Jillian Michaels - Killer Buns & Thighs

ripped a dün başladım yorumları okudum da genelde bacak inceltmiş ben popodan rahatsızım. bende izledim acıkcası çok zor görünüyor ama etkiliyse ağlaya ağlaya yaparım :KK1:

evet canım ripped benim derdimede derman olmuştu:KK9:o zaman sen ripped'dan sonra killer buns'u dene mutlaka,eminim sana iyi gelicektir,killer buns'u izledikten sonra %99 faydası olur diyorum:KK1:bide bunun son levelleri var,jillian ilerleyen levellerde dahada zorlaştırıyo,zaten zorluklar başladıktan sonra farkı görülmeye başlıyo:KK1:bende denemek istiyorum ama şuanda hiç gözüm yemiyo:KK53:

evet canım ripped benim derdimede derman olmuştu:KK9:o zaman sen ripped'dan sonra killer buns'u dene mutlaka,eminim sana iyi gelicektir,killer buns'u izledikten sonra %99 faydası olur diyorum:KK1:bide bunun son levelleri var,jillian ilerleyen levellerde dahada zorlaştırıyo,zaten zorluklar başladıktan sonra farkı görülmeye başlıyo:KK1:bende denemek istiyorum ama şuanda hiç gözüm yemiyo:KK53:

ripped ı dün yapamadım zaten gözüm korktu epey :KK1: ripped sana nasıl etki etti tatlım nerelerini inceltti ona göre kendimi gaza getireceğim yoksa kendime mazeret uydurmaya başladım bile.
herhalde ripped dan sonra killer buns yapmak için epey ara vereceğim zira spordan epey soğudum :KK1:

mesaj atamıyorum tatlım mesaj sayım yeterli değil :KK43:

Baya incelmişsin sen. yani şimdi bunları okuyup gaza gelmemek mümkün değil. Bende shred yaptım ancak o biraz toparladı bacakları daha çok karın çalıştırdı ancak onu işler nedeniyle 5 gün kala bıraktım. Rippedı bırakmayacağım ama henüz etkisini görebilmiş değilim. etki göremeyince de bırakmak geçiyor hemen aklımdan. ama rippedın sana faydalarını okuduktan sonra kesin devam edeceğim en azından 3. leveli görmek istiyorum. Ripped dan sonra yere atıp kendimi böyle bi zaman boş boş duvara bakıyorum :KK1:

Killer abs nasıl işe yaradı mı tatlım onu da ek olarak yaparım şu an jillian ın six pack programını uyguluyorum ama ripped la bir çok yoruyorlar sürekli ara veriyorum :KK43:

Killer buns zaten favorim oldu onu en sona bıraktım ki dediğim gibi kaslarım çalışsın daha iyi etkisi olur diye :KK1:
Killer buns yorumlarını bekliyorum yani yaparken bile mesaj at birbirimizi gaza getiririz :KK1:
teşekkür ederim bilgilendirme içiin :KK31:

mesaj atamıyorum tatlım mesaj sayım yeterli değil :KK43:

Baya incelmişsin sen. yani şimdi bunları okuyup gaza gelmemek mümkün değil. Bende shred yaptım ancak o biraz toparladı bacakları daha çok karın çalıştırdı ancak onu işler nedeniyle 5 gün kala bıraktım. Rippedı bırakmayacağım ama henüz etkisini görebilmiş değilim. etki göremeyince de bırakmak geçiyor hemen aklımdan. ama rippedın sana faydalarını okuduktan sonra kesin devam edeceğim en azından 3. leveli görmek istiyorum. Ripped dan sonra yere atıp kendimi böyle bi zaman boş boş duvara bakıyorum :KK1:

Killer abs nasıl işe yaradı mı tatlım onu da ek olarak yaparım şu an jillian ın six pack programını uyguluyorum ama ripped la bir çok yoruyorlar sürekli ara veriyorum :KK43:

Killer buns zaten favorim oldu onu en sona bıraktım ki dediğim gibi kaslarım çalışsın daha iyi etkisi olur diye :KK1:
Killer buns yorumlarını bekliyorum yani yaparken bile mesaj at birbirimizi gaza getiririz :KK1:
teşekkür ederim bilgilendirme içiin :KK31:

canım shred baya toparlıyo dediğin gibi ancak istediğimiz gibi incelemiyoruz,zaten bu 1 ay gibi kısa bi süredede pek mümkün diil:KK1::KK1:onun için devam ettirmek gerekiyo,çoğu kişide etkisi aynı sanırım cardiolar biraz ağır olduğu için karından baya inceltiyo neyse o bitti gitti artık:KK1:ben shredden sonra six pack'e başlamıştım sonra senin gibi ripped'la beraber yapmaya başladım ama çok yorucu geldi,o zaman havalar bu kadar sıcakta diildi,şimdi daha zor olur..Bence bu kadar ağırlık verme çünkü sıkıcı gelir bi süre sonra...Killer abs için güzel şeyler söyleyebilirim,yanlar için ve göbeğin en şişkin yeri için faydalı oluyo,2-3 cm falan inceldi yani oralardan:KK1:ağırlık çalıştırdığı için kollarımda inceldi.2 gün sonra son levele geçiyorum artık,bakalım oda bitsin farkı iyice belli olur :))Ripped baya yoruyo haklısın bende yere seriliyodum halada öle:KK1:Ölçü alıyomusun peki canım?son levellerde biraz daha zorlaştırdığı için eminim etkisi olucaktır,olmaması mümkün diil yani:KK1:ben sana killer buns'a başlayınca msj atarım,zor olucağı kesin:KK9:

