Jimer ve Yeim Hemiremiz :)

Revolucion

Artık Güneş Doğmuyor :(
Kayıtlı Üye
6 Mart 2007
2.549
115
jimer hastahanesinde doğum yapanlar orada doğum yapacak olanlar soruları olanlar yada bizde ordaydık paylaşıcaklarımız var diyenler buyrun yeşim hemşiremiz artık bu topikte sizlerle :)
Yeşim hemşiremmmmm bi şey sorabilirmiyim? kaydirigubbakcemile3

bu arada sana zahmet iletirmisin ebemiz ve nazlı hemşiremizi bekliyoruz topiğe :) yok öle uzak durmak artık beraberiz :) bu arada benim sıpanın gözü geçti tamamen Faruk bey ilk sınavını başarıyla verdi. ayrıca dün gece biraz ateşlendik benim ne kadar panik bişey olduğumu artık biliyorsun hemen sarıldık telefona ve öğrenmiş olduk hangi saat olursa olsun cebi açık ve ve anlatmaktan yorulmuyor büyük bir dikkat ve titizlikle dinliyor.bir kez daha jimer en doğru seçimmiş bizim için dedim.

arkadaşlar ne olur bana zayıflaybilecegim bişiler tavsiye edin pco lu oldugum için bel bölgem rasmen can simidi oldu.önceden 85 falan geliyodu 1 ayda tam 92 oldu çok sinirim bozuluyo jale hanım glukofen verdi bu seni zayıflatıcak ve yumurtlamana yardımcı olucak dedi ama ben bekliyemicem galiba belimi gördükce çok moralim bozuluyo nasıl gidicek bu yaglar.iştahımı kesti glukofen ama daha 1 hafta bile olmadı biran önce belimi inceltmek istiyorum ne yapabilirim öle jeller haplar alıcak durumumda yok çok üzülüyom yaa.elimde şu başında topu olan elektrikli masaj aletlerinden var ama korkuyorum çok sarsıyo bişi yaparmıkii cvbbb aciiillllll

canım beli inceltmenin en kolay ve en güzel yolu danstır.her gün belli saatlerde en az 1 saat süre ile dans et günde iki seans uygula bunu ve üzerine terleyeceğin şeyler giy işin bittikten sonrada mutlaka ılık bir duş al. 1 saat olmasının sebebi ilk yarım saatte vücut ısınır sonraki 15 dakika kasların harekete alışma sürecidir son 15 dakikada asıl yağ yakan süreçtir. masaj aletini ise ayak altında kullan ayakların tam tarak bölümünün altında çakra denen bir bölüm vardır oraya yapılan masaj hem vücuttaki elektiriği çeker hemde sinirleri yatıştırır buda yaptığın şeye daha iyi odaklanmanı ve iyi sonuç almanı sağlar.
bunları yazınca aklıma geldi işimi özledim :KK43:(( ama bu yıl çalışmıycam Devrim'ime ait bu senem :))

jimer hastahanesinde doğum yapanlar orada doğum yapacak olanlar soruları olanlar yada bizde ordaydık paylaşıcaklarımız var diyenler buyrun yeşim hemşiremiz artık bu topikte sizlerle :)
Yeşim hemşiremmmmm bi şey sorabilirmiyim? kaydirigubbakcemile3

Sevgili güzin abla kaydirigubbakcemile3 canım antikam kapat bu topiği yaa olmaz mı vereliniortak anlaşalım:enbuyukkk:

arkadaşlar ne olur bana zayıflaybilecegim bişiler tavsiye edin pco lu oldugum için bel bölgem rasmen can simidi oldu.önceden 85 falan geliyodu 1 ayda tam 92 oldu çok sinirim bozuluyo jale hanım glukofen verdi bu seni zayıflatıcak ve yumurtlamana yardımcı olucak dedi ama ben bekliyemicem galiba belimi gördükce çok moralim bozuluyo nasıl gidicek bu yaglar.iştahımı kesti glukofen ama daha 1 hafta bile olmadı biran önce belimi inceltmek istiyorum ne yapabilirim öle jeller haplar alıcak durumumda yok çok üzülüyom yaa.elimde şu başında topu olan elektrikli masaj aletlerinden var ama korkuyorum çok sarsıyo bişi yaparmıkii cvbbb aciiillllll

