- 30 Eylül 2009
- 212
- 0
- 38
- Konu Sahibi Revolucion
bizler çağırırız artık yada size getiririz nolucak yani:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hazır bu konu açılmış iken kimse lohusa şerbetine çağırmadı valla beni opuyorumnanaktan
aşkolsun kanıtım bile var şerbetimiz hazır bekliyoruz demedimmi lmaz: he ben gelemem diyosan o zaman ben getiiim cuma zaten gene ordayız bizim sıpanın kontrolü var bakalım kaç kilo aldık gene abugun kör kazı gibi yiyoz zaten kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana bişey sorucam dünden beri benim sütüm kesildi en son dün sabah emebildik sonra bidaha damla yok şerbetti suydu bulgurdu yok yok yok mafoldumben en son eczacı bi arkadaşım bu humanın süt arttırıcısını getirdi akşamdan beride onu içiyom ama gene yok napcam ben :çok üzgünüm:
bu arada nazlı hemşirem hoşgeldin bak en sonunda senide deşifre ettim alkisalkisalkis sıra ebemizde Jimere sokmucaklar beni sonunda kaydirigubbakcemile3
bende çok severim lohusa şerbetini vallh olsada içsek
geçenlerde yapmıştım kendime aslında çok basit şeker su gıda boyası bide karanfil dimi farklı bişey koyuyormusunuz sizler
canım gıda boyası yerine lousa şekeri kullanmanı tavsiye ederim organik çünkü ayrıca içine birde çubuk tarçın koyuyorum ben.ne kadar doğru bilmiyorum ama tarçının ağrı kesici özelliği varmış karanfil kan dolaşımını hızlandırıyormuş şekerse sütü arttırırmış tesadüfen elime geçen 1960 basımı Lokman Hekim adlı bir kitapta okumuştum bunları.
tabi şunuda öğrendim şerbetin süte hiç bi faydası yokmuş :çok üzgünüm:
bakırcılar çarşısında aktar bilemedim ben yaf
iyi akşamlar yeşim hemşirem
getirmemi hele doğsun da vallh iş şerbete kalsın
Şöyle anlatayım aslında tam bakırcılar olmuyor.Ulu camiden kapalı çarşıya girilen bölümde ki aktarcı da vardır.delikafadulden