kaç dakikalık bi egzersiz bu canım ?
bakayım ben buna. bu arada callanetics'i de bi araştır,o da güzel sıkılaştırıp toparlıyor
30 day shredden sonra jillianın bu egzersizlerini yapmıştım ben de 1 ay kadar. alt bedeni müthiş çalıştırıyor. jillianın çoğu egzersiz programını yaptım ama beni en çok zorlayan buydu. 1 ayın sonunda bile hala yaparken kalçamın ağrıdığını bilirimözellikle bacak, basen ve kalça şekillendirmek için çok iyi. şu aralar insanity programına başladım, bitirdikten sonra bir ara bu programa da yeniden başlayacam inşallah =)
Kesinlikle :) Üst bacak ve kalçamdaki bütün kasların ağrısını hissediyorum :) Müthiş bir şey.
Ben de senin gibi jili'nin egzersizlerini denedim ama nedense insanity den gözüm korktu :)
Bilgisayarda duruyor. Arada bunu da yapsam mı diyorum ama yok fazla gelir bana :)
Killer buns 1 ay yaptın galiba. Ne kadar fark etti? Cm bazında fark oldu mu yoksa sadece sıkılaştın mı?
ölçüm yapmadım hiç ama sıkılaşmayı fark ettim. bacaklarım şekillendi, daha düzgün bir görünüm oldu. hani aynaya baktığında kendini salıvermiş görüntü yerine toparlanmış bir görüntü olduğunu fark edebiliyorsun. kalçam yaptığım zaman daha güzel, dolgun bir görünüme kavuşmuştu ama maalesef bırakıp üstüne 2 ay spor yapmayınca yeniden küçüldü =(
insanity programına yeni başladım. kardiyo ağırlıklı bir program. dün yaparken bir ara kalp krizi geçireceğimi sandımçok tempolu, bir de videodakilere uyayım diye zorladım kendimi, az kalsın gidiyordum kalbimi zorlamaktan
hazır başlamışken devam edecem, değişik egzersiz programları vücudu bir çok yönden çalıştırma ve şaşırtma adına iyi oluyor. hep aynı egzersizler yapıldığı zaman bir süre sonra etki etmiyor çünkü. bir süre bunları yapıp jilliana yeniden geri dönecem...
size de kolay gelsin, bu program cidden çok zorlu. ama jillianın hep söylediği gibi ''dont stop! give me everything you do'' sonuna kadar devam
kızlar lınk yazar mısınız ? cunku aynı ısım ıle bırcok farklı egzersız cıkabılıyor ozellıkle sevıye olarak farklılıklar oluyor. sız enıyısı lınk paylasın bızler ıle
ne olur kalçaya etkisi var deyin shred yaptım ripped a başladım en son bunu bıraktım ki eğer kalça çalıştırıyorsa önce bi kaslarım çalışsın bunu yapınca daha iyi sıkılaşır diye. başlayan paylaşsın bizimle lütfeeeen
ripped bitirdinmi oda bacaklar için çok iyi,killer buns&thighs'de bacaklar-basen için.Ben ilk leveli izledimde daha denemedim ama ripped'dan daha etkili olduğu kesin,bir ay dayanabilen için muhteşem olur bence