Cinsel iliski yasiyor ve adet gormuyor ama hamilelik suphesi yok. O nasil oluyor???Hamilelik şüphesi yok. Sadece kontrol amaçlı.
Çok candan yazmissiniz tesekkur ederiz :) Arkadasimin endisesi eger ailesinden habersiz jinekolojik muayeneye gider ve bu ortaya cikarsa aile "neden annensiz gittin" diye sorgulayip suphelenebilir.Adet olamama her bekar kadının başına gelebilir canım. Testler negatif ise gönül rahatlığı ile doktora gidebilir. Doktor bekar olduğu için karnından bakar zaten. Ve o şekilde hiçbir doktor ilişkiye girdiğini falan anlamaz. Ayrıca adet düzensizliği için transvajinal muayene şart falanda değil.
İlaç bile verse babası o ilacı görse bile herkesin ama herkesin kullanacağı bir ilaç olacak.
Kız bekar diye kadın doğuma da mı gitmesin yani.
Hiçbir korunma yöntemi yüzde yüz garantili değil tabi ki...Korunma iğnesine ragmen hamile kalan tanıdıgım var..
ailesi muhafazakar olan bir insan bekleyecek, sabredecek. Bosu bosuna kendini strese sokmaktan baska birsey degil..
Eger hamile değilse stresden gecikmiştir adeti heralde..
Bu arada dra bekarım desin o zmn üstten bakar bakireyim diye açıklama ya gerek yok..
Aman hanımlar arkadasim da okuyor şu an :) tek basina gidecek dedigimiz, yaninda bir aile uyesi olmadan gidecek. Yoksa nisanlisi gelir tabi ki kiz isterse ama ciddi bir sey degil hamilelik şuphesi falan yok yani.
Son iliskilerini son 2 veya 3 reglinden önce yasamislar. Ve testler negatif. Ay allah korusun öyle bi şey cıkmaz umarim ama zannetmiyorumCinsel iliski yasiyor ve adet gormuyor ama hamilelik suphesi yok. O nasil oluyor???
Hahahaha :) tamam . Özel de olabilir o problem degil fakat özellerde de sigorta anlasmasi oluyor, o açıdan..Arkadaşınıza merhaba o halde :)
Muhafazakar bir ailede yaşıyorsa olası birtakım sıkıntılara karşı daha tedbirli davranması gerektiğini,hamilelik şüphesi yoksa doktora gitmesinin gereksiz olduğunu,nişanlısının onu özel muayenehaneye götürmemesi sebebiyle cimri bir adamla evlenmek üzere olduğunu iletiverin size zahmet
Ben de anlamadim. Aynilarini söyledim "annem tutturdu işte napabilirim" diyor... bu arkadasim 24 yasinda...Cinsel ilişki yaşayacak kadar büyük bir kadın nasıl oluyor da annesiz jinekolojik muayene bile olamıyor? Annesi her yere peşinden geliyorsa ilişki nasıl yaşamış? Gebelik testi nasıl yapmış?
Kimseye söylemesine gerek yok, gitsin doktora olsun muayenesini. Babası sorarsa da ben muayene oldum der olur biter.
Koca kadınlar ne zamandan beri anneleriyle doktora gidiyor?
Annesiyle de gidebilir hiç endişelenmesin. Dediğim gibi doktora da annesinin bildiği kadarını aktaracak zaten. Ayrıca devlet hastanesine giderse annesi zor girer muayeneyeÇok candan yazmissiniz tesekkur ederiz :) Arkadasimin endisesi eger ailesinden habersiz jinekolojik muayeneye gider ve bu ortaya cikarsa aile "neden annensiz gittin" diye sorgulayip suphelenebilir.
Hahahaha :) tamam . Özel de olabilir o problem degil fakat özellerde de sigorta anlasmasi oluyor, o açıdan..
Ne kadar saçma bir şey. Ben 18 yaşımdan sonra her tür doktora tek gittim. O da randevuyu iptal ettiğini söyleyip babasının sigortasının geçmediği bir hastaneye gitsin.Ben de anlamadim. Aynilarini söyledim "annem tutturdu işte napabilirim" diyor... bu arkadasim 24 yasinda...
Madem nişanlılar nedir bu telaş anlamadım?Bilemiyorum, ben arkadaşımın istegi uzerine bugun ilk defa aciyorum. Artik her yerde sigorta anlasmasi var, özellerde de var diye biliyorum ben ama.. yine de bir arkadasima soyleyeyim. Annesini atlatabilirse nisanlisiyla gider ama ailenin bir jinekolojik muayeneden geçtigini bilmemesi lazim eger bir aile uyesi olmadan giderse.
yok sorabiliyorlar. ben de adet görememe şikayetiyle gittiğimde sormuştu. ona göre alttan muayene yapıyorlar.Once bi tek gitsin doktora, neyin ne oldugunu ogrensin de, ondan sonra duruma gore davranir. Ayrica adet olmuyor diye doktor bakire olup olmadigini sormaz. Sadece evli bekar olup olmadigini sorar. Bekar denilince de zaten vajinal muayene yapmaz.
Hangi doktor bakire misin diye sorar??? Medeni durumunu sorarlar sadece.yok sorabiliyorlar. ben de adet görememe şikayetiyle gittiğimde sormuştu. ona göre alttan muayene yapıyorlar.
O da bekarım desin bu kadar basit. alttan bakmaya gerek kalmadan zaten kan testlerinde sorun çıkar diye düşünüyorum. ama annesinden önce nişanlısı alsın bi özele falan götürsün bi zahmet.
Nişanlısı ile özel bi muayenehanesi olan doktora gitsin.Merhaba Hanimlar
Bu konuyu çok cekinerek açıyorum bir arkadasim icin. Kendisi yana yakıla bana danıştı fakat ben cevabı bilmiyorum ne yazik ki. Aklima bura geldi. Lutfen konumuz tasinmasin en azindan birkac yorum alana kadar zira birkac gundur bu arkadasim icin buyuk dert.
Arkadasim birkac aydir nisanli ve nisanlisiyla cinsel birliktelik yasiyorlar. Fakat kizin ailesi oldukcu tutucu ve bu durumu öğrenirlerse ciddi sıkıntılar yaratacak bir aile.
Arkadasim uzun suredir adet goremedigi icin bir kadin hastaliklari uzmanina gidecek (yakın zamanda bir ilişki yaşanmamış, testler de negatif, hamilelik şüphesi yok) fakat annesi bu durumu öğrenmis, ben de gelecegim, ben de seninle muayeneye girecegim diye tutturuyormus. Kiz muayene sirasinda daha once iliski yasamadigini beyan ederse doktor bunun tersini anneye aciklar mi? Ya da arkadasim bir sure sonra tek basina gitse ailesinden habersiz, ailesinin haberi olur mu muayene oldugundan? Kendi sigortasi yok ne yazik ki emekli babasinin uzerinden sigortali diye biliyorum ben. Olsa bile hangi tip dalinda oldugu belli olur mu?
Yardimci olursaniz seviniriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?