Jinekolog ilac kullandigimi anlar mi?

Doktora iletin ben istemiyorum oyalayamiyorum diye o bulur bir çözümünü zaten şu süreçte hastaneler keyfi hasta kabul etmiyor. Özele giderseniz başka tabi

doktor sana yardımcı olmayabilir. çünkü kanunen eş taraflarından biri çocuk isterse diğerinin pek engel olmaya hakkı yok. tam anlatamıyorum da demek istediğim şu, gizlice doğum kontrolü kullandığın ortaya çıkarsa boşanma aşamasında haksız duruma düşersin. kandırmış gibi oluyorsun çünkü. o yüzden sen şu virüs olayı geçene kadar bu evliliği isteyip istemediğine karar ver.

Yani durumu değerlendirmen gerekiyor. Gercekten cocuk istiyor musun? Evli kalsan cocuk mutlu buyur mu ? Yada bosanirsan kendi ayaklarin uzerinde durup çocuğa bakabilir misin, bu yükün altindan kalkabilir misin? Yasin kac mesela yaşta cok önemli. 20 li yaslardaysan cocuk icin erteleyebilirsin. Ama bunu yalanla değilde istemiyorum cocuj sevmiyorum diyebilirsin
Yada esine ilişkimizi cok saglikli bulmuyorum bunun icin bi destek alalim terapiye gidelim gibi seçenekler daha doğru.
Sadece beklemekle bisey olmaz bence biseyler yapin. Mesela anlaşamadığıniz konular ne ise kaldirmaya yada orta yolu bulmaya çalışın. Esinizi Seviyorsaniz ve istiyorsaniz mücadele edin.

Off canim of. 20 li yaslsrin ortasindayim. Ona gore sorun sadece ona karsi gelmelerim. Mis. Ya bi de bi tane sorun yok. Ben artik dedigim gibi ayni dili konusamadigimizi dusunuyorum. Hicbiseyi birimiziin dusundugu gibi dusunmuyor, birbirimizi anlamadigimiz gibi de kavga ediyoruz

Ku
Doktora iletin ben istemiyorum oyalayamiyorum diye o bulur bir çözümünü zaten şu süreçte hastaneler keyfi hasta kabul etmiyor. Özele giderseniz başka tabi
Kuzum doktorun bana yardim edeceginu pek dusunmuyorum. Gelen bi hasta icin yalan soylemek istemez.. ki oyle bi sorumlulugun altina da giremez bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…