parayı kafası rahat olsun. Niye gerilim yaşıyorlar ki?

Ben de anlamadim. Aynilarini söyledim "annem tutturdu işte napabilirim" diyor... bu arkadasim 24 yasinda...
Ne kadar saçma bir şey. Ben 18 yaşımdan sonra her tür doktora tek gittim. O da randevuyu iptal ettiğini söyleyip babasının sigortasının geçmediği bir hastaneye gitsin.

Doktor ilk önce evli misin bekar mısın gibi gereksiz bir soru soruyor. Bekarım derse zaten karından ultrasona bakıyorlar. Doktor bakire olmadığını anlayamayacağı için annesine de söyleyemez.

Bu arada doktor muhtemelen anneyi içeri almayacaktır ama ne bileyim ben 24 yaşına gelmiş bir kadın olarak annemle jinekolojik muayeneye girmeye utanırdım

Madem nişanlılar nedir bu telaş anlamadım?

Doktor bakire olup olmadığını nereden bilecek ki? Evli kisin diye sorar. Hayırsa zaten vajinal muayene yapmaz. Annesiyle gitsin. Boşu boşuna şüphe yaratmasın.

O işi yapmaya tek gidebiliyor ama hastaneye gidemiyor.... Doktora gidince bekarım derse su içirip karından bakar.

Once bi tek gitsin doktora, neyin ne oldugunu ogrensin de, ondan sonra duruma gore davranir. Ayrica adet olmuyor diye doktor bakire olup olmadigini sormaz. Sadece evli bekar olup olmadigini sorar. Bekar denilince de zaten vajinal muayene yapmaz.
yok sorabiliyorlar. ben de adet görememe şikayetiyle gittiğimde sormuştu. ona göre alttan muayene yapıyorlar.
O da bekarım desin bu kadar basit. alttan bakmaya gerek kalmadan zaten kan testlerinde sorun çıkar diye düşünüyorum. ama annesinden önce nişanlısı alsın bi özele falan götürsün bi zahmet.

Hangi doktor bakire misin diye sorar??? Medeni durumunu sorarlar sadece.

Canım burada seni tanımıyoruz bize bile söyleyemiyosun arkadaşım diye bahsediyosun hastaneye 24 yaşındaki bir kadın nasıl tek gidemez veya nişanlısıyla hastaneye gidemez bu kadar pasif olmayın yahu.

Özel hastane değil arkadaşların dediği. Özel muayenehane ye giderse sgk aranmaz sorulmaz. Ama tabi fiyatı da ona göredir.
Nişanlısı yanına düşsün özel kadın doğum muayenehanesine gitsinler.
Hani tek ofis olanlara. Hastaneye değil.
eh hakkında hayırlısı

Nişanlısı ile özel bi muayenehanesi olan doktora gitsin.
Binlerce doktor var.
Her semtte var koca koca tabelaları var.
Böylelikle annesi bilmez, babasınında sigortasından yararlanmamıs olur.
İlac verirsede doktorla konuşsun reçete yazdırmasın. İlaç ücretlerini kendisi öder.
Doktor ilaç verirse evde o ilaçları nasıl saklayacak anası ajan gibime geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…