Glukofeni kaç tablet içiyorsun

jimerde dogum fiyatı nedir ögrenmek istiyorum bilenler yardımcı olursa sevinirim şimdiden sagolun

kapat diyosun ama alışmışsın bile bak kaydirigubbakcemile3 hem böle daha iyi daha kolay paylaşım yapcaz hemde herkezin haberi oldu bilem olmaz artık kapatmak sırnaşık şey
hem neler anlatcam küçük herifimin göbeği düştü hemşire ablamız.ama ne zaman yıkanabiliriz onu bilmiyoz :uhm:
bişey daha iyice korkmaya başladım obez olcak bu çocuk böle giderse :çok üzgünüm: artık 60 cc mama yetmiyo bi öğünde hem iki memeyi sömürüyo üstünede 90 cc mama yiyiyo tamam doktor amcamız yediği kadar verin dedi ama korkmaya başladım iyice.hadi bu kadar vermiyim diyim bu sefere kıyametler kopuyo eldivenleri kemiriyo battaniyeyi kemiriyo yani gremlin gibi önüne ne gelirse emmeye uğraşıyo kafamçokkarıştı bide acaba sütümmü çok sulu geliyo yada yetmiyo diye düşünüyom ama bu kadarda mama yemesi bide özelikle sağıpta baktım süt koyu kıvamlı geliyo napcam ben bu gremlinle kafamçokkarıştı

slm bayanlar allahım nasip kımet ederse benimde son 1 ayım şafak 30 yani jimere az kaldı kontrolllerimizde herşey normal gidiyor şükür
yeşim hemşireye gelince sağolsun tanışmadığımız halde özelden istirat raporuyla ilgili paylaşımları oldu çokk sağolsun işimizi grdük çok faydan oldu bize

antika sende bebişini analı babalı büyüt inş. nasıl geçti doğumun tecrübelerini dinlemek isterim doğrusu

sevgiler

slm bayanlar allahım nasip kımet ederse benimde son 1 ayım şafak 30 yani jimere az kaldı kontrolllerimizde herşey normal gidiyor şükür
yeşim hemşireye gelince sağolsun tanışmadığımız halde özelden istirat raporuyla ilgili paylaşımları oldu çokk sağolsun işimizi grdük çok faydan oldu bize

antika sende bebişini analı babalı büyüt inş. nasıl geçti doğumun tecrübelerini dinlemek isterim doğrusu

sevgiler

hoşgeldin canım.öncelikle çok teşekkürler. doğum hikayeleri topiğinden ulaşabilirsin tüm hikayeme ama kısaca şunu belirtmeden edemeyeceğim kendi adıma herşeyden çok memnun kaldım.sancılarımı hafifletmek için duşumu alabildim. endişemden kurtulmak için doğumhaneyi önceden görebildim.( hoş kısmet olmadı son anda sezeryana girdik ama.)ayrıca çok sabırlı genç ve beni anlayan bir ebem vardı başımda. fıkırdayıp durmama rağmen beni sakat bırakmayan bir epidural uzmanım vardı.kaydirigubbakcemile3 kendime geldiğimde tertemiz yatağımdaydım.oğluma bakılıyordu. üstelik döverim seni dememe rağmen ameliyat esnasında yeşim hemşirem halen bana kızgın deil :kedi: aklıma geldikçe utanıyom ama elimden bişey gelmiyodu valla bilinç dışı tamamen. uzun lafın kısası Jimer kadına dair herşeymiş hakikaten.

hoşgeldin canım.öncelikle çok teşekkürler. doğum hikayeleri topiğinden ulaşabilirsin tüm hikayeme ama kısaca şunu belirtmeden edemeyeceğim kendi adıma herşeyden çok memnun kaldım.sancılarımı hafifletmek için duşumu alabildim. endişemden kurtulmak için doğumhaneyi önceden görebildim.( hoş kısmet olmadı son anda sezeryana girdik ama.)ayrıca çok sabırlı genç ve beni anlayan bir ebem vardı başımda. fıkırdayıp durmama rağmen beni sakat bırakmayan bir epidural uzmanım vardı.kaydirigubbakcemile3 kendime geldiğimde tertemiz yatağımdaydım.oğluma bakılıyordu. üstelik döverim seni dememe rağmen ameliyat esnasında yeşim hemşirem halen bana kızgın deil :kedi: aklıma geldikçe utanıyom ama elimden bişey gelmiyodu valla bilinç dışı tamamen. uzun lafın kısası Jimer kadına dair herşeymiş hakikaten.

