- 27 Mart 2020
- 96
- 206
- 23
- Konu Sahibi safrancicegi
-
kendini geliştirmek isteyen biri neden size bu kadar batıyor ki?Sorunu olup sana gelenlere ne diyeceksin: maydonoz suyu papatya cayi sogan cufjkvxd bla bla blaburada bir kac yazi okuyup kendini jinekolog seviyesinde goruyorsun. hamile kalirsan profesör ilan edersin artik
öğrendiğime göre vajinismus psikolojik bi hastalık. kişi stres olup korkudan kendini kastığından dolayı ilk ilişki çok ağrılı ve acılı olabiliyormuş. olmaması için ön sevişmenin uzun tutulması gerektiğini biliyorum ıslanma olup kayganlık olabilmesi açısından ve korkulacak bir şey olmadığına inanıp kendini kasmaması gerekiyor. henüz tüm bilgim bu ama merak ettiğim bi konu bu daÖyle mi o halde bi soru sorayim bilginize dayanarak.
Vajinismus ? Ilk iliskide ağrı olur mu ,olmaması için ne yapılmalı,p yönü nasıl ayarlanmalı?
şu anda coğrafya öğretmenliği okuyorumHala çalışıp tıp kazanabilirsin üniversitenin yaşı yok.
Bu da bi engel değil sınava girebilmen içinşu anda coğrafya öğretmenliği okuyorum☺
tabiiki değil ama tıp kazanmak başlı başına zorken bölüme devam edip hem sınava çalışmak fazlasıyla zorlayıcı olur. inşallah tek hayali tıp olanlar kazanırlar benim yerime.Bu da bi engel değil sınava girebilmen için
başlık espriydi. böyle bir şeyin mümkün olmadığını herkes gibi ben de biliyorum. teşekkürler.Başlığa istinaden: Saçmalamayın.
'Siz ne düşünüyorsunuz' diyerek fikrimizi sormuşsunuz, cevap verdik hata mi ettik? sormayınız o haldekendini geliştirmek isteyen biri neden size bu kadar batıyor ki?ki ben sadece burada yazılar okumuyorum hanımefendi kapsamlı araştırma yapıyorum, sorunu olana bir jinekolog kadar yardımcı olamam zaten o kadar bilgili değilim, amacım araştırma yaparak kendimi bu alanda daha da geliştirmek sadece. tabi oturduğunuz yerden insan eleştirmek çok basit geliyordur, böyle devam!
eleştiriye tabiiki açığım ama sizin yaptığınız insan gibi eleştirmek değildi kusura bakmayın.'Siz ne düşünüyorsunuz' diyerek fikrimizi sormuşsunuz, cevap verdik hata mi ettik? sormayınız o haldekendini geliştirmek isteyen insanlar eleştiriye açıktır. görüyorum ki siz baya uzaksınız..
Oturduğunuz yerden eleştirmeyin deyip sizin yaptığınız eleştiri değil diyerek baya hızlı dönüş yaptınızeleştiriye tabiiki açığım ama sizin yaptığınız insan gibi eleştirmek değildi kusura bakmayın.
cevap vermek için cevap veriyorsunuzOturduğunuz yerden eleştirmeyin deyip sizin yaptığınız eleştiri değil diyerek baya hızlı dönüş yaptınızneyse maydonoz suyu papatya çayıyla gelişmenizde başarılar diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?