muaaahhhhh ozamannn helal olsunnnnnnolumunekankayizsmile tesekkürlerrrrr dadlusummmm:dance:
mervecim ben sonucu aldım. kolumdakiler çok derin ve farklı bölgelerde oldugu için uzun bir tedavi süreci olur falan filan dedi. bende teşekkür ederim gelmem ozaman istanbula dedim.3gün önce cildiyeci bir doktora gittim bana bi kür hazırladı içindekilerin tam olarak ne oldugunu bilemiyorum ama resmi koyucam aradaki farkı görürsünüz 3 günde bile çeyreği kayboldu . 2 hafta sonra son durumu resimle koyarım doktordanda isimlerini ögrenir haberdar ederim .eyvahedigeldismile
bitanem şimdi görüyorum ve kolumun önceki sonraki resimlerini koyacam ve malzemeleride buldum onlarıda yazcam tedavi hala devam ediyor 3ncü aşamaya geçtim ben şimdi resimleri özelden atıyorum burdan gitmiyor gliserin 10 gram
cold creme 20 gram
acid solisiliave 1gram novuxol pom 30gram badem yagı 25 gram bunu 2 hafta sabah öğle ve akşam masaj yaparak uygulayacaksın
canım mrb. dünde yazmıştım ama sitedeki sorundan dolayı olmadı. herneyse bikaç sorum olacak yardımcı olursan çok sewinirim. şimdiden tşk ediyorum :1hug:
en başta izlerin ne kadar eskiydi eski yeni farkediyo mu bu tedavi? bu ilaçları eczaneden alabilir miyiz? bide bu cold creme dediği avene cold cream mi? son olarak resimleri bana da gönderebilir misin hayatım? a.s.
sırannı bekle lütfenn kaydirigubbakcemile5
sempatiksalakcinni beklenecek gibi deil ki baksana 3 günde çoğu gitti demiş. dört gözle bekliyorum walla lülülülülülü
mervecim sana resimleri göndermiş miydi?
olmaz olsaydı 15 senelik izler. çocukluktan kalma diyebilirim. yanlış arkadaş çevresi mi desem aptallık mı desem ne desem bilmiyorum :sinifsinif: onlar yapıyodu bizde yaptık gibi bişey oldu yani. ben çok araştırdım canım. estetikle düzeltsen ameliyat izi olarak kalıyo. lazer zaten sonuç vermiyomuş. aktarlara gittim yağdı kremdi vs sormak için geçirmez dedi. yara izlerine en iyi gelen karetta yağıdır dedi izler eski olduğu için o bile geçirmez dedi. bi yerde okudum zımparalamışlar üstünede yara izlerine iyi gelen krem sürüp geçirmişler falan. olmazsa kışın onu yapayım diyodum. baya acı veren bişey tam geçireceğide belli deil bilmiyorum bilmiyorumkismile cindryelin yazısını okuyunca havalara uçtum walla inşallah bi sonuç çıkar. bende bi müsait olduğumda ilaç isimlerini eczacıya sormayı düşünüyorum.
dersi batsaydıaraştırmaya dewam edelim bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?