canım shred baya toparlıyo dediğin gibi ancak istediğimiz gibi incelemiyoruz,zaten bu 1 ay gibi kısa bi süredede pek mümkün diil:KK1::KK1:onun için devam ettirmek gerekiyo,çoğu kişide etkisi aynı sanırım cardiolar biraz ağır olduğu için karından baya inceltiyo neyse o bitti gitti artık:KK1:ben shredden sonra six pack'e başlamıştım sonra senin gibi ripped'la beraber yapmaya başladım ama çok yorucu geldi,o zaman havalar bu kadar sıcakta diildi,şimdi daha zor olur..Bence bu kadar ağırlık verme çünkü sıkıcı gelir bi süre sonra...Killer abs için güzel şeyler söyleyebilirim,yanlar için ve göbeğin en şişkin yeri için faydalı oluyo,2-3 cm falan inceldi yani oralardan:KK1:ağırlık çalıştırdığı için kollarımda inceldi.2 gün sonra son levele geçiyorum artık,bakalım oda bitsin farkı iyice belli olur :))Ripped baya yoruyo haklısın bende yere seriliyodum halada öle:KK1:Ölçü alıyomusun peki canım?son levellerde biraz daha zorlaştırdığı için eminim etkisi olucaktır,olmaması mümkün diil yani:KK1:ben sana killer buns'a başlayınca msj atarım,zor olucağı kesin:KK9:

dediğin gibi ben ramazanın ortalarında başladım sıcak yüzünden aşırı zorlandım.
Killer abs ye bende başlayayım o zaman göbeğim fazla yok ancak sıkı değilim maalesef :KK43:
ölçü almıştım shred la birer cm gitti ancak bacak fazla gitmedi sadece toparladı yani söylediğin gibi 1 ay içinde mucize beklemiyorum zaten :KK1:
Cevap veremesem de mesajlarını bekliyorum paylaşan ve paylaştığın biri olunca daha kolay oluyor :KK1:

bende iindirdim peki bunu haftada kac kere yapıyordunuz :)

özellikle bu egzersiz programı için açılmış bir başlık göremedim. Diğer konulara yazınca karışıyor. Killer raporları buraya olsun :)
ben iki gündür yapıyorum. Gerçekten güzel bir program. Vücudun alt kısmını fenaa çalıştırıyor.
şimdilik otururken, kalkarken, yürürken çok fazla ağrı hissediyorum. Zamanla alışacak :)
ama bırakmak yok bu sefer çok kararlıyım. O çok beğendiğim pantolona gireceğim :KK4:

Sizler ne durumdasınız.
Killercılar kaç kişiyiz :KK3:

bense shrede basladım killer buns videosunu bulaamadım nette nasıl ulasabilirim benimde basen problemim var feci karın göbek basene göre iyi yani bilgi verirseniz sevininrim :)

Her leveli haftada 5-6 gün yapılıyor.

[h=2]Overview[/h]The Killer Buns & Thighs DVD contains 3 workouts, from Levels 1 to 3. Though Jillian claims that these are 30-minute workouts, the 30-minute time seems to refer only to the main workout time, excluding warmup and cooldown.
Jillian recommends that you start with the Level 1 workout, progressing to the next level when you're ready. It is recommended that you work out 5-6 days a week.
You'll need a mat and a set of hand weights for Level 1. For Levels 2 and 3, you'll need to add a chair as well.

Her leveli haftada 5-6 gün yapılıyor.

[h=2]Overview[/h]The Killer Buns & Thighs DVD contains 3 workouts, from Levels 1 to 3. Though Jillian claims that these are 30-minute workouts, the 30-minute time seems to refer only to the main workout time, excluding warmup and cooldown.
Jillian recommends that you start with the Level 1 workout, progressing to the next level when you're ready. It is recommended that you work out 5-6 days a week.
You'll need a mat and a set of hand weights for Level 1. For Levels 2 and 3, you'll need to add a chair as well.

teşekkürler bilgi için :KK9::KK9:

Sanırım benim işimi görecek olan Jillian Michaels Ripped In 30 Week 1. Basenler için yapılan buymuş. Başlığı büyük bir heyecanla açtım ve okumaya başladım ancak kimse daha sonrasında ki gelişmeleri yazmamış. Videoya bakınca hareketlerin zorluğundan bu gayet doğal gerçi :KK33:

http://tune.pk/video/2516873/jillian-michaels-ripped-in-30-week-1

Sanırım her gün aynı hareketleri yapmaktan sıkılmamak adına ben programları karışık yapacağım. Hem böylece farklı kas gruplarını da çalıştırmış olurum.

ben level 2 ve 3 acılmıyor ya :S indirdim hata veerdi bende bıraktım yapmayı

Merhaba çok uzun zaman olmuş ama eğer birileri görüp de bana cevap yazarsa çok sevinirim :KK43: bacaklarım çok kalın 30 day shred programını yaptım sadece üstümden gitti bacaklarım aynen duruyor sadece üst bacağım kas oldu ama genişlik aynı kaldı :KK43: bu killer buns programına başladım bugün 1. haftam ama hiç de faydalı oluyormuş gibi gelmiyor. Ben bacaklarımı inceltmek istiyorum ama bunun yanında popom dümdüz tahta gibi olsun istemiyorum biraz squat poposu olsun istiyorum. Bu programı yapan arkadaşlar bilgi verebilir mi bunu mu yapmalıyım yoksa ripped in 30 olan programı mı? Ne olur yardımcı olun :KK43:

bende dün başladım
canım yana yana yaptım ki o kadar egzersiz yapmış olmama rağmen :KK70:
hala daha acıyor popom :KK70:
kalça basen bacak sorunu olanlara öneririm

X