Jimer ve Yeim Hemiremiz :)

ya bu arada bu kontrol bana uzun geldi 2 haftada bir gelirken şimdi ayda 1 oldu bebeğimi görmeyi özledim galiba:))

Hazır bu konu açılmış iken kimse lohusa şerbetine çağırmadı valla beni opuyorumnanaktan

aşkolsun kanıtım bile var şerbetimiz hazır bekliyoruz demedimmi :eek:lmaz: he ben gelemem diyosan o zaman ben getiiim cuma zaten gene ordayız bizim sıpanın kontrolü var bakalım kaç kilo aldık gene abugun kör kazı gibi yiyoz zaten kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana bişey sorucam dünden beri benim sütüm kesildi en son dün sabah emebildik sonra bidaha damla yok şerbetti suydu bulgurdu yok yok yok mafoldumben en son eczacı bi arkadaşım bu humanın süt arttırıcısını getirdi akşamdan beride onu içiyom ama gene yok napcam ben :çok üzgünüm:

bu arada nazlı hemşirem hoşgeldin bak en sonunda senide deşifre ettim alkisalkisalkis sıra ebemizde Jimere sokmucaklar beni sonunda kaydirigubbakcemile3

aşkolsun kanıtım bile var şerbetimiz hazır bekliyoruz demedimmi :eek:lmaz: he ben gelemem diyosan o zaman ben getiiim cuma zaten gene ordayız bizim sıpanın kontrolü var bakalım kaç kilo aldık gene abugun kör kazı gibi yiyoz zaten kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana bişey sorucam dünden beri benim sütüm kesildi en son dün sabah emebildik sonra bidaha damla yok şerbetti suydu bulgurdu yok yok yok mafoldumben en son eczacı bi arkadaşım bu humanın süt arttırıcısını getirdi akşamdan beride onu içiyom ama gene yok napcam ben :çok üzgünüm:

bu arada nazlı hemşirem hoşgeldin bak en sonunda senide deşifre ettim alkisalkisalkis sıra ebemizde Jimere sokmucaklar beni sonunda kaydirigubbakcemile3

Canım ya olmazsa sütünü sağmayı dene.Elinle yukarudan aşağıya doğru sıvazla iyice.Birde havluyu sıcak su ile ıslak ve göğülerin üzerine koy.Devrim emsede emmesede göğsünde tut.Memeyi alması için uğraş.

Birdeeee şerbeti cuma günü getirirsin artık cokacimcoook pek kimse sevmez ama ben seviyorum valla opuyorumnanaktan

ayselay yine ne varsa sende var bu lohusalar illa istetiyor şerbeti görüyon di mi kaydirigubbakcemile3

belli bir haftanın üstünde muayeneler aylık oluyor malesef bencede kötü aslında insan merak ediyor bebeğini.Kocalar zengin olsa bir ultrason aalıdık valla

sağmayı ve masajı denedim ama malesef senağlama ama sıcak havluyu bilmiyodum emen onuda deniycem inş. gelir gene tam sorunsuz emmeya başlamıştı şimdide bu çıktı senağlama senağlama senağlama sıpacığım saldırıyo emcem diye ama çekiyo çekiyo bi bakıyoki bişey ok yaygarayı basıyo bu sefer. tatam cuma günü gelirken getiricem :içelim:
ayselay belki görüntü olarak işe yaramaz ama el doplerleri var e bebek mağazasında fiyatlarıda çok uygun kalp atışlarını takip edebiliyosun en azından aklında olsun :eek: ben aşırı pimpirik olduğun için edinmiştim bi tane şimdide yakın bi arkadaşım hamile ona yolladım.kaydirigubbakcemile3

bende çok severim lohusa şerbetini vallh olsada içsek
geçenlerde yapmıştım kendime aslında çok basit şeker su gıda boyası bide karanfil dimi farklı bişey koyuyormusunuz sizler

bende çok severim lohusa şerbetini vallh olsada içsek
geçenlerde yapmıştım kendime aslında çok basit şeker su gıda boyası bide karanfil dimi farklı bişey koyuyormusunuz sizler

canım gıda boyası yerine lousa şekeri kullanmanı tavsiye ederim organik çünkü ayrıca içine birde çubuk tarçın koyuyorum ben.ne kadar doğru bilmiyorum ama tarçının ağrı kesici özelliği varmış karanfil kan dolaşımını hızlandırıyormuş şekerse sütü arttırırmış tesadüfen elime geçen 1960 basımı Lokman Hekim adlı bir kitapta okumuştum bunları.
tabi şunuda öğrendim şerbetin süte hiç bi faydası yokmuş :çok üzgünüm:

Vücut direncine yararı olur bari öyle deme
Ihlamur çayı var, milupanın veya hipp diye bir firmanın ısıragan otlu bir çayı varmış onları bir dene bakalım

canım gıda boyası yerine lousa şekeri kullanmanı tavsiye ederim organik çünkü ayrıca içine birde çubuk tarçın koyuyorum ben.ne kadar doğru bilmiyorum ama tarçının ağrı kesici özelliği varmış karanfil kan dolaşımını hızlandırıyormuş şekerse sütü arttırırmış tesadüfen elime geçen 1960 basımı Lokman Hekim adlı bir kitapta okumuştum bunları.
tabi şunuda öğrendim şerbetin süte hiç bi faydası yokmuş :çok üzgünüm:

aynen cnm bir gıda boyası sakat bunlardan peki bursada nerede bulucaz lohusa şekerini cnm birde tarçın cidden hamilelere emziren annelere çok iyimiş bende okudum nette eskiden hiç yemezdim şimdilerde yakışan şeylere hep kullanıyorum tarçını

bakırcılar çarşısında aktar bilemedim ben yaf
iyi akşamlar yeşim hemşirem
getirmemi hele doğsun da vallh iş şerbete kalsın

Şöyle anlatayım aslında tam bakırcılar olmuyor.Ulu camiden kapalı çarşıya girilen bölümde ki aktarcı da vardır.delikafadulden

sormak gerek bakalım birde aşşada haşim işcanda büyük aktar var aksu ordada olabilir
çıktığım zaman sorayım hazır edeyim bende:dance:

X