Aile açısından bir problem yaşamadan atlattınız yani?Bir ilaç almadiktan sonra ücret çıkmaz ,belki normal bir adet duzensizligidir. ..bekarken aynı şekilde ben de gittim sorun olmadı adet sökücü verdiler. Bide gidince 3 aylık korunma için aşılar var onlardan yaptırsın. O da ücretsiz
Bu konuyu bir yerden hatırlıyor gibiyim. Daha yeni burda açılmıştı sanki... Madem nişanlıysa nişanlısı nerde acaba? Emekli babasının sigortasından devlet hastanesine gitmeyiversin, nişanlısı bir zahmet alıp bir kadın doğum kliniğinde muayene ettirsin. Bu kadar basitMerhaba Hanimlar
Bu konuyu çok cekinerek açıyorum bir arkadasim icin. Kendisi yana yakıla bana danıştı fakat ben cevabı bilmiyorum ne yazik ki. Aklima bura geldi. Lutfen konumuz tasinmasin en azindan birkac yorum alana kadar zira birkac gundur bu arkadasim icin buyuk dert.
Arkadasim birkac aydir nisanli ve nisanlisiyla cinsel birliktelik yasiyorlar. Fakat kizin ailesi oldukcu tutucu ve bu durumu öğrenirlerse ciddi sıkıntılar yaratacak bir aile.
Arkadasim uzun suredir adet goremedigi icin bir kadin hastaliklari uzmanina gidecek fakat annesi bu durumu öğrenmis, ben de gelecegim, ben de seninle muayeneye girecegim diye tutturuyormus. Kiz muayene sirasinda daha once iliski yasamadigini beyan ederse doktor bunun tersini anneye aciklar mi? Ya da arkadasim bir sure sonra tek basina gitse ailesinden habersiz, ailesinin haberi olur mu muayene oldugundan? Kendi sigortasi yok ne yazik ki emekli babasinin uzerinden sigortali diye biliyorum ben. Olsa bile hangi tip dalinda oldugu belli olur mu?
Yardimci olursaniz seviniriz.
Hamilelik şüphesi yok. Sadece kontrol amaçlı.Ilac alinirsa babasinin maasindan kesilir Annesini atlatip tek gitsin .Annesi suphelenmis de olabilir .Hamilelikten şüphelendiği icin mi gidecek
Annesi nasıl suphelenmis. Valla bizim evde herkes ara ara hastaneye gidiyor ilaç yazdırıyor vs. 20 /30 liralık bir kesinti kimsenin dikkatini bile çekmediIlac alinirsa babasinin maasindan kesilir Annesini atlatip tek gitsin .Annesi suphelenmis de olabilir .Hamilelikten şüphelendiği icin mi gidecek
Arkadasin söylediği gibi nisanlisi ustlensin zevkini o sürüyor ne de olsa kiz da madem boyle bir sey yapti magdur olmasinHamilelik şüphesi yok. Sadece kontrol amaçlı.
Arkadasin söylediği gibi nisanlisi ustlensin zevkini o sürüyor ne de olsa kiz da madem boyle bir sey yapti magdur olmasin
Bilemiyorum, ben arkadaşımın istegi uzerine bugun ilk defa aciyorum. Artik her yerde sigorta anlasmasi var, özellerde de var diye biliyorum ben ama.. yine de bir arkadasima soyleyeyim. Annesini atlatabilirse nisanlisiyla gider ama ailenin bir jinekolojik muayeneden geçtigini bilmemesi lazim eger bir aile uyesi olmadan giderse.Bu konuyu bir yerden hatırlıyor gibiyim. Daha yeni burda açılmıştı sanki... Madem nişanlıysa nişanlısı nerde acaba? Emekli babasının sigortasından devlet hastanesine gitmeyiversin, nişanlısı bir zahmet alıp bir kadın doğum kliniğinde muayene ettirsin. Bu kadar basit
Korunma iğnesine ragmen hamile kalan tanıdıgım var..Bir ilaç almadiktan sonra ücret çıkmaz ,belki normal bir adet duzensizligidir. ..bekarken aynı şekilde ben de gittim sorun olmadı adet sökücü verdiler. Bide gidince 3 aylık korunma için aşılar var onlardan yaptırsın. O da ücretsiz
Aman hanımlar arkadasim da okuyor şu an :) tek basina gidecek dedigimiz, yaninda bir aile uyesi olmadan gidecek. Yoksa nisanlisi gelir tabi ki kiz isterse ama ciddi bir sey degil hamilelik şuphesi falan yok yani.Nişanlısının çapsız biri olduğunu düşünüyorum,sanki hamilelik çıksa ortada bırakacak gibi birisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?