- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- Konu Sahibi tatlibikiz
-
Ya bende istiyorummmGelin kahve içelim.
Canm hosgeldinnben yarım kilo kullanıyorum. Kollarım çok güçsüz bana şimdilik bu kadar yeterli geliyor. İlerde belki bir kiloya çıkarabilirim ama kilo arttıkça kolların kas yapma olasılığının yükseldiğini biliyorum. o yüzden kas sevmiyorsanız fazla ağır şeyler kullanmayın.
Ya bende istiyorummm
Kuafordekiler de sormiyoki ne icersin diye
Senin spor da spor gibi spor yani. MaşAllahın var. :) Sağol canııımm.Kokusu taa buralara geldi resmen ya.
Bende gec uyandığım için şu an süt ve Kahvaltı yapıyorum spora doğru içeceğim.Afiyet olsun nefis görünüyor bol köpüklü misss
Gel ben sana kendi ellerimle yapayım Ezgimm.Ya bende istiyorummm
Kuafordekiler de sormiyoki ne icersin diye
Hoşgeldiiiiin :)selam kızlarr
bende aranızdayım artık
bugün level 1de 3. günüm. yalnız felaket kas ağrısı var bende.
yürürken bile zorlanıyorum.
bu arada ölçülerimi sabah almayı unutmuşum kahvaltı falan yaptım geçti yani. yarın sabah yazarım :)
Ellerine saglik bitanennSenin spor da spor gibi spor yani. MaşAllahın var. :) Sağol canııımm.
Gel ben sana kendi ellerimle yapayım Ezgimm.
İnan insanın bir düzeni bir hareketliliği olduğu zaman daha kolay adapte oluyor. Çünkü boşken miskin miskin durmaktan halimiz olmuyor resmen yapmaya. Ama tempo enerji getiriyor bende. İşleyen demir ışıldar hesabı :)ev kalabalık derken misafir mi genel hali mi ?
Böyle zor şartlarda azimlenmek inan rahat ortamda azimlenmekten kolay=)
Bi kaç ay işsizdim o süre boyunca hergün erteledim sporu ,işe başladım tekrar hem yorgun oluyorum hem vaktim gerçekten çok kısıtlı ama yapıyorum böleside ayrı ilginç
Kizlar cok tesekkur ederim ya iyiki varsiniz
Kuaforden yaziyorum sizlerree
Col sagolun tekrar
ev kalabalık derken misafir mi genel hali mi ?
Böyle zor şartlarda azimlenmek inan rahat ortamda azimlenmekten kolay=)
Bi kaç ay işsizdim o süre boyunca hergün erteledim sporu ,işe başladım tekrar hem yorgun oluyorum hem vaktim gerçekten çok kısıtlı ama yapıyorum böleside ayrı ilginç
Ohoooow çok şık olmuşsu yaa. Maşallah.
Tesekkr ederim bitanemm:)),Ohoooow çok şık olmuşsu yaa. Maşallah.Zaten güzel kızsın, her şey yakışır. İyi eğlenceler!
Bende 3/10'u bitirmiş bulunmaktayım. Güzel bir duş, ardından da yemek. Oh miss :)
HOsgeldin bitaanem yok yok kmse kacormazz:))tatlı bi kız seni kaçırmasınlar
Sen diyet mi yapıyorsun canım ya çok güzel ki vücudun!??
Pazar günü telafi edersin artık, sıkıntı olmaz :)Tesekkr ederim bitanemm:)),
Ben bugun yapamiycam')
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?