Jimer ve Yeim Hemiremiz :)

saol yeşim hemşirem şimdi okdum bilgileri ve sanırım sorunuda buldum dinlenmede patlak veriyo benim derdim çünkü bana yardım edebilen tek kişi eşim evde oda bütün yok annem ancak yemeğe yetişebiliyo oda çoğu zaman yakıyo olsun idare ediyoz :))) ama çamaşırdı ütüydü bulaşıktı sofraydı temizlikti gelen gidendi çocuğun bakımıydı hepsi bende inan günde 3 saat yatabilirsem yada oturabilirsem kar sayıyorum ama bulcam bi çözüm hiç bişey oğlumdan daha önemli deil :)))

Allah yardımcın olsun canım benim emzirmek sende prolaktin hormonu salgılatıyor.Bu da yorgunluğunun azalmasını sağlıyor.

hımmm demek o yüzden emdiği zamanlarda daha bi rahatlamış ve huzurlu hissediyorum kendimi. Allah razı olsun senden sayende sürekli bişeyler öğreniyoruz hakkını nasıl ödeyeceğiz senin dünyada hiçbir şeyin satın alamayacağı şeyi bilgiyi veriyorsun bize.

yarım saate kadar geliyoooooooooooooooooooooooooo :))) saat 9:15 te randevumuz var birazdan çıkcam evden geldiğim gibi önce yukarı gelcem :))

afiyet bal şeker olsun :)) bu arada paylaşım için de tüm emeği geçenlere teşekkürlerimizi iletirmisin :))

aşkolsun kanıtım bile var şerbetimiz hazır bekliyoruz demedimmi :eek:lmaz: he ben gelemem diyosan o zaman ben getiiim cuma zaten gene ordayız bizim sıpanın kontrolü var bakalım kaç kilo aldık gene abugun kör kazı gibi yiyoz zaten kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana bişey sorucam dünden beri benim sütüm kesildi en son dün sabah emebildik sonra bidaha damla yok şerbetti suydu bulgurdu yok yok yok mafoldumben en son eczacı bi arkadaşım bu humanın süt arttırıcısını getirdi akşamdan beride onu içiyom ama gene yok napcam ben :çok üzgünüm:

bu arada nazlı hemşirem hoşgeldin bak en sonunda senide deşifre ettim alkisalkisalkis sıra ebemizde Jimere sokmucaklar beni sonunda kaydirigubbakcemile3

valla benide deşifre ettin sonunda bravoo :) bu arada su süt getrıme cayına devam cok faydası var ınan

aaaaa bu arada ben pek nete gıremıyorum calısmaktan pek fırsat olmuyor ama gırdgımde yazmaya calısacagım merak etmeyın sevgılerleeee

afiyetler olsun siz isteyin ben gene getiririm size. biliyorum nazlı hemşirem işin başından aşkın benimki kaçık çooookkkk senin başında kaydirigubbakcemile3 bu arada anlattımı yeşim hemşirem olanları nazlı hemşire sana beni ilk gördüğünde şok geçirmişti yatağın tepesine tünemiş ben gitcem deyip duran bi hatun.bak doğumda yatırırlar seni demiştin gene beceremediler kaydirigubbakcemile3 24 saatte çıktım. üstelik sezeryandan sonra kaydirigubbakcemile3
bırakmıyorum çayı zaten nazlı hemşirem aman işe yarasında galonla içmeyede razıyım.bu arada dün Faruk beyin tavsiyesi üzerine emziği bıraktık şu anlık bi gelişme yok ama bakalım ilerleyen günlerde ne olcak şu an hala ancak 4 saatte bir emiyo mamayıda biraz kısıtladım 90 yiyiyo normalde 60 a indirdim.bağrıyo bağrıyo uyuyo iki saat sonra meme vermeye kaldırıyom inat ediyo almıyo şimdilik.her zaman diyorum ya armut dibine düşermiş anasında babasının tabiriyle katır inadı var :roflol: çocukta bana benzedi galiba kafamçokkarıştı

yeşim hemşiremmm nasılsın bu ara giremedin nete işe başladım bu sıkıntı stresin biraz olsun azalsın die.şimdilik iyi gidiyor bakalım sizde ne var ne yok yaa yeşimcimm ben bu ay yumurtlamazsam gene adetim gecikçek ne yapcam dra gelmeden burda şevket yılmazda test yaptırıp ona göre farlutal kullansammı yoksa bu glukofen düzenlermi kendiliginden gelirmi adetim.?

antikacım sütün gelmiş çok ama çok sevindim vallhi emzirmek gibisi varmı ne güsel ne mutlu sana cnm eğer naptıysan bu şekilde devam et bizlerede tecrübe olucaksın çünkü

herkese günaydın bu arada

evet canım nazlı da bizden zemuszemus
glukofen inşallah düzenliyecek adetleri merak etme olmazsa farlutalleriz yine

X