• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekolojik muayene derdi

Aslii222

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2017
193
225
103
Merhaba Hanimlar

Bu konuyu çok cekinerek açıyorum bir arkadasim icin. Kendisi yana yakıla bana danıştı fakat ben cevabı bilmiyorum ne yazik ki. Aklima bura geldi. Lutfen konumuz tasinmasin en azindan birkac yorum alana kadar zira birkac gundur bu arkadasim icin buyuk dert.

Arkadasim birkac aydir nisanli ve nisanlisiyla cinsel birliktelik yasiyorlar. Fakat kizin ailesi oldukcu tutucu ve bu durumu öğrenirlerse ciddi sıkıntılar yaratacak bir aile.

Arkadasim uzun suredir adet goremedigi icin bir kadin hastaliklari uzmanina gidecek (yakın zamanda bir ilişki yaşanmamış, testler de negatif, hamilelik şüphesi yok) fakat annesi bu durumu öğrenmis, ben de gelecegim, ben de seninle muayeneye girecegim diye tutturuyormus. Kiz muayene sirasinda daha once iliski yasamadigini beyan ederse doktor bunun tersini anneye aciklar mi? Ya da arkadasim bir sure sonra tek basina gitse ailesinden habersiz, ailesinin haberi olur mu muayene oldugundan? Kendi sigortasi yok ne yazik ki emekli babasinin uzerinden sigortali diye biliyorum ben. Olsa bile hangi tip dalinda oldugu belli olur mu?
Yardimci olursaniz seviniriz.

Son düzenleme:
Once bi tek gitsin doktora, neyin ne oldugunu ogrensin de, ondan sonra duruma gore davranir. Ayrica adet olmuyor diye doktor bakire olup olmadigini sormaz. Sadece evli bekar olup olmadigini sorar. Bekar denilince de zaten vajinal muayene yapmaz.

Bir ilaç almadiktan sonra ücret çıkmaz ,belki normal bir adet duzensizligidir. ..bekarken aynı şekilde ben de gittim sorun olmadı adet sökücü verdiler. Bide gidince 3 aylık korunma için aşılar var onlardan yaptırsın. O da ücretsiz

Bir ilaç almadiktan sonra ücret çıkmaz ,belki normal bir adet duzensizligidir. ..bekarken aynı şekilde ben de gittim sorun olmadı adet sökücü verdiler. Bide gidince 3 aylık korunma için aşılar var onlardan yaptırsın. O da ücretsiz
Aile açısından bir problem yaşamadan atlattınız yani?

Ilac alinirsa babasinin maasindan kesilir Annesini atlatip tek gitsin .Annesi suphelenmis de olabilir .Hamilelikten şüphelendiği icin mi gidecek

Merhaba Hanimlar

Bu konuyu çok cekinerek açıyorum bir arkadasim icin. Kendisi yana yakıla bana danıştı fakat ben cevabı bilmiyorum ne yazik ki. Aklima bura geldi. Lutfen konumuz tasinmasin en azindan birkac yorum alana kadar zira birkac gundur bu arkadasim icin buyuk dert.

Arkadasim birkac aydir nisanli ve nisanlisiyla cinsel birliktelik yasiyorlar. Fakat kizin ailesi oldukcu tutucu ve bu durumu öğrenirlerse ciddi sıkıntılar yaratacak bir aile.

Arkadasim uzun suredir adet goremedigi icin bir kadin hastaliklari uzmanina gidecek fakat annesi bu durumu öğrenmis, ben de gelecegim, ben de seninle muayeneye girecegim diye tutturuyormus. Kiz muayene sirasinda daha once iliski yasamadigini beyan ederse doktor bunun tersini anneye aciklar mi? Ya da arkadasim bir sure sonra tek basina gitse ailesinden habersiz, ailesinin haberi olur mu muayene oldugundan? Kendi sigortasi yok ne yazik ki emekli babasinin uzerinden sigortali diye biliyorum ben. Olsa bile hangi tip dalinda oldugu belli olur mu?
Yardimci olursaniz seviniriz.
Bu konuyu bir yerden hatırlıyor gibiyim. Daha yeni burda açılmıştı sanki... Madem nişanlıysa nişanlısı nerde acaba? Emekli babasının sigortasından devlet hastanesine gitmeyiversin, nişanlısı bir zahmet alıp bir kadın doğum kliniğinde muayene ettirsin. Bu kadar basit

