- 23 Eylül 2019
- 454
- 124
- 33
- Konu Sahibi Yesilintonu
-
Ya ben de anlamiyorum. Suan gercekten cocuk istyorum ama anlasamiyoruz ki. Yani en ufak kavgada bile keske tanimasydim duzelmyceksin sen hic diyo... sonra normale donuyo. ama ben her sorunda bunlari ne kadar duyabilirim. Kac yilim omrum bole gecer mi? Cocuk olursa iyice cikmaza giricem. Simdi hic bir bagim yokken dahi ayrilamiyorum.Doktor anlamaz da bu iş uzayıp tüp bebek vs yapmak isterse eş kişisi?Onunda Anlaşamadığı kadından çocuk sahibi olmak istemesi ayrı bi çılgınlık.
Ne kadardır korunuyorsun bu şekilde bide?
Anlar mi yoksa diyorsunuz?Kadın hastalıkları ve doğum bölümlerinde odalar iki bölmeli oluyor. Muayene bölmesinde doktorla başbaşa kaldığında bir kağıda yazıp söyle doktorda ona göre bir şeyler söylesin. Mesela 1 sene daha deneyin gibi. Doktor yardımcı olur diye düşünüyorum
Ama nrbiliyim siz acaba hamilemiyim diye gitmissinux. Ben gidersem uzunn suredir cocugumuz olmuyo diyerekten gidicem. Cok daha detayli farkli bakilirsa?Ben hamilelik şüphesiyle gittiğimde söylememiştim hap kullandığımı, hap kullanıyorsan hamile değilsindir deyip gönderir diye. Testlerden vs de anlaşılmadı hiç. Eşiniz sizinle giremez zaten muayenehaneye, doktora durumu anlatabilirsiniz.
Artik karar vermem gerekiyor. Acaba bu sekilde evli kalip yoluma devam edip cocuk yapmali miyim? Yoksa omrumun sonuna kadar surekli didisemem diyip ayrilmalimiyim diyeAnlamaz da o da ilaçlar verirse onun verdigi ilacları kullanmazsan esin anlar mi?
Ne kadardır olmadığını düşünüyor eşiniz? 3 yıl mı? Baya olmuş öyleyse :/ Nasıl kandırılır bilmem, tek tutunabileceğiniz şuan virüs ve bu ortamda hastaneye gidemeyiz demek. Ki gerçekten de şuan zaten acil durumlar hariç bu tür şeylere bakmıyorlar. Öncelikleri Farklı.Ya ben de anlamiyorum. Suan gercekten cocuk istyorum ama anlasamiyoruz ki. Yani en ufak kavgada bile keske tanimasydim duzelmyceksin sen hic diyo... sonra normale donuyo. ama ben her sorunda bunlari ne kadar duyabilirim. Kac yilim omrum bole gecer mi? Cocuk olursa iyice cikmaza giricem. Simdi hic bir bagim yokken dahi ayrilamiyorum.
Evet zaten olaylar virus gecsin ondan sonra hemen gidelim diyor suan degil. Bilmiyorum yani iyiligi kotulugunu suan tartismiyorum. Ama ayni dili kknusmuyoruz. Bu yeterli sebep degil midir zaten? Asla ayni seyi konusamiyoruz. Ben cok farkli bisey anlatirken bambaska bisey anliyot. Kiziyor sinirleniyor. Benim yanlislarim ayiplarim farkli. Onunkiler cokcok farkli. Kaldi ki kavgalarinda kopurur bagirir cagirir vs. Birsuru seyNe kadardır olmadığını düşünüyor eşiniz? 3 yıl mı? Baya olmuş öyleyse :/ Nasıl kandırılır bilmem, tek tutunabileceğiniz şuan virüs ve bu ortamda hastaneye gidemeyiz demek. Ki gerçekten de şuan zaten acil durumlar hariç bu tür şeylere bakmıyorlar. Öncelikleri Farklı.
Durumlar yatıştığında nasıl olur nasıl oyalarsınız bilmem.
3 yılda evliliğin yavaştan oturması gerekirdi. Hala olmayan birşeyler varsa boşanmak en mantıklısı.
Yanlış şeyler yaşandığının farkındasın devam etmeni gerektirecek bir durum yok. Sakın çocuk yapma.A
Artik karar vermem gerekiyor. Acaba bu sekilde evli kalip yoluma devam edip cocuk yapmali miyim? Yoksa omrumun sonuna kadar surekli didisemem diyip ayrilmalimiyim diye(
Onu gozlemlemek degil sadece amacim. Evliligimin oturmasi.. cok insan var cocugu ortada bi o yana bi bu yana savrulan. Bosanmis olupKaç aylık evlisin,çocuk olmayınca adamı daha mı iyi gözlemleyeceksin...
Zqten cagre tykendi gibi. Ustte de dedigim gibi hayatima yon vermem gerekiyor ama asla isin icinden cikamiyorum. Ayrilmak pisman eder mi? Cocuk yapsam pisman olur muyum? Ama hicbiseyde anlasamadigim biriyle nasil olacak blmiyroum. 3 senedir bekliyorum bekliyorum. Ama biz birbiirmize iyi gelmiyor gibiyiz...Söylemezsen anlasilmaz ama ileri tedaviye yönlendirir doktor. Rahim filmi ister ,eşinden test ister, senden kan tahlili ister.. bu liste uzar gider.
Bu geçiçi bir çözüm ama kalıcı çözüm bulmalisiniz.
Canım anlar mı anlamaz mı bilmiyorum ama sana testler yapacak buna göre ilaçlar verecek ondan dedimAnlar mi yoksa diyorsunuz?( ay hic muaneye de gitmedim kadin hastaliklarina. 3 senedir olmadigini dusunuyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?