Jilet venüs breeze

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.056
7.340
Selam kızlar ben hiç hayatımda jilet kullanmadım. Venüs markayı çok tavsiye ediyorlar kullanan var mı kullanimi rahat mı kaç günde çıkar .Ben şimdi jilet kullanıp 15 gün sonra ağda yaptırmak istiyorum .15 gün boyunca ağdalık boyuta geliyor mu

Jiletle alınca çok hızlı çıkıyor ve de bahsettiğin jileti bloggerlar ve youtuberlar reklamını yaptıkları için öve öve bitiremiyorlar.Ben iyi veya kötü diyemem kullanmadım o jileti. Birkaç yıldır yüzüm dışında her yerimi jiletle alıyorum bu sene lazere gidicem bir süre sonra sıkılıyorsun tüylerin o kadar çabuk çıktığı için

Sağolun cevap verdiğiniz için benim koltuk altı genital bikini yüz epilasyinlu bacağında var Kıllar bir seferlik alicam zaten yani alicam 15 gün sonra ağda yaptırıcam tekrardan tatil içi ağdalık boya gelir mi bilmiyorum 1 seferden birşey olmaz heralde hem baktıklarım da var .Şimdi ağda yaptıysam tatile kadar çıkmaz o yüzden jilet geldi aklima
Jiletle alınca çok hızlı çıkıyor ve de bahsettiğin jileti bloggerlar ve youtuberlar reklamını yaptıkları için öve öve bitiremiyorlar.Ben iyi veya kötü diyemem kullanmadım o jileti. Birkaç yıldır yüzüm dışında her yerimi jiletle alıyorum bu sene lazere gidicem bir süre sonra sıkılıyorsun tüylerin o kadar çabuk çıktığı için

Bilmem kaç bıçaklı jiletler daha kısa kesiyor ve daha geç uzuyor. Ama klasik o tek bıçaklı jiletler daha yüzeysel alıyor ve daha çabuk çıkar. Yani ben öyle biliyorum. Bu şekilde tecrübe ettim.
15 günde ağdalık boya gelir mi bilmiyorum. Herkesin uzaması falan farklı olur zaten.
Galiba benim 15 günde ağdalık olurdu. Bilemedim...

Sağolun cevap verdiğiniz için benim koltuk altı genital bikini yüz epilasyinlu bacağında var Kıllar bir seferlik alicam zaten yani alicam 15 gün sonra ağda yaptırıcam tekrardan tatil içi ağdalık boya gelir mi bilmiyorum 1 seferden birşey olmaz heralde hem baktıklarım da var .Şimdi ağda yaptıysam tatile kadar çıkmaz o yüzden jilet geldi aklima
Hormonlara göre çıkma süresi değişir mesela bende üç dört gün sonra çıkmaya başlıyor

Benımkıler şahsen 15 günde ağdalık olmuyor.
Kimi kısa kımı uzun alıyor ve aslaaa pürrüzsüz olmuyor.
Çok şükür 1 yıldır lazer yapıyorum cillop gibi :rolleyes:

Sanırım benimde olur kıllı tüylü biriyim :KK48:
Bilmem kaç bıçaklı jiletler daha kısa kesiyor ve daha geç uzuyor. Ama klasik o tek bıçaklı jiletler daha yüzeysel alıyor ve daha çabuk çıkar. Yani ben öyle biliyorum. Bu şekilde tecrübe ettim.
15 günde ağdalık boya gelir mi bilmiyorum. Herkesin uzaması falan farklı olur zaten.
Galiba benim 15 günde ağdalık olurdu. Bilemedim...

sürekli kullandığım jilet markası ve çok memnunum, benim tüyler 15 günde ağdalık olmaz ama yapıya göre değişiyor malum

venüs ne bilmiyorum ama ben yüzzümü tinkle ile aliyorum. Kaşlrıma da uygulamıştım sonradan pişman oldum çünkü kaşlarım kalın tüy olduğu için siyah siyah bıraktı. Dahadır kaşlarım hariç yüzümün her bölgesine tinkle kullanıyorum. Tüm vücüt için ise lazer yapayrum.

X