Jimer ve Yeim Hemiremiz :)

amin arkadaşlar inş. normal doğum yaparım vallh hakkımızda hayırlısı olsun inş.
drum dediğin gibi çok güleryüzlü bana diyor kafana taktın normal doğurucan demek hatta eşime ben içerde yokken demiş bukadar kendini hazırlamış kolay geçer doğumu önemli olan beyinde bitirmek olayı falan die ama bende sen gibi anormal bir durum olur tabiki sezeryana kabulum ama ben bebeğimin dönmemesine çok tedirgin olmuştum ve drum bana gün vericekti gel seni şugün keselim bana çok korkunç geliyordu bile bile gitmek çok zor diğer türlü insan bir telaş içinde oluyor bitiyor diyor tüm arkadaşlarım inş. benimde öyle olur
hepiniz iyi dilekleriniz için sağolun allahım herkesin gönlüne göre versin inş.

faruk bey dediğin jimerin bebe drumu başladımı göreve

amin arkadaşlar inş. normal doğum yaparım vallh hakkımızda hayırlısı olsun inş.
drum dediğin gibi çok güleryüzlü bana diyor kafana taktın normal doğurucan demek hatta eşime ben içerde yokken demiş bukadar kendini hazırlamış kolay geçer doğumu önemli olan beyinde bitirmek olayı falan die ama bende sen gibi anormal bir durum olur tabiki sezeryana kabulum ama ben bebeğimin dönmemesine çok tedirgin olmuştum ve drum bana gün vericekti gel seni şugün keselim bana çok korkunç geliyordu bile bile gitmek çok zor diğer türlü insan bir telaş içinde oluyor bitiyor diyor tüm arkadaşlarım inş. benimde öyle olur
hepiniz iyi dilekleriniz için sağolun allahım herkesin gönlüne göre versin inş.

faruk bey dediğin jimerin bebe drumu başladımı göreve

başladı canım merak etme Allahın izni ile sen bir doğur annesi hadi hayırlısı olsun çantan filan herşeyin hazır di mi?

başladı canım merak etme Allahın izni ile sen bir doğur annesi hadi hayırlısı olsun çantan filan herşeyin hazır di mi?

çantam hazır cnm 7 aydan beri hemde :)
kendime 2 pijama
1 gecelik
ped
havlu terlik toka çorap ıvır zıvır
kuzumada
3 takım tam takım zıbın içi dışlı hastane çıkışı ile tam takım aldım yeterli gelir herhalde eldiveni şapkası çorabı filan herşeyiyile 3 takım
alt açma aldım bir takım
2 etek bezi
1 büyük battaniyemizi
emizğini biberonunu ne olur ne olmaz dediler çünkü
ağız bezleri ,ter havlusu
15 bebek bezi
sonra hastaneden çıkarken portbebe

eksiklerimi yaz cnm sen birde benim göğüsler sorunlu bitenesinde hiç uç namına bişe yok diğeride pek az oyüzden slikon uç hazırladım kaynattım göğüs pedi aldım birde unutmuştum herhalde bukadardır

eksiklerimi söylersen hasta bezi gerek yok dendi kuzum için gazlı bez filan hastanede yeterince bulunurmuş sonra sabun ıvır zıvır almıycam hastanede zaten var
birde kolonya çikolata sizler filan gelirsiniz kuzumu görmeye:ecrin_bebek:

yeşim hemşireeemmm nihayet tanıştık gerçekten çok cici bi bayansın valla çok memnun oldum tanıştıgıma artık benden kurtuluşun yoookkk her geldigim de seni bulucam hahaha yandın yeşim hemşirem bu arada glukofeni ne zamandır kullanıyosun demişsin 10 gündür kullanıyorum zaten bugünde dedim bidahaki aya sanırım yumurta geliştiricilerden birine başlıcaz hayırlısı allahtan artık eşim ii olsunda başka bişi istemem sonra kendiliginden olur bişiler zaten bu arada yeşimcim bu bel soguklugu bana birleşme dışında bi şekilde bulaşma ihtimali varmı yani wc de falan aklıma takıldı

geldimm nazlı hemşirede artık burdaa :) ama cok sıkıstırmak yok sorularla çocuklar ve hamılelık hakkında herseye her soruya acıgım sevgılerrrr

çantam hazır cnm 7 aydan beri hemde :)
kendime 2 pijama
1 gecelik
ped
havlu terlik toka çorap ıvır zıvır
kuzumada
3 takım tam takım zıbın içi dışlı hastane çıkışı ile tam takım aldım yeterli gelir herhalde eldiveni şapkası çorabı filan herşeyiyile 3 takım
alt açma aldım bir takım
2 etek bezi
1 büyük battaniyemizi
emizğini biberonunu ne olur ne olmaz dediler çünkü
ağız bezleri ,ter havlusu
15 bebek bezi
sonra hastaneden çıkarken portbebe

eksiklerimi yaz cnm sen birde benim göğüsler sorunlu bitenesinde hiç uç namına bişe yok diğeride pek az oyüzden slikon uç hazırladım kaynattım göğüs pedi aldım birde unutmuştum herhalde bukadardır

eksiklerimi söylersen hasta bezi gerek yok dendi kuzum için gazlı bez filan hastanede yeterince bulunurmuş sonra sabun ıvır zıvır almıycam hastanede zaten var
birde kolonya çikolata sizler filan gelirsiniz kuzumu görmeye:ecrin_bebek:

Daha ne isteyelim ki yeterince hazırlamışsın çok güzel opuyorumnanaktan

yeşim hemşireeemmm nihayet tanıştık gerçekten çok cici bi bayansın valla çok memnun oldum tanıştıgıma artık benden kurtuluşun yoookkk her geldigim de seni bulucam hahaha yandın yeşim hemşirem bu arada glukofeni ne zamandır kullanıyosun demişsin 10 gündür kullanıyorum zaten bugünde dedim bidahaki aya sanırım yumurta geliştiricilerden birine başlıcaz hayırlısı allahtan artık eşim ii olsunda başka bişi istemem sonra kendiliginden olur bişiler zaten bu arada yeşimcim bu bel soguklugu bana birleşme dışında bi şekilde bulaşma ihtimali varmı yani wc de falan aklıma takıldı

Toplu kullanılan tuvaletlerde bulaş riski çok var valla ne yalan söylüyeyim ben evim dışında hiç bir yerde tuvalete girmiyorum sizde girmeyin sonuçta kendi evim gibi rahatlıkla girebileceğim başka neresi varki opuyorumnanaktan

Bu arada herkese günaydın dünden beri nedense taa ense köküm ağrıyor umarım bugün geçer :bbo:

günaydınnnn
üşütmüşsün herhalde
eksiğim olmaz inş. hastanenin karşısına ecz.açılıyorya her gelişimde bakıyorum geçen gelişimizde eşime diyorum yetişir belki benim doğuma bişey gerekirse alırız diyorum eşimde 2.bebeğe ancak yetişir diyor daha inşaat halinde

Bencede kaydirigubbakcemile3 2. bebeğe ancak yetişir ama zeki adamlarmış valla direk açılıyoruz diye yazdılar

X