açıkçası cnm hiç bir memnuniyetsizliğim olmadı benimde 5. haftadan beri gidiyorum şuanda 36 haftalığım recep beyin hastasıyım çok memnunun drumdan çok ilgili alakalı normal doğumu destekliyor beni çok mutlu ediyor 32, haftada bebğim tersti ve bana sezeryana gün verene kadar döner deyip moral verdi drum ve 35 de gittiğimizde dönmüştü şuanda herşey normal inş. böyle devam eder kesinlikle normal istiyorum hatta sezeryandan çok tedirginim biliyorum şartlar nasıl olur o a ne gösterir ama kendimi normal doğuma çok hazırladım kolay bir doğum olucağınıda biliyorum hiç içimde korku yok bikere inş. gönlüme göre olur

sende bebeğini sağlıklı iyi günlerde büyüt hastaneden memnuniyetinizi duyunca içim rahatlıyor

kapat diyosun ama alışmışsın bile bak kaydirigubbakcemile3 hem böle daha iyi daha kolay paylaşım yapcaz hemde herkezin haberi oldu bilem olmaz artık kapatmak sırnaşık şey
hem neler anlatcam küçük herifimin göbeği düştü hemşire ablamız.ama ne zaman yıkanabiliriz onu bilmiyoz :uhm:
bişey daha iyice korkmaya başladım obez olcak bu çocuk böle giderse :çok üzgünüm: artık 60 cc mama yetmiyo bi öğünde hem iki memeyi sömürüyo üstünede 90 cc mama yiyiyo tamam doktor amcamız yediği kadar verin dedi ama korkmaya başladım iyice.hadi bu kadar vermiyim diyim bu sefere kıyametler kopuyo eldivenleri kemiriyo battaniyeyi kemiriyo yani gremlin gibi önüne ne gelirse emmeye uğraşıyo kafamçokkarıştı bide acaba sütümmü çok sulu geliyo yada yetmiyo diye düşünüyom ama bu kadarda mama yemesi bide özelikle sağıpta baktım süt koyu kıvamlı geliyo napcam ben bu gremlinle kafamçokkarıştı

Ben onun düşen göbeğinin yerim annesi seni esas ben sopalıyacağım :eek:klava: birde her gün yıkayabilirsin yeter ki üşütme hemen yıka hemen kurula doktorun dediği gibib yedikçe besleyebilirsin merak etme obez olmaz annesi :nazar:

sevgiler

İnşallah normal doğurursun en iyisi tabi ki normal doğurmak

leadagel canım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun az zamanınız kalmış.inş. sağlıkla alırsın kuzucuğunu kucağına bende normali çok istiyordum hatta epidural bile istemedim ama sıpacığım için gerekiyordu ayrıca Allah bin kere razı olsun doktorumdan zaten o durumda normal doğum yapma ihtimalim kalmamıştı moralimle birlikte hafızamda gitti çünkü. eğer farketmeyip normale alsaydı ikimizde ölmüştük heralde.ayrıca doğum yaptığım gün recep beyle tanışma fırsatımda olmuştu gerçekten çok güler yüzlü ve halden anlayan birine benziyo.ama zaten orda hiç aksi bir doktorla karşılaşmadım çünkü kasılmalarım başlayıpta geldğimde doktorum başka bir doğumdaydı ve gülin hanım ilgilenmişti benimle saolsun oda çok cana yakın davranmıştı.benim hastam deil naparsa yapsın dememişti. bu arada doğumdan sonra bebiş için Faruk Beyide tavsiye ederim benim kadar meraklı bi insanı bile çekebiliyo yaa ayrıca gece bile cebi açıkmış geçen bi telaş edip bi durum için aradığımızda gayet sakin açıp detaylı bilgi verdi saolsun.
gene çenem düştü demi :) sahi yeşim hemşirem niye dövcen beni naptım gene. hee topik için diyosan bak fenamı oldu hem sen daha nelere layıksın :1hug: opuyorumnanaktan

yeşim hemşirem ben tam tedaviye başladım şimdide eşim rahatsızlandı iş yerindeki tuvaletlerden bel soguklugu olmuş bugün tedavisi başladı yaa benim kasıklarımda agrı var sanki yumurtalıklarım hareket ediyo gibi acaba yumurtuyom diyemi oluyo kii ilacı kaç tablet kullanıyom die sormuşsun canım cvbımı yazdım ama bişi dememişsin

Hadi ya çok kötü olmuş neyse vardır bir hayırlısı üzme kendini hem bu arada sana kilo vermen için bir fırsat başladın mı danslara sositososito

henüz fırsat bulamadım bugün hastanelerde gezdik eşim için yarında ben jimerdeyim kısmetse öbür gün ama iice azalttım yemegi valla akşam 7 den sonra yememege çalışıyorum tabi canım biraz moralimiz bozuldu ama vardır bundada bi hayır bak canım yarın saat 1e dogru ordayım bak hee girişte ol aratma kendini :KK70:

X