Arkadasim demenize gerek yoktu her neyse. Madem hamilelik suphesi var neden annesina doktora gidicem diyor gizlice gitseydi. Doktor bakirelik testi yapmadigi surece anlamaz zaten. Hamileyse anca ortaya cikar ki. Once bi gebelim testi alsin annesi eczaneyede zorla gelmez herhalde.. ha bu arada nisanli evlilik caginda kizin annesininde zorla onunla doktora gitmesi garip... :)

Ilac alinirsa babasinin maasindan kesilir Annesini atlatip tek gitsin .Annesi suphelenmis de olabilir .Hamilelikten şüphelendiği icin mi gidecek
Annesi nasıl suphelenmis. Valla bizim evde herkes ara ara hastaneye gidiyor ilaç yazdırıyor vs. 20 /30 liralık bir kesinti kimsenin dikkatini bile çekmedi

Arkadasin söylediği gibi nisanlisi ustlensin zevkini o sürüyor ne de olsa kiz da madem boyle bir sey yapti magdur olmasin

Nişanlısının çapsız biri olduğunu düşünüyorum,sanki hamilelik çıksa ortada bırakacak gibi birisi.

Bu konuyu bir yerden hatırlıyor gibiyim. Daha yeni burda açılmıştı sanki... Madem nişanlıysa nişanlısı nerde acaba? Emekli babasının sigortasından devlet hastanesine gitmeyiversin, nişanlısı bir zahmet alıp bir kadın doğum kliniğinde muayene ettirsin. Bu kadar basit
Bilemiyorum, ben arkadaşımın istegi uzerine bugun ilk defa aciyorum. Artik her yerde sigorta anlasmasi var, özellerde de var diye biliyorum ben ama.. yine de bir arkadasima soyleyeyim. Annesini atlatabilirse nisanlisiyla gider ama ailenin bir jinekolojik muayeneden geçtigini bilmemesi lazim eger bir aile uyesi olmadan giderse.

Korunma iğnesine ragmen hamile kalan tanıdıgım var..

ailesi muhafazakar olan bir insan bekleyecek, sabredecek. Bosu bosuna kendini strese sokmaktan baska birsey degil..
Eger hamile değilse stresden gecikmiştir adeti heralde..

Bu arada dra bekarım desin o zmn üstten bakar bakireyim diye açıklama ya gerek yok..

Ne zmana hangi dokttora muayene olmus eczanede fazla para verildiginde. Babası nedne bu kadar ucret ödüyorum derse ortaya cikar. Su tarihte kadin doguma gidilmiş diye. Bu durumda doktora gidecekse eczaneden ilacını muhakak alsin. Babasi 12 tlilik ucret farkini maasta

Hamilelik suphesiyle gitmiyorsa doktor alttan muayene etmez. Bekarim der geçer. Aama hamilelik suphesi varsa nisanlisi ozel hastaneye gotursu

Adet olamama her bekar kadının başına gelebilir canım. Testler negatif ise gönül rahatlığı ile doktora gidebilir. Doktor bekar olduğu için karnından bakar zaten. Ve o şekilde hiçbir doktor ilişkiye girdiğini falan anlamaz. Ayrıca adet düzensizliği için transvajinal muayene şart falanda değil.

İlaç bile verse babası o ilacı görse bile herkesin ama herkesin kullanacağı bir ilaç olacak.

Kız bekar diye kadın doğuma da mı gitmesin yani.

Nişanlısının çapsız biri olduğunu düşünüyorum,sanki hamilelik çıksa ortada bırakacak gibi birisi.
Aman hanımlar arkadasim da okuyor şu an :) tek basina gidecek dedigimiz, yaninda bir aile uyesi olmadan gidecek. Yoksa nisanlisi gelir tabi ki kiz isterse ama ciddi bir sey degil hamilelik şuphesi falan yok yani.

Back