ooo ekime kadar fazlasıyla yol katedersin canım :) Allah mutlu etsin canım madem spor alışkanlığında var 3 ay gibi bir süre sen 30 gün bitince haberleşip beraber yola devam ederiz ne dersin:)Anladım canım çok güzel yol katetmişin bende 3 aydır salona gidiyorum ama bu ay bırakıp jilian ve koşu yapmayı düşünüyorum evde bisikletim ve pilates malzemelerim de var dediğim gibi 30 gün bitince jilian diğer programlarına devam ederim artık benim de ekimde düğünüm vat allah nasip ederse o zamana toparlarım umarım yine böyle arada haberleşp paslaşalım inşallah
Tamam canım memnun olurum hadi bakalım allah gücümüzü artırsın bugün 6.gün bitti yine yazarım ben sana arada :)ooo ekime kadar fazlasıyla yol katedersin canım :) Allah mutlu etsin canım madem spor alışkanlığında var 3 ay gibi bir süre sen 30 gün bitince haberleşip beraber yola devam ederiz ne dersin:)
tamam ortak anlaştık o vakitt :) level 1 6.gündesin dimi ?Tamam canım memnun olurum hadi bakalım allah gücümüzü artırsın bugün 6.gün bitti yine yazarım ben sana arada :)
Evet level 1 daha çok fırın ekmek yemem gerektamam ortak anlaştık o vakitt :) level 1 6.gündesin dimi ?
yok yok gayet iyi canımm :)Evet level 1 daha çok fırın ekmek yemem gerek
Bugün level 2 ye başladım çok zorladı 10 gün nasıl yapacam bilmiyorum biraz da dünden yorgundumyok yok gayet iyi canımm :)
Yaptikca hafifleyecektirBugün level 2 ye başladım çok zorladı 10 gün nasıl yapacam bilmiyorum biraz da dünden yorgundum
İnşallah dediğin gibi olur canım :)Yaptikca hafifleyecektir
2 level6 week 6 packs kac levelden olusuyor?
aa ben 3 level zannediyodum, bir leveli 3 hafta mı yapıcaz o zaman of cok sıkıcı2 level
Evet 1. level 3 hafta, 2. level 3 haftaaa ben 3 level zannediyodum, bir leveli 3 hafta mı yapıcaz o zaman of cok sıkıcı
merhabalar, mesajınız üzerinden zaman geçmiş ama ben shred programını bitirmek istiyorum ve arkasından 6 weeks 6 pack ve yoga inferno karışık yapmak istiyorum. ama ikisininde ikinci bölümlerini bulamadım. dvd zaten türkiyede yok... ben de size katılmak istiyorum :)Selam bayanlar, suanda jillian'in 30 day shared programini bitirmek uzereyeim.
Vucudum spora alisti ve sorunlu bolgeme agirlik vermek istiyorum.
2 gun sonra 6 week 6 pack ile burdan devam edicem.
Hepnizi bekliyorummm
Killer ABS videosu indirme linki;
http://s0ftpedia.net/files/free%20jillian%20michaels%20killer%20abs&id=my
merhabalar, mesajınız üzerinden zaman geçmiş ama ben shred programını bitirmek istiyorum ve arkasından 6 weeks 6 pack ve yoga inferno karışık yapmak istiyorum. ama ikisininde ikinci bölümlerini bulamadım. dvd zaten türkiyede yok... ben de size katılmak istiyorum :)
Evet 1. level 3 hafta, 2. level 3 hafta
Normalde girmiyordum, prenscim geçen gün karatay başlığına çağırdı, tekrar geldim.pisicim nerdesin canımın içiiiii
Normalde girmiyordum, prenscim geçen gün karatay başlığına çağırdı, tekrar geldim.
prenscim, teoson, gül abla, geleceklerde var.geçen seneden kimler var başka, mengmeng falan da geldi mi?
iyi mi yine